nişanlım , takmamaya çalışıyorum inşallah bakalımNişanlın mı eşin mi orayı anlamadim
Hoş olmamış bencede ama bi daha yapmassın olur biter takma bu kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlım , takmamaya çalışıyorum inşallah bakalımNişanlın mı eşin mi orayı anlamadim
Hoş olmamış bencede ama bi daha yapmassın olur biter takma bu kadar.
Benim anlamadığım boyutusorması ayıp ölçtünüzmü ezbere bilip söylediniz
Sizde onun sorununu biliyorsunuz oyle teselli olun
Boyutu ne alaka?
Yani amaç nedir?
Bilmiyorum ölçmedik deseydin.
Onların boyut kısaysa çekip uzatacak mı?
Bide pozisyon sormak nedir ya açsın internetten baksın hiç normal gelmedi bana arkadaşın.
cm olarak söylemedim o bir obje söyledi bu kadar var mı diye afedersiniz bende var dedim evet arkadaşımın neden böyle yaptığını muhabbeti buralara getirdiğini bende anlayamıyorum keşke bukadar ayrıntı anlatmasaydım bendesiz her sorana sevgilinizinkinin kaç cm olduğunu söylüyor musunuz?
sevgiliniz elin adamına sizin sütyen bedeninizi söylese ne düşünürdünüz?
Anlatma canim bosver sen haydar dumen misin ya Allahimkesinlikle öyleymiş bu da bana ders olsun bir daha da hiç kimseye bişey anlatmam
O zaten ayrıca garipBenim anlamadığım boyutusorması ayıp ölçtünüzmü ezbere bilip söylediniz
Sizde onun sorununu biliyorsunuz oyle teselli olun
Amannn çokta takılmayın olan olmuş siz ona yardımcı olmak niyetiyle anlamışsınız yanlış ta olsa.eğer gidip orda burda konuşursa çok ayıp etmiş olur.duyarsanız haddini bildirirsiniz o zaman sizde.boşverin üzülmeyi.çok haklısınız keşke genelleme üzerinde anlatmayı becerebilseydim, boyutu konusunda bir objeden bahsederek bu kadar var mı diye sordu afedersiniz bende var dedim o şekilde yani özel olarak onu anlatmadım
evet çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuzAmannn çokta takılmayın olan olmuş siz ona yardımcı olmak niyetiyle anlamışsınız yanlış ta olsa.eğer gidip orda burda konuşursa çok ayıp etmiş olur.duyarsanız haddini bildirirsiniz o zaman sizde.boşverin üzülmeyi.
Sadece arkadaşı mı? Bütün kk okudu artık şimdi onu napacak.Kızzzzzzz bu şimdi senin ağzından lafları aldı sevgilini de kafaya taktıysa aranızda bozuk adamı yoldan çıkarmaya çalışmasın. Herşeyi de öğrenmiş senden adam ne seviyor biliyor hepsini uygulayıp almasın elinden![]()
Kız bize ne adamından ama soran arkadaşı bence adam hakkında bilgi toplamış kesin elinden alacak bu kızın bir aya kalmaz konu açar gitti adam gitti diyeSadece arkadaşı mı? Bütün kk okudu artık şimdi onu napacak.![]()