Arkadaşın Kalleşliği

angelix

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
25
21
288
Öncelikle Merhaba herkese;

Yardım değil aslında sadece bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum sizlerle benim bir arkadaşım vardı. daha önce aynı yerde çalıştık iyi anlaştık ve güzel bi dostluk oldu aramızda benim sözümde elinden geleni yaptı bende onun her ihtiyacı olduğunda yanındaydım. Şimdi bu bi adam buldu ve her ne sebepse o çocuk benimle konuşmasını istemiyormuş. bana msj gönderdi ben onun sevgilisiyim seninle görüşmesini istemiyorum diye
ben kıza msj attım noluyor? diye bana bişe sorma o seninle konuşmamı istemiyor dedi.

şimdi ben ne yapayım nişanlım usta birliğine askere gidiyor bugün tam ona ihtiyacım olduğu zaman bana posta koydu resmen. çok üzgünüm gerçekten çok hemde....

Merak etme en az 3-5 gün, en fazla 3-5 ay sonra çocuk postalayınca ilk seni arayacak.

Bence sen de o zaman posta koymalısın, gururum ve aklım senle görüşmemi istemiyor diye..

Bu arada Rabbim sağsalim kavuştursun, Allah nişanlını sana ve ailesine bağışlasın.....

Yardım değil aslında sadece bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum sizlerle benim bir arkadaşım vardı. daha önce aynı yerde çalıştık iyi anlaştık ve güzel bi dostluk oldu aramızda benim sözümde elinden geleni yaptı bende onun her ihtiyacı olduğunda yanındaydım. Şimdi bu bi adam buldu ve her ne sebepse o çocuk benimle konuşmasını istemiyormuş. bana msj gönderdi ben onun sevgilisiyim seninle görüşmesini istemiyorum diye
ben kıza msj attım noluyor? diye bana bişe sorma o seninle konuşmamı istemiyor dedi.

şimdi ben ne yapayım nişanlım usta birliğine askere gidiyor bugün tam ona ihtiyacım olduğu zaman bana posta koydu resmen. çok üzgünüm gerçekten çok hemde....
Yola ciktiklarini yolda bulduklarina degisme demisler... bence uzulmeyin hic bir sorun yokken erkek arkadasi sizle gorusmesini istemiyorsa kim bilir sizinle ilgili ne anlattida adam istemiyor.. ben olsam takilip kalmam gule gule derim.ki yaptimda

üzülecek ne var yahu.
sevgili bulunca dostunu unutan biriymiş.

böyle buldumcuk insan hiç olmasın yanınızda daha iyi.
Ne erkek delisiymiş.
Yarın öbür gün mumla arar sizi ama iş işten geçer.

Hiç üzülmemek lazım başkasını görünce seni unutan arkadas için.Merak etme işi düşsün arar sorar o zaman bence sen mesafe koymalısın o zaman.İnsanlar böyle durumlarda belli ediyor kendini.

Üzülme ya,beni istemeyeni ben hiç istemem de çık.

Ah şu kızlar yok mu şu kıymet bilmeyen kızlar!
Kaç arkadaşım tarafından böyle terk edildim ben ya :(
Sevgili bulan bırakıyor beni ya, aşk bitince dönenler de oluyor tabi ama...

Ah şu kızlar yok mu şu kıymet bilmeyen kızlar!
Kaç arkadaşım tarafından böyle terk edildim ben ya :KK43:
Sevgili bulan bırakıyor beni ya, aşk bitince dönenler de oluyor tabi ama...

Sadece kızlar olsa yine iyi 4 yıllık hergün gördüğüm insanlar şimdi bi telefon bile acmıyo ahh ahh:KK61:

Sadece kızlar olsa yine iyi 4 yıllık hergün gördüğüm insanlar şimdi bi telefon bile acmıyo ahh ahh:KK61:
Dünyanın merkezine sevgililerini koyuyorlar, başka kimseye ihtiyaçlarının kalmadığını düşünüyorlar, o sebeple de bizi bırakıyorlar canım.

Merak etme en az 3-5 gün, en fazla 3-5 ay sonra çocuk postalayınca ilk seni arayacak.

Bence sen de o zaman posta koymalısın, gururum ve aklım senle görüşmemi istemiyor diye..

Bu arada Rabbim sağsalim kavuştursun, Allah nişanlını sana ve ailesine bağışlasın.....
çok teşekkür ederim. tavsiyeni dinleyeceğim zaten bu saatten sonra tekrar onunla değil arkadaş olmak konuşmak bile zaman kaybı ama hiç beklemezdim böyle bişey...

Yola ciktiklarini yolda bulduklarina degisme demisler... bence uzulmeyin hic bir sorun yokken erkek arkadasi sizle gorusmesini istemiyorsa kim bilir sizinle ilgili ne anlattida adam istemiyor.. ben olsam takilip kalmam gule gule derim.ki yaptimda
onu kim ağlatsa ben yanındaydım benim ondan öncede arkadaşlarım vardı hatta nişanlımı tanımadan önce de hayatımda olan arkadaşlarım iki günlüğüne gitsem izmire bir günü mutlaka ayırırım oradaki arkadaşlarıma... ben şu an bodrum da oturuyorum ve bu kızı burda tanıdım. İnsan kendi nasılsa karşısındakini de öyle zannediyor ve sonunda böyle üzülüyorum.

düşündükçe daha çok kızıyorum ya bitirmenin bile bi adabı vardır ya insanların ne mal olduğu ayrılınca çıkıyo ortaya kendisi değil 3.kişiye bitiriyor mesajla

Boşverin benimde var oyle ne oldum delisi arkadaşlarım bende posta koydum.
Şimdi daha iyiyim kafam rahat :)

Uff şu sevgili ya da koca delisi kızlara uyuz oluyorum..
Aman selam bile verme bırak yaa:KK14:
Terkedilip arkadaşsız kalınca görürüm onu ben.
Karaktersiz şey!

Neden durduk yere öyle bir şey istemiş ki adam?
Bende de böyle bir durum vardı üstelik kuzenimdi ama sevgili meselesi değildi..
meğersem bazı şeyleri ortaya çıkınca bana atmış suçu..
Neyyyse ne iki türlü de sadece iyi gün dostu olduklarını gösteriyorlar..
Bennn seni 5 ay sonra görcemmm kızııımmmmm deseydin :KK12:

Sevgilisi n3den senle gorusmesini istemiyormus ki ???
Ahh canım keşke bilsem belki şudur ben arkadaşım da kalmaya gitmiştim evde anne babası yoktu bana hiç bişey Söylemeden o çocuğu çağırmıştı eve bende hani kız kıza oturacaktık film izlicektik filan die çocuğa bisi demedim ama biraz surat yapmıştm sadece bu yüzden olamaz heralde

Neden durduk yere öyle bir şey istemiş ki adam?
Bende de böyle bir durum vardı üstelik kuzenimdi ama sevgili meselesi değildi..
meğersem bazı şeyleri ortaya çıkınca bana atmış suçu..
Neyyyse ne iki türlü de sadece iyi gün dostu olduklarını gösteriyorlar..
Bennn seni 5 ay sonra görcemmm kızııımmmmm deseydin :KK12:
Tabii ki pişman olacak ama sadece 4 5 aydır tanıdığın biri için insan arkadaşından vaz geçer mi yahu.?

Back
X