Eee bak eşin en güzel demiş
sende şort giyiyormuşsun dışarda
demekki sanada bakan birileri oluyordur ve buda bir başka ailede sorun oluyordur emin ol
ve eşine helal olsun nasıl mantıktaki sana baktıklarını bile bile şort giyiyirsun sanada bakıyorlar diyebiliyor pes yani
Özrü kabahatinden buyuk. Sinir oldum. Nasil gonlunu alacak acaba???
yani bence haklisin normalde ben boyle kiskancliklari savunmam ama dedigin gibi yabanci biri olsa hadi tamam bi nebze belki ama arkadasinin sevgilisine bakmak...yangina korukle gitmis olmiyim ama :26:
Mrb arkadaslar.moralim cok bozuk umarim kendimi dogru ifade edebilirim..biz dun esimle cok iyi anlastigi bir arkadasi ile basketbol oynadik ve mac izledik.esimin arkadasinin kiz arkadasi ilede ben cok iyi anlasiyorum.yurtdusindayim burda pek arkadasim yok zaten.dun kiz bi tayt gitmis ama seyinini poposunun sekli cizgileri formu ortada ben de esimin surekli ona baktigini farkettim.poposuna) ve cok kirildim.yabanci bi kadina baksa belki bu kadar zoruma gitmezdi..sabahta aradi esim acmadim kirgin oldugimu belirttim.oda kendini savunmal icin sort giyiyorsun sende sanda bakiyorlar dedi.yani simdi ben sort giymesem kendisi o kiza bakmazmiydi sizce????neyseki ben cok sibirlendim ve bu konuyi cok icerledim.insan bi bakar gorur birdaha bakmaz bunu kiskanmam ben.ama esim hep oraya takiliyordu gozleri.cok zoruma gitti.ve onunla konusmicam bi anda sogudum suan cok sinirliyim..sanki yaptigi cok dogru.ben onu benim yanimda kariya kiza bakmiyor diye sevdim evlenmek istedim.bu bemim icin onemli bi durum.kiskancliktan cok saygi gurur meselesi.cok kiriginim gercekten.nasil gecixek bende bilmiyorum.buyutuyormuyum acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tek kelimeyle eşinin yaptığı çook çirkin..bu bakmaların devamı gelmememliydi..zaten en çirkini bir yakınınıza böyle bakması
Mrb arkadaslar.moralim cok bozuk umarim kendimi dogru ifade edebilirim..biz dun esimle cok iyi anlastigi bir arkadasi ile basketbol oynadik ve mac izledik.esimin arkadasinin kiz arkadasi ilede ben cok iyi anlasiyorum.yurtdusindayim burda pek arkadasim yok zaten.dun kiz bi tayt gitmis ama seyinini poposunun sekli cizgileri formu ortada ben de esimin surekli ona baktigini farkettim.poposuna) ve cok kirildim.yabanci bi kadina baksa belki bu kadar zoruma gitmezdi..sabahta aradi esim acmadim kirgin oldugimu belirttim.oda kendini savunmal icin sort giyiyorsun sende sanda bakiyorlar dedi.yani simdi ben sort giymesem kendisi o kiza bakmazmiydi sizce????neyseki ben cok sibirlendim ve bu konuyi cok icerledim.insan bi bakar gorur birdaha bakmaz bunu kiskanmam ben.ama esim hep oraya takiliyordu gozleri.cok zoruma gitti.ve onunla konusmicam bi anda sogudum suan cok sinirliyim..sanki yaptigi cok dogru.ben onu benim yanimda kariya kiza bakmiyor diye sevdim evlenmek istedim.bu bemim icin onemli bi durum.kiskancliktan cok saygi gurur meselesi.cok kiriginim gercekten.nasil gecixek bende bilmiyorum.buyutuyormuyum acaba
Özrü kabahatinden büyük bence eşinin kendimi senin yerine koydum da gerçekten çok sinir bozucu bir durum :26: ayrıca anlayamadığım şey eşin sen şort giydiğinde sana da bakıyorlar demesi ve sana sesini çıkarmadan şortunu giymene müsade etmesi çok yanlış ben tayt giydiğim zaman bile üstüne muhakkak uzun tunik yada hırka giydiğim halde sorun çıkartıyornot: sende şort giymesen iyi olur sanırım sana bakanlarda varmış senin gibi düşünen bayanlarda vardır kesinlikle
ben sort giyitorum ama icimi gosteren vajimanin popomun gorundugi seyler degil..giyineme herzaman karisabilir.ama bugun bem ona o davranisi icin kirildigimi soyluyorsam oda sende giyiyorsun diyemez.benim oyle taytlarim hic yok.tayt giydigimde bende ustune ortecek bisey giyiyorum utaniyorum.ama sort ysz aylarinda giyilebilen rahat bisey.ama esim sanki ben sort giymiyor olsaydim o bakmazmiydi sizce okiza.bemce sorun bemim ne giydigim drgil ama o bunu sacunma olarak kullandi.sanki acana bakarim der gibi.ne bileyim..suanko konusmalarimiz bosanma laflarina kadar gitti.onum kemdimo bu denli hakli gormesinden dolayi
yahu yapmayın ne boşanması yuva yıkmak o kadar kolay olamaz sen iyi yapmışsın bu konuyu eşine açmışsın en azından tavrının ne kadar sert ve ciddi olduğunun farkındaysa güzel bir şey
ay allahimmmm cikdiricam ya agliyorum sinirden.aynen sunu yazdi; ben de utandim.dun senden yazdi.oni
suan kemdini savunuyor bem yazdim ona benim karakterimi simdiye kadar tanimis olmaliydin.voyle viseyin benom icin ne anlam ifade ettigini.boyle erkeklerin bemom gozumde boktan fazla degeri olmaz diye.bana yazmis bokumu ye.terbiyesiz falan yazmis
.
Ben dun okizin giydigine benzer bisey giymiyorum kizin vajinasi belliydi..ben arkadaslarimin evine de oyle gitmiyorum.disariya havuza gideceksek giyiyorum.ve esimle gezerken giyibiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?