Arkadaşımla sorunlarim?

Semrakaya28

2 KIZ 2 ERKEK ANASI
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
497
634
103
37
Gaziantep
Merhabalar 18 yaşındayım lise son öğrencisiyim sinava hazirladigim için zor bir süreç geçiriyorum psikolojik tedavi görüyorum. Bir sorunum 13 yillik arkadaşım. Aynı okuldayız suan okullar kapali ama açık olduğunda hep beraberiz okulda ikiz diye tanımlıyorlar bizi kendisi sadece kendini düşünüyor hic arayip sormaz mesaj atmaz sürekli ben atıyorum hiç sen napiyorsun nasil gidiyor veya bir sordugumda sadece kendi dusuncelerini söylüyor bana senelerdir böyle ne yapmam gerekiyor görüşememek çare mi?

benim de böyle bir arkadasım vardı hep de trip atardı ben aramadıgımda ama kendisi de hic aramazdı bulusacaksak sen gel derdi ben ona gel desem kırk ton laf ederdi o da bir aslan burcuydu aslan burcu kızlar hep böyle oluyor sanırım uzak durmakta fayda var

Görüşürsen bu hareketlerine devam edecek. görüşmezsen zaten aramayacak rahat etmiş olacaksın. Yada arkadaşlığını kaybetmeyi göze alabiliyorsan açık açık rahatsızlıklarını söyle bakalım ne diyecek. Ona göre bir yol izleyebilirsin.

Bir şey sorcam terazi burçları neden bu kadar kararsiz
Nedenlerini bilmem ama terazi ve ikizler çok kararsız ama çokta duygusaldır hele terazi anlık karar değiştirir bi dediği bi dediğini tutmaz

Merhabalar 18 yaşındayım lise son öğrencisiyim sinava hazirladigim için zor bir süreç geçiriyorum psikolojik tedavi görüyorum. Bir sorunum 13 yillik arkadaşım. Aynı okuldayız suan okullar kapali ama açık olduğunda hep beraberiz okulda ikiz diye tanımlıyorlar bizi kendisi sadece kendini düşünüyor hic arayip sormaz mesaj atmaz sürekli ben atıyorum hiç sen napiyorsun nasil gidiyor veya bir sordugumda sadece kendi dusuncelerini söylüyor bana senelerdir böyle ne yapmam gerekiyor görüşememek çare mi?
e gorusmeyın ?
mesaj atmayın sormayın
o sorarsa gecıstırerek cevap verın ?

Back
X