Arkadaşın çocuğuna bakmak

ben olsam bakmam emaneti canı k...da olur derler.annesi bakarken düşse bişey demez ama sendeyken düşse ufacık bi çizik görse niye bakmadın der.ki kendi çocuğun da küçük bence hiç o topa girme.

2 gün bakamıyorsanız arkadaslıkta yapmayın bence

Ben olsam bakardım, eminim benim de kızıma bakılacağına inandığım arkadaşlarım da aynı şeyi yapardı, yani bakarlardı.
Sadece 2 gün daha dikkatli olmalısınız gözünüz üzerlerinde olsun yavruların o kadar, bu çok büyütülecek bir şey değil ki..
Ah ahh bazen hem kayınvalidem şehir dışına gitmek zorunda olup aynı zamanda annem de hasta olunca kaç kere izin almak zorunda kaldım.. Ne güzel ki size güvenip inanmış, evlat bu herkese güvenilmez. Bence güvenini boşa çıkarmayın tabi bu yine sizin kararınız.

Ben olsam bakardım, çok zor durum... iki kizim var büyük olan 6 yasında, hep bakiciyla buyudu, şimdi küçüğü de öyle, çok zor durumda kalıyor insan, arada yaşadım yardımcı olan arkadaslara hala dua ederim... Ben de hafta sonu vs işi olan arkadaşlara yardım ederim.

sorumlulugu cok buyuk allah korusun aksılık ya hep boyle seylerde bende bı aksılık olur :D cesaret edemezdım acıkcası ve benım ne zaman eve gırıp cıkacagım bellı olmuyor bu aralar mesgulum duzen sastı canım cocugu perısan etmeyelım kusura bakma derdım

Annesi pimpirikli biri degilse Ben bakardim kimin kime ne zaman ihtiyac duyacagi belli olmaz...arkadasiniz hem mecbur kalmis hemde size guvenmiski cigerini teslim etmek istemis...Ben 3 hafta once 21 aylik oglumu yeni sunnetli oldugu halde komsuma biraktim ve onun henuz cocuklari bile yok....mecburdum diger iki oglumu sunnete goturecektim annem de ablamda vardi onlara kirildigim icin birakmak istemedim komsuma biraktim bu iyiliginide hayatimda unutmam....sizde bakmayacaksaniz acik acik soyleyin en azindan basinin caresine bakar....Ben olsam yinede soyluyorum bakardim 2 gun gelir gecer ama arkadasiniz bu iyiliginizi hayati boyunca unutmaz

Hayır dediginde baska bir yakinini ayarlayabilecekse bakmayin derim.Emanetin cani burnunda olur.İşinden izin alsin baksin cocuguna hayret bisey.

Walla ben bakamazdim doğrusu emaneten korkarım hele ki çocuksa hic yanasmam bastan da söylerim bakmayacaksan ara şöyle bi yolunu bulsun güvenip ortada kalmasin

Ben bakardım şahsen.
İşe girmeden önce arkadaşın oglu vardı 1 yaşında bile degildi 3-4 saat bakıvermiştim.:dondurma:
Banada iyi gelmişti. Tabi bende bebede yok :deli:

benim kizima 6 ay haftada 2 gun bir arkadasim bakmisti Allah razi olsun, kendi ogluda vardi benimkinden biraz buyuk.
cocuk duser kalkar, niye bu coocuk dustu diye sormadik hic, yedimi yemedimi niye yedirmedinde demedik, zira arkadasimdi ve kendi oglundan ayirmadan bakiyordu. bizimde evimize gelen kizimin arkadaslari avrdir, annesi birakir gider gozu arkada kalmaz, bizde aman emanet ocuk bisey olmasin demeyiz, oynarlar beraber, bir biri aglar bir degire, bazen kavga gurultu. ama ikiside cocuk, neden oldu diye sormayiz hic.
sen aman emanet cocuga birsey olursa diye dusunuyosan pek oyle aman aman bir arkadaslik goremedim.
bakmayacaksan acikca soylemeni tavsiye ediyorum bende, zira bakariz dediysen baska care aramaktan vazgecmis olabilir kadin, son anda sikintiya girmesin.

Etık olrk bakman gerekır yarın bırgun o da senın yardımına ksar ama ben bakmazfım heralde hem srumlulugu buyuk hemde ıyılıkden maraza dgar

hadi 2 saatliğine size bıraksa neyse diycem de, 2 gün ne bileyim, sorumluluğu büyük. ne de olsa küçük çocuk, hastalansa düşse çarpsa siz bakamadı olursunuz. ben böyle bir sorumluluğu almazdım sanırım.

Bakabilirseniz bakın eğer bakmak istemiyorsanız kibarca o gün başka bir işiniz olduğunu söyleyin o güne Program yapın yani.
İstemediğiniz şeyi yapmanın bi anlamı yok çünkü, ama yardimci olursan da sevaptir stres olucak bi konu değil kısaca evet yada hayır dert etmeyin :halay:

Arkadasin pimpurikli değilse, cocuk bu duser kalkar kafasinda rahat biriyse bak bence. Ama cocuk dusunce vs cadiya dönüşüyorsa kesinlik le uzak dur

Back
X