Arkadaşın kinasi hoslandigim adam aynı sehirde

Samisa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
108
15
13
35
Selam kızlar. Bir adam vardı konuştuğum fakat o iki saat uzaklıkta başka şehirde üniversite arkadaşımın kinası yarın ve ve yolun düşerse buraya gel iki üç saat gezeriz demisti.Şimdi ben mesaj atsam ben İzmit'teyim arkadaşımın kinasi var burdayım musaitsen görüşelim dersem olur mu hem o söylemişti buraya gelirsen söyle diye.Mesaj atsam olur mu

nereden tanıştın,daha önce görmediğin biri mi?sorma sebebim şu:netten falan tanıştığın bi adamsa yalnız gitme sakın kimin ne olduğu belli değil

Yok daha önce tanıdığım eski isyerimden canım tipitip26 sence şimdi mesaj atsam olur mu buraya geldiğin an yaz dedi

Madem tanıdığın güvendiğin biri neden olmasınki bunda bişey Yok

hımm bence de tanıdık biriyse sorun yok eski bi arkadaşla vakit geçirmek iyi gelir insana

bence yazarken "gelmişken seni de bi göreyim dertleşelim kafa dağıtalım "gibi bişeyler yaz ki adam beklentiye girmesin hani tekrar sevgili mi olcaz falan......gibi

Selam kızlar. Bir adam vardı konuştuğum fakat o iki saat uzaklıkta başka şehirde üniversite arkadaşımın kinası yarın ve ve yolun düşerse buraya gel iki üç saat gezeriz demisti.Şimdi ben mesaj atsam ben İzmit'teyim arkadaşımın kinasi var burdayım musaitsen görüşelim dersem olur mu hem o söylemişti buraya gelirsen söyle diye.Mesaj atsam olur mu

adam ne zamandır başka şehirde?
o sizin şehre hiç geldi mi?
gelince aradı mı?

ayrıca, eskiden çıktığın (konuştuğum yazmışsın, o anlamda herhalde) biriyle neden 2-3 saat gezmek için buluşmak istiyorsun ki?

Back
X