Arkadaşının kızına tecavüz etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Adana’daki bir tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan 19 yaşındaki B.S., aynı işyerinde çalışan kadının 12 yaşındaki kızı M.S.’ye tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklandı.
Sitene Ekle

ADANA DHA

Bir tekstil atölyesinde çalışan B.S., birlikte çalıştığı 32 yaşındaki M.S.’nin evine gidip gelmeye başladı. Son olarak M.S., hastaneye gitmek için işyerinden izin alınca, B.S. de kadının evine gidip, iddiaya göre küçük kıza tecavüz etti. M.S.’nin çığlıklarını duyan eve gelen komşuları yakaladıkları B.S.’yi tekme Tokat dövdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, B.S.’yi gözaltına aldı.

tipinde hayır yok at hırsızı , midem bulanıo artık bu haberleri duydukçaa
biri bunlara artık dur desin ya

Ya hepiniz adama laf etmissiniz de. Bu adam dul bir kadinin evine girmeye nasil cesaret ediyor? Adamla kadin arasında mi ilişki vardi? Yoksa kadınin kurduğu bir komplo muydu? ( dusunmesi bile igrenc )
Bilemiyorum.
Allah belalarini versin diyorum sadece.

Allah binbir türlü belasını versin nasıl kıydı küçücük yavruya inşallah aynı muameleyi hapisanede kendisi görür hayvan herif.

Aynen ..sanırım kadının sevgilisi falanmıştır.Evinde genç bir kızı olan bir kadının böyle rahat sevgilisini evine almasını hoş karşılamıyorum doğrusu..

tuzak kurmuş adam, kadın arkadaşımı artık sevgilisimi neyse, hastaneye gitmesini fırsat bilmiş

Di mi? Kadın buna cesaret verdiyse adamın tecavüze hakkı vardır?! Yeter ki kadın edepsiz olsun, adamın cezası hafifler suçu hafifler değil mi?! Kadın al sana kızımı veriyorum dese bile ne değişir bilgece?

Aynen ..sanırım kadının sevgilisi falanmıştır.Evinde genç bir kızı olan bir kadının böyle rahat sevgilisini evine almasını hoş karşılamıyorum doğrusu..

kadının sevgilisi olabilir, evli değil bişey değil.
ama sevgilisi olması kadının kızına tecavüz etmesi hakkını mı veriyor?
bu nasıl mantık yahu?

İyi hal indirimi, rızası vardı indirimi, etek giymişti indirimi de aynı mantık işte.
Tecavüzde bile suçu kadına da paylaştırmaya çalışıyoruz hep beraber.

kadının sevgilisi olabilir, evli değil bişey değil.
ama sevgilisi olması kadının kızına tecavüz etmesi hakkını mı veriyor?
bu nasıl mantık yahu?

Kizlar ne alakasi var? Kadinin sevgilisi olabilir gayet tabi. Ama sorun olarak acaba kadin para icin kızını mi yani diye dusunmedim değil. Neler görüyoruz sonuçta. Insan sevgilisi diye eve aldigi bir insani taniyamaz mi? Muhakkak kiza bakislari falan farklıdır.
Beni yanlış anlamissiniz. Bi de kadin madem hastaydi kizini da yaninda goturseydi. Neden sevgilisine haber veriyor. Bilmiyorum, bu durum bana mantikli gelmiyor..

canım aynı iş yerinde çalışıyorlar, kadın izin alınca adamın haberi olmuş otomatikman yani, o da soluğu evde almış fırsat bilmiş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…