- Konu Sahibi gizemkazan
-
belki konu sahibinin kafasıda güzeldir. içmiştir votka tekila viski.
arkadaşımla bir sene önce bir barda, ikimizde yüksek dozda alkollüyken onun üstüme gelmesiyle ve beni kimsenin bilmeyeceğine ikna etmesiyle öpüştük. sonra benim taşınmam vesilesiyle araya altı aylık bir zaman girdi ve o süre hiç görüşemedik ama arkadaş kaldığımıza emindim.
geri döndüğümde karşılaştığımız ilk alkollü ortamda aynı şey tekrar yaşandı. hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. bu olay birkaç sefer daha bu şekilde devam etti. yalnız mesaj attığımda cevap vermiyor. ama birlikteyken çok iyi anlaşıyoruz.
ikimizinde sevgilisi yok ama oturup adamakıllı konuşabileceğim bir çocuk da değil.
sevgili olmak istiyorum ama ne yapmam lazım sizce?
o da bi ihtimal. :) ya da kız bu durumdan sonra içmeye gitti.Bence adam ayık bizim kız sarhoş :) Ya da bizim kız sarhoş edeyim derken sarhoş oldu kat kat
o da bi ihtimal. :) ya da kız bu durumdan sonra içmeye gitti.
belki de kız öptü onu. olmaz mıHa haolur bak dediğin de ama kızımız daha aktif gibi ya
belki de kız öptü onu. olmaz mı
Valla kendi kaşınıyorÖööff bee bu aralar da herkes yakin erkek arkadasiyla opusmeye basladi. Bu gordugum ucuncu ayni konu. Onlar degil bu da degil bunlar hic degil daha yaratici seyler istiyorum
o da olabilir vicdan azabından açmıştır konuyu.Olabilir tabi ki kız dalmıştır buna erkekte ben ne yapacam şimdi böyle diye ağlamıştır neden sana güvendim neden diye konu sahibi vicdan yapıp konu açmıştır bu da olabilir evet
kaşınanı kaşırlarValla kendi kaşınıyor
Yaşlar kaç ? Çok merak ettim
22 ikimizde
22 ikimizde
Bu teklifle giden ben olmak istemiyorum açıkça konuştuğumda elde etmiş hissîne kapılacak bir beyadam akıllı konuşacabileceğim bir çocuk değil derken ne demek istediniz yani ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?