Arkadaşın çocuğuna bakmak

artemisasia

çokşükürbinşükür
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
830
1.021
63
47
Merhaba hanımlar,
Çok samimi olmasakta sevdiğim , iyi anlaştığım ailecek görüştügüm bir arkadaşım var. Bu arkadaşım çalışıyor. Çocuğuna annesi bakıyor. Benden iki gün oğluna bakmamı rica etti. Annesinin köye gitmesi gerekiyormuş. Oğlu 3 yaşında benim de 1.5 yaşında kızım var. Ne diyeceğimi bilemedim. O zaman yaklaşsın bakarız dedim. Ama emin değilim bakmak konusunda. Siz olsanız ne yapardınız .

Bakmaya niyetiniz yoksa "o zaman yaklaşsın" demeyin. Siz bakmayacaksanız başkasını ayarlamak için zamanı olsun. Çocuk ortada mı kalacak?

Ben bir defasında bir bakıcı ile anlaşmıştım kendi evinde bakacaktı, kendi kızı da vardı, oynarlar daha iyi olur diye düşündüm ama kızı benim kızımı kıskandı. Annesini paylaşmak istemedi. 2 gün sonra vazgeçtim.

cocuk bu, oynarken düser aglar, bi yerleri morarir yani cocuguma ne yaptin diye cingar cikarmayacak bir tip se bakardim herhalde

bide size güvenmis teklif etmis ne güzel, anne degilim ama cocugum olursa cevresindeki insanlari cok dikkatle secerdim
neler duyuyoruz, Allah korusun

Benim cocugum yok ve ben ucretli olarak iki cocuga bakıyorum birisi gorumcemin oglu dort yasinda iki yildir bakiyorum digeride yabanci birisinin çocuğu onada alti aydir bakiyorum oda iki yasinda hic bir sorun olmuyor ama pimpirikli davranirsaniz bi problem cikar kesin ben hep kendi cocugum olsaydi ne yapmasina ne yemesine ne seyretmesine izin verirdim mantigiyla yaklastim hep hic de bi sorun olmadi iki guncuk ne ki ?

acik acik soyle musait degilim de bakamam de
benimde kizim var birisine sorsam bana soylese musait olmadigini alinmam darilmam
bakmak zorunda degil sonucta anlayisli olmasi lazim

Bence büyük sorumluluk hele kızınızda küçükse..keşke baştan bakarız demek yerine direk yardımcı olmayı çok isterim ama kızımda çok hareketli ,oğluna bişey olur diye korkarım deseydin...

buraya konu açtığınıza göre demek ki bakmaya niyetiniz pek yok .ama direk neden hayır demediniz de "o zaman yaklaşsın" dediniz.
gerçekten de fikrimi merak ediyorsanız ben bakardım iki günde ne ben eksilirim ne çocuğum eksilir.çalışan bir anne olarak o kadının durumunu anlayabiliyorum eminim o da zorda kalmasa sizden bunu istemezdi.

Ben de ilk kızımı çalışarak büyüttüm. Bu şekilde çaresiz kalmak nedir iyi biliyorum. Benim korkum arkadaşların da yazdığı gibi Allah korusun çocuğun başına bişey gelmesi. Yoksa zor geldiğinden değil.

Ne olup ne olmayacağını bilmediğini bu sorumluluğu alamayacağını söyleyebilirsin. Doğrusu da bu zaten.

Bence büyük sorumluluk hele kızınızda küçükse..keşke baştan bakarız demek yerine direk yardımcı olmayı çok isterim ama kızımda çok hareketli ,oğluna bişey olur diye korkarım deseydin...
İnsanlara HAYIR diyememek gibi bir sorunum var galiba bir de çalışan anne olmak ne demek iyi biliyorum. Off off

Ne var bunda korkacak çocuk 3 yaşındaymış zaten? Söyleneni de anlar kendi kendine oyun da oynar. 2 günden ne olur?
Zaten 'bakarız' demen isteksizliğini belli etmiş. Bakamayacaksan söyle ki kadın da ona göre birine baksın.

Bakılır ya niye bakılmasın. Kendi çocuğuna da arkadaş işte ne güzel. Ama yapı meselesi sanırım,ben çocukları çok sevdiğim için bana zor gelmiyor

İkisine aynı anda mi bakıyorsunuz

Canım 1 ay var daha. O kadar düşüncesiz bir insan değilim. Cevabin için teşekkür ederim

bu endişeyi herkes taşır az çok ta sende bu kaygı ileri boyuttaysa bakmakta zorlanırsın gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…