Isle dostlugu karistirmayacaksiniz ben bir firmada calisirken ust mevkideydim arkadaslarimin neredeyse yarisida benim altimdaydi benden emir almak zorundaydi bir sorun ciktiginda ben sorumlu oluyordum oyle bir iste mudurum benden soruyordu , ve bir cok firmaya karsi biz savunma yapmak zorunda kaliyorduk ki bu firmalar H&M , Credo,Bel gibi markalardi e mecbur yukleniyorduk ben oyle gunler bilirim ki is yerinde is esnasinda bagir cagir kavga edip disari cikip gule oynaya eve giderdik asla isle disari birbirine karismazdi cunku herkes kimin ne kadar yuk tasidigini bilirdi sizinde boyle olmaniz gerek benim mudurum beni yerden yere vururdu demedigi lafi birakmazdi mesai bitti mi servise giderken kizimcanim der gule oynaya giderdik , ev arkadasima ben egitim verirken bagiris cagisir kavga gurultu neler neler ama evde konusu bile gcmezdi isyerinde kimse kimseyi tanimaz di arkadas kardes kanka yoktu bu cizgiyi bu mesafeyi koruyabildiginiz surece hicbir sorun olmaz emin olun ise girdiginiz az ozel yasantinizi dostlarinizi kapida birakip gireceksiniz tabii ki bunlar benim fikrim ve yasadiklarim