Karışık bı durum aslında arkadaşınızın başka bı imkanı varsa onu degerlendirebilirdi ya da farklı bı ürün getirebilirdi rekabetten dolayı siz zor durumda kalabilirsiniz. Bide ben böyle bişey yapmaya cekinirdim rekabet olmasa neyse ama o durumu farklılaştıriyor. Tepki göstermesem bile alinirdim heraldeMerhaba arkadaşlar ben şuan çocuğun olduğu için çalışamıyorum ev hanımıyım. evden yurtdışından çanta getirtip ikinciel sitelerinde satıyorum ve bir kaç kişi daha bu işi yapıyor sürekli bir rekabet var. Size şunu sormak istiyorum en yakın arkadaşımda nereden aldığımı ettiğimi hep bilir ne kazandığımı hicbiseyimi saklamam şuan oda alıp satmayı düşünüyormuş aynı sitede sizce nasıl tepki vermeliyim ? Herkesin kendi ekmegi tabiki ama dediğim gibi rekabet var bazen benim müşterimide çalıyorlar. Şöyleki mesela sipariş üzerine istediği modeli getiriyorum 1 ayı buluyor sonrasında kişiyle iletişime geçiyorum sabah diger satıcıdan 10 TL uyguna aldım diyor bunun gibi vs. Arkadaşıma sizce kizmalimiyim ?
Mantikli şuan ufak tefek yapiyorum 3 ay içinde buyuteyi düşünüyorum ortaklikta olabilirona başka ürünler bulun satsin. sen başka sey sat de. birbirimizin ürünlerinide satariz hem de
Tepki göstermedim ama alınmadım desem yalan söylemiş olurum çünkü o şekilde harçlığımı çıkardığımı biliyor sevdiğim bir arkadaşım ama ben olsam o şekilde bişey düşünmezdim bu ince düşünceden birgün başıma bela alacağımKarışık bı durum aslında arkadaşınızın başka bı imkanı varsa onu degerlendirebilirdi ya da farklı bı ürün getirebilirdi rekabetten dolayı siz zor durumda kalabilirsiniz. Bide ben böyle bişey yapmaya cekinirdim rekabet olmasa neyse ama o durumu farklılaştıriyor. Tepki göstermesem bile alinirdim heralde
Bende sizin gibi düşündüm üzülürdüm yani gelir kaynağım oysa başka imkanım yoksa neden benle aynı şeyi yapsın en azından aynı sistemle farklı bir ürün deneyebilirdi birebir aynısı olunca sıkıntı gerçekten. O da ev hanımı falan mı yoksa ekstra bı geliri var mı ? Hele ki başka bı imkanı varken yapacaksa ayıp etmiş oluyorTepki göstermedim ama alınmadım desem yalan söylemiş olurum çünkü o şekilde harçlığımı çıkardığımı biliyor sevdiğim bir arkadaşım ama ben olsam o şekilde bişey düşünmezdim bu ince düşünceden birgün başıma bela alacağım
Bence ortak bişey yapmayın para işin içine girince dostluklar bozuluyor. Bide bunu yapmanız için satışlarınızı iyi olacağının garantisi olmalı getirme süreciniz uzun alıcının vazgeçme ihtimali var vs. Şartlar sizi zorlayabilirMantikli şuan ufak tefek yapiyorum 3 ay içinde buyuteyi düşünüyorum ortaklikta olabilir
Yani yapmak isterse yapar engel olamazsınız. Ama sizin müşterinizi elinizden alır o zaman hop der mesafeyi çeker ,iletisimi kesersiniz.Merhaba arkadaşlar ben şuan çocuğun olduğu için çalışamıyorum ev hanımıyım. evden yurtdışından çanta getirtip ikinciel sitelerinde satıyorum ve bir kaç kişi daha bu işi yapıyor sürekli bir rekabet var. Size şunu sormak istiyorum en yakın arkadaşımda nereden aldığımı ettiğimi hep bilir ne kazandığımı hicbiseyimi saklamam şuan oda alıp satmayı düşünüyormuş aynı sitede sizce nasıl tepki vermeliyim ? Herkesin kendi ekmegi tabiki ama dediğim gibi rekabet var bazen benim müşterimide çalıyorlar. Şöyleki mesela sipariş üzerine istediği modeli getiriyorum 1 ayı buluyor sonrasında kişiyle iletişime geçiyorum sabah diger satıcıdan 10 TL uyguna aldım diyor bunun gibi vs. Arkadaşıma sizce kizmalimiyim ?
Bizde yurtdışından ayakkabı getirip satıyoruz.İyide kazancı var yüzlerce kişi bu işi yapıyor paylaştığımız ayakkabı fotosu bile aynı ama herkesin kısmeti kimi çok satıyor kimi az. Sen aldığın yeri söylemeseydin biraz kârina sen ona satardin senin çalışanın gibi olurduMerhaba arkadaşlar ben şuan çocuğun olduğu için çalışamıyorum ev hanımıyım. evden yurtdışından çanta getirtip ikinciel sitelerinde satıyorum ve bir kaç kişi daha bu işi yapıyor sürekli bir rekabet var. Size şunu sormak istiyorum en yakın arkadaşımda nereden aldığımı ettiğimi hep bilir ne kazandığımı hicbiseyimi saklamam şuan oda alıp satmayı düşünüyormuş aynı sitede sizce nasıl tepki vermeliyim ? Herkesin kendi ekmegi tabiki ama dediğim gibi rekabet var bazen benim müşterimide çalıyorlar. Şöyleki mesela sipariş üzerine istediği modeli getiriyorum 1 ayı buluyor sonrasında kişiyle iletişime geçiyorum sabah diger satıcıdan 10 TL uyguna aldım diyor bunun gibi vs. Arkadaşıma sizce kizmalimiyim ?
Merhaba arkadaşlar ben şuan çocuğun olduğu için çalışamıyorum ev hanımıyım. evden yurtdışından çanta getirtip ikinciel sitelerinde satıyorum ve bir kaç kişi daha bu işi yapıyor sürekli bir rekabet var. Size şunu sormak istiyorum en yakın arkadaşımda nereden aldığımı ettiğimi hep bilir ne kazandığımı hicbiseyimi saklamam şuan oda alıp satmayı düşünüyormuş aynı sitede sizce nasıl tepki vermeliyim ? Herkesin kendi ekmegi tabiki ama dediğim gibi rekabet var bazen benim müşterimide çalıyorlar. Şöyleki mesela sipariş üzerine istediği modeli getiriyorum 1 ayı buluyor sonrasında kişiyle iletişime geçiyorum sabah diger satıcıdan 10 TL uyguna aldım diyor bunun gibi vs. Arkadaşıma sizce kizmalimiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?