• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımla paylaştığım bir sır

Benim anlamadığım boyutu:olamaz::KK23: sorması ayıp ölçtünüzmü ezbere bilip söylediniz:oha:

Sizde onun sorununu biliyorsunuz oyle teselli olun

Boyutu ne alaka?
Yani amaç nedir?
Bilmiyorum ölçmedik deseydin.
Onların boyut kısaysa çekip uzatacak mı?
Bide pozisyon sormak nedir ya açsın internetten baksın hiç normal gelmedi bana arkadaşın.

siz her sorana sevgilinizinkinin kaç cm olduğunu söylüyor musunuz?

sevgiliniz elin adamına sizin sütyen bedeninizi söylese ne düşünürdünüz?
cm olarak söylemedim o bir obje söyledi bu kadar var mı diye afedersiniz bende var dedim evet arkadaşımın neden böyle yaptığını muhabbeti buralara getirdiğini bende anlayamıyorum keşke bukadar ayrıntı anlatmasaydım bende

Abartsaydınız. Ne demek boyutunu sordu söyledim. Yani bu kadarı fazla değil mi?
Hadi pozisyon söyleyin,taktik verin ki bence oda gereksiz ve yakışıksız zira bir erkek oturup anlatsa arkadasina topa tutarız,boyutuna varana kadar anlatmak nedir? O sizin özeliniz,sırdan öte bir durum yani.
Ne düşünüyordur,resimlerinize bakınca aklına geliyormudur bilemem ama kimseye anlatmayacağının garantisi yok. Boşboğaz biriyse gayette anlatabilir.
Buda size bir ders olsun,duyulmasını istemiyorsanız ve çekinceleriniz varsa anlatmayın kimseye yatak odanızı.

çok haklısınız keşke genelleme üzerinde anlatmayı becerebilseydim, boyutu konusunda bir objeden bahsederek bu kadar var mı diye sordu afedersiniz bende var dedim o şekilde yani özel olarak onu anlatmadım
Amannn çokta takılmayın olan olmuş siz ona yardımcı olmak niyetiyle anlamışsınız yanlış ta olsa.eğer gidip orda burda konuşursa çok ayıp etmiş olur.duyarsanız haddini bildirirsiniz o zaman sizde.boşverin üzülmeyi.

Amannn çokta takılmayın olan olmuş siz ona yardımcı olmak niyetiyle anlamışsınız yanlış ta olsa.eğer gidip orda burda konuşursa çok ayıp etmiş olur.duyarsanız haddini bildirirsiniz o zaman sizde.boşverin üzülmeyi.
evet çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

4 duvarı icat eden öküz niye yaptı acaba iyi olmuş bi daha anltmazsın sıkıntın olr yakınınla dertleşirsin bu kadarı fazla :işsiz:

İnternette cok detayli olmasa da bu konulari konusmaktan cekinmem
En onemli sebebi iste bu kisilerin ne esimi ne beni tanimamasidir.
Gercek hayatta da saka vari konusabilirim. Sorun var, sorun yok gibi aciklama yapabilirim. Detaya inemem.
Yanlis yapmissiniz ama olan olmus kafaniza takmayin artik.
Ayrica esinizi dusunmuyordur cinsellik sirasinda.
Acik olmak gerekirse fotografiniza bakinca aklina gelebilir bunlar

Kızzzzzzz bu şimdi senin ağzından lafları aldı sevgilini de kafaya taktıysa aranızda bozuk adamı yoldan çıkarmaya çalışmasın. Herşeyi de öğrenmiş senden adam ne seviyor biliyor hepsini uygulayıp almasın elinden :KK67:

öncelikle ilişkiye girerken değil girmeden önce hayal eder bu da onda takıntı olduğunu gösterir. 2. olarak penisin ebatı aldığın zevki değiştirmez yapılan araştırmalar bu yönde . birde biz daha dille mi öpüştünüz soruları soruyoruz o kadar ilerlemedik :D

Kızzzzzzz bu şimdi senin ağzından lafları aldı sevgilini de kafaya taktıysa aranızda bozuk adamı yoldan çıkarmaya çalışmasın. Herşeyi de öğrenmiş senden adam ne seviyor biliyor hepsini uygulayıp almasın elinden :KK67:
Sadece arkadaşı mı? Bütün kk okudu artık şimdi onu napacak. :D

Sadece arkadaşı mı? Bütün kk okudu artık şimdi onu napacak. :KK70:
Kız bize ne adamından ama soran arkadaşı bence adam hakkında bilgi toplamış kesin elinden alacak bu kızın bir aya kalmaz konu açar gitti adam gitti diye :skandal: anlatır mısın sen özelini al bak :KK70:

Düşünmesi dert değil ben kendi eşi/nişanlısıyla bak ladyrosy şunı önermişti diyormudur diye takılırdım. Eşler birbirine anlatabilir sonuçta.
Olan olmuş sıkıntı yapmayın artık. İllaki bi keşke öyle olsaydı diye düşünüyordur ama öyle sizin kıskanacağınız şekilde olacağını zannetmiyorum

Mesele nişanlınızı hayal etmesi mı? Mesele mahreminizi anlatmanız.

Sizin de konuşasınız varmış resmen!
Böyle muhabbetler dilinizde olmasın, bilmiyorum deyip geçin, siz nişanlınızdan ayrıldığınızda ilk bu konular ortaya dökülür iş daha da çirkinleşir.

Back
X