- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Ya zaten benim de arkadaşlarım var giderim sorun o değil kiErkeklere neden "zayıf, güçsüz, onsuz bir şey yapamaz" imajı veriyorsunuz ki? Aaaa tamam o zaman ben de Burcu'yla giderim sinemaya de, geç.
Ya zaten benim de arkadaşlarım var giderim sorun o değil ki
Yani arkadaşını tercih etmesine bozuldum
AynenÖyleyse gıtısn burakla cıksın
Üzerine bu kadar düşme sonra kendini bir nimetten sayar.Erkek arkadaşım arkadaşlarını çok fazla önemsiyor. Yani tabiki önemseyecek benim için de arkadaşlarım çok değerli fakat bir yakın bir erkek arkadaşı var Burak evleri falan cok yakın, resmen onunla daha cok görüşüyor hatta bozuldum bi kez dedim onla daha cok vakit geçiriyorsun diye. biraz kıskanıp bozulmam da hosuna gidiyor o benim ikinci sevgilim diyip güldü geçen gün sırf beni kızdırmak için takılıyor bana.
Bugun de telefonla konuştuk aksam üzeri bi işi varmış bi kitap almaya gidecekti. Benim de haftaya final haftam ders çalışıyorum bunaldım sinemaya falan gideriz diye düşünmüştüm. Aradım tekrar akşam görüşsek mi diye görüşemeyiz heralde çünkü Burak gelicek benimle dedi. Ben de sinir oldum o arkadaşıyla çok yakın zaten her zaman görüşür. Yani onla gidip sonra yanıma gelebilirdi akşama kadar onla takılmasına gerek yok değil mi? ben de dedim haftasonu ders çalışıcam evden çıkamam diye dedim diyorum anladım diyo. Tamam sen arkadaşınla görüş dedim niye surat yapıyosun kızıyorum falan dedi neyse sonra kapattım telefonu. Bilmiyorum haksız mıyım ben mi alınganlık yapıyorum?
Ben de öyle yapıcam yani sınav haftamda bile vakit ayırırdım ama bu sefer öyle yapmıycam 2 hafta göremesin yüzümübi ilişkinin kaderi az ilgilenenin elinde oluyo genelde.
bırak o senin uygun vaktini yakalamaya çalışsın.
ben olsam gurur yapar bi müddet kaçardım.
Ah becerebilsem, öğrenicem inşallahAbla tavsiyesi işte sana: İçinden bozul, ona belli etme.
Artık öyle yapıcam 2 hafta göremesin yüzümüsinema teklifini bırak o yapsın sınavlarım var de geç o uygun zamanı kollar canın sıkılıyorsa kendi kız arkadaşların ile takıl
Ya evet biraz kıskanıyor olabilirim kabul ediyorum ama benden daha çok görüşüyor komik yaniben yazdım sandım bir an isimde aynı olunca
benden önce o vardı hala da var
zamanla sende seversin batmaz bu kadar
eşimle zamanında çok kavga ettik onun yüzünden ama
şimdi batmıyor
umarım sende alışırsın erkekler ne yazık ki böyle
Bozulduğun an oyunu -bu yaşlarda buna oyun deniyor- kaybettin demektirYa zaten benim de arkadaşlarım var giderim sorun o değil ki
Yani arkadaşını tercih etmesine bozuldum
Bu kozu kullanır yani di miBozulduğun an oyunu -bu yaşlarda buna oyun deniyor- kaybettin demektir
Hem de sonuna kadarBu kozu kullanır yani di mi
Hem de sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?