Arkadaşımla sorunlarim?

Semrakaya28

2 KIZ 2 ERKEK ANASI
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
497
634
103
37
Gaziantep
Merhabalar 18 yaşındayım lise son öğrencisiyim sinava hazirladigim için zor bir süreç geçiriyorum psikolojik tedavi görüyorum. Bir sorunum 13 yillik arkadaşım. Aynı okuldayız suan okullar kapali ama açık olduğunda hep beraberiz okulda ikiz diye tanımlıyorlar bizi kendisi sadece kendini düşünüyor hic arayip sormaz mesaj atmaz sürekli ben atıyorum hiç sen napiyorsun nasil gidiyor veya bir sordugumda sadece kendi dusuncelerini söylüyor bana senelerdir böyle ne yapmam gerekiyor görüşememek çare mi?

Merhabalar 18 yaşındayım lise son öğrencisiyim sinava hazirladigim için zor bir süreç geçiriyorum psikolojik tedavi görüyorum. Bir sorunum 13 yillik arkadaşım. Aynı okuldayız suan okullar kapali ama açık olduğunda hep beraberiz okulda ikiz diye tanımlıyorlar bizi kendisi sadece kendini düşünüyor hic arayip sormaz mesaj atmaz sürekli ben atıyorum hiç sen napiyorsun nasil gidiyor veya bir sordugumda sadece kendi dusuncelerini söylüyor bana senelerdir böyle ne yapmam gerekiyor görüşememek çare mi?
İyi akşamlar.. Arkadaşınızı en iyi siz bilirsiniz. Yapı itibariyle mi konuşmuyor, herkesle hoşsohbet de sizinleyken mi konuşmuyor buna göre değerlendirebilirsiniz.. Sürekli sizin arayıp sormanıza gelince de arama sıklığınıza göre biraz daha uzun tutun süreyi. Mesela iki günde bir arıyorsanız üç- dört gün ya da bir hafta ara verin hiç aramayın.. Bunun sonucuna göre de karar verebilirsiniz; merak edip ararsa ne ala, aramazsa da arkadaşlığınızın tek taraflı olduğu tescillenir sanırım. Olur da bir hastalık vb. zor bir duruma denk gelip arayamamış da olabilir.. Bunun için bu testi bir iki kez tekrarlayın derim hepsinde aynı sonuç çıkarsa vereceğiniz karar da belli olur.

Sizde onu aramayın

benimde çevremde var bu tarz insanlar. arkadaşım da liseden beri yakın olduğu arkadaşını bu yüzden sildi.
çünkü konuşulduğunda sadece kendi derdini, sıkıntısını, mutluluğunu, ilişkisini anlatır karşısındakine sormaz ve merak etmezdi
böyle insanlar bence ruh emici gibi bir şey :-) arkadaşlık tanımını tam olarak bilmiyorlar.
bence sizde aranıza biraz mesafe koyun

Aslan Burcu mu djskdkdkd
Şuan çok şaşırdım direkt bilmenize. Benim de üniversite de 5 yıllık arkadaşımla en sonunda dayanamayıp arkadaşlıgi kestim. Aslan burcuydu, birbirimizde kalır sınav dönemleri ev arkadaşlığı yapardık daha neler neler. Ama hiicc arayıp sormazdi, umrunda bile değildim nerdeyse. Sonra 2 sene önce gruba başka bir kız girdi. Aynı kursa gittikleri için onunla best kanka oldu, ben dışlanmış gibi oldum. Baktım hep ben çabalıyorum, kestim arkadaşlığı. Sinir stres sahibi olacağıma daha iyi.

Şuan çok şaşırdım direkt bilmenize. Benim de üniversite de 5 yıllık arkadaşımla en sonunda dayanamayıp arkadaşlıgi kestim. Aslan burcuydu, birbirimizde kalır sınav dönemleri ev arkadaşlığı yapardık daha neler neler. Ama hiicc arayıp sormazdi, umrunda bile değildim nerdeyse. Sonra 2 sene önce gruba başka bir kız girdi. Aynı kursa gittikleri için onunla best kanka oldu, ben dışlanmış gibi oldum. Baktım hep ben çabalıyorum, kestim arkadaşlığı. Sinir stres sahibi olacağıma daha iyi.
Aslan bi erkekle beraber oldum çok vakit geçirdik ama en ufak bir durumda beni silip daha asla dönmezdi. Çok gamsızlar. Sonra burçlara merak sardım ve çevremdeki tüm aslanların böyle olduğunu gördüm. Asla takmazlar benim erkek arkadaşıma (Aslan Burcu olan) ailesinden biri ile ilgili inanılmaz küfürlü mesaj geldi fakeden ve ben delirir sandım cevap olarak banane yazmış ( kardeşi için ya) bu kadar gamsızlar işte

Back
X