Arkadasin sinir krizi

• Konu Sahibi Konu Sahibi univ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir araya gelmek istemediğini düşünmüyorum. Kızın hayallerini yerle bir etti. yaşanmamışlar var galiba ondan böyle içledi.

Ben iyi olmuş diyorum. Adamın egosu zedelendi.
Ben bitmiş gitmişlerin egosuyla da kırılıp dökülmesiyle de hiç ilgilenmem biliyor musunuz. Benim için yok hükmündedir hayatımdan çıkardığım. Yaşanmamışlıklara gelince onlar hak edenle yaşanmak için bekliyorlar zaten

Neden yaptın diye sordum “ aklıma onun hala baktığı bile gelmedi” dedi. Bana da garip geliyor adamın tepkisi.

Sanami yalan söylüyor, kendinemi belli degil. Cok kezbanca bir hareket kusura bakma, arkadasin 14 felanmi? Bitmis ise bitmistir, adami niye takip edip üzülüyor halen?

Arkadasim ekolu bir konu. Arkadasina söyle biraz büyüsün ve kendini toparlasin. O adamida silsin, baska hayaller pesine düssün.

Ben arkadaşınızın bu duruma neden üzüldüğünü anlayamadım..zaten adamı istemeyen arkadaşınız degilmiydi

Daha nişan yüzükleri takılmamıştı.

Resimde ama erkek eli tutan bir el vardi degil mi? Arkadasiniz öylesine koydum demesine de inanmiyorum. Cok gördük eline alyans gibi yüzük takip resim veya kalpler paylasani. Bence zarf atti ve tuttu. Adamin zaten saglam papuc olmadigi icin terk etmedi mi? Neden hala üzülüyor

dertsiz başına dert mi arıyor arkadaşınız?

Neden yaptın diye sordum “ aklıma onun hala baktığı bile gelmedi” dedi. Bana da garip geliyor adamın tepkisi.
Bakıyorsa sayet adam, nedir bu nisan mı oldun diye kızı darlar sandı arkadasın, hesapta adamı bu kucuk oyunla gerı dondurecekti. Ama umdugu gibi olmamıs, tam tersi olmus kendısını sildirmiş.
Uzucu.

Bu kaosu cozmem icin Kanal 7 de annemin izledigi Emanet adlı dizinin sonunu görmem gerek

madem böyle ağlayacak engellendim diye niye en baştan barışma çabasına hayır demiş? hovardanın tekiyse ve sevmiyorsa neden ağlamış engellenince? neden yapmış olacak arkadaşın nişanlandı sanmış. arkadaşın da öyle sanılsın diye koymuş belli ki.

Dünyanın en ergence en salakça en komik en varoşça davranışı. Siz de baya inandınız arkadaşınıza ve öylesine yaptığına öyle mi

Arkadaşınin amacı adama zarf atmakmis zaten. Ne alaka abimin nişanlısının ellerinin fotosunu koymak 1 sene geçmiş boşver deyip hee yerden engelleseydi arkadaşın adamın gözünde yücelirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…