arkadaşın düğünü :/

0lotus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
71
48
48
selamlar kızlar
bugünün sorunsalı için fikirlerinizi rica edeceğim. zaman ayırıp fikir beyan edenlere şimdiden teşekkür ederek başlıyorum :)
şimdi benim 5 yaşından beri hayatımda olan arkadaşım nisan ayında evleniyor. yalnız bu arkadaşım İstanbul da yaşıyor ben eşimin işi dolayısıyla 1 yıl önce aydına taşındım. 2 çocuk annesiyim biri 6 aylık diğeri 3,5 yaşında.Arkadaşımın düğününe katılmayı istiyorum aslında ama masraflardan çekiniyorum. maddi durumlar bu aralar maalesef sıkıntılı.gidersem bakiye eksiye düşecek hem de bebeğim küçük. iki çocukla uçak yolculuğu biraz sıkıntılı olacak. şimdi o düğüne gidersem yaz tatilim de heba olacak yazın 1 aylığına gelebilirim ama düğüne gelirsem 10 gün için de dönmek zorunda kalacağım.
siz olsanız ne yapardınız?
sıkıntıya düşüp çocukluk arkadaşınızın düğününde bulunmak mı doğru yoksa yaz tatilinde İstanbul'a gittiğimde hediyesini götürmek mi?

:KK54:

Eğer en iyi dostum arkadaşım diyorsan gitmelisin .. Ama çocukluk arkadaşınsa sadece gitmeye de bilirsin .

Bence gitme ve arkadaşına neden gelemeceğini söyle üzüleceğini sanmıyorum. Yaz tatılde ugrayıp bi hayırlı olsuna gidersin.

Kendimi sizin yerinize koydum da, ben olsam bir bahane bulur gitmez. Ve yazın hediyesini götürmeyi tercih ederdim..
Bu kadar cefaya eziyete ne gerek ?

Gecerli bi sebebin var sonuçta,bence oda seni en yakin arkadssi olarak goruyorsa anlayisla karsilar.tatil isini karistirma çocuklarla gelmem zor olucak diyebilirsin bence

bencede gitmeyebilirsin zaten yeterince kalabalık ortam oldugundan cokta kırılcagını düşünmüyorum.telafi edebilceğin durumunda varsa sonrada onu uygulayabılırsın .

günübirlik gitseniz sonuçta uçakla diyorsunuzyaptırın topuzunuzu bocalayın spreyi üstüne alın elbisenizi ayakkabınızı yanınıza en kötü ihitmal bebeğinizle gidin yani... saat 3 gibi uçsanız 4 te istanbul (akşam olaağını varsayıyorum düğünün) gece de 11 de çıkın yol 1 deki uçakla vınnn ... eşiniz alır sizi tahminimce

Back
X