Arkadasinin sevgilissine bakti

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
Mrb arkadaslar.moralim cok bozuk umarim kendimi dogru ifade edebilirim..biz dun esimle cok iyi anlastigi bir arkadasi ile basketbol oynadik ve mac izledik.esimin arkadasinin kiz arkadasi ilede ben cok iyi anlasiyorum.yurtdusindayim burda pek arkadasim yok zaten.dun kiz bi tayt gitmis ama seyinini poposunun sekli cizgileri formu ortada ben de esimin surekli ona baktigini farkettim.poposuna) ve cok kirildim.yabanci bi kadina baksa belki bu kadar zoruma gitmezdi..sabahta aradi esim acmadim kirgin oldugimu belirttim.oda kendini savunmal icin sort giyiyorsun sende sanda bakiyorlar dedi.yani simdi ben sort giymesem kendisi o kiza bakmazmiydi sizce????neyseki ben cok sibirlendim ve bu konuyi cok icerledim.insan bi bakar gorur birdaha bakmaz bunu kiskanmam ben.ama esim hep oraya takiliyordu gozleri.cok zoruma gitti.ve onunla konusmicam bi anda sogudum suan cok sinirliyim..sanki yaptigi cok dogru.ben onu benim yanimda kariya kiza bakmiyor diye sevdim evlenmek istedim.bu bemim icin onemli bi durum.kiskancliktan cok saygi gurur meselesi.cok kiriginim gercekten.nasil gecixek bende bilmiyorum.buyutuyormuyum acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eee bak eşin en güzel demiş
sende şort giyiyormuşsun dışarda
demekki sanada bakan birileri oluyordur ve buda bir başka ailede sorun oluyordur emin ol
ve eşine helal olsun nasıl mantıktaki sana baktıklarını bile bile şort giyiyirsun sanada bakıyorlar diyebiliyor pes yani

yani bence haklisin normalde ben boyle kiskancliklari savunmam ama dedigin gibi yabanci biri olsa hadi tamam bi nebze belki ama arkadasinin sevgilisine bakmak...yangina korukle gitmis olmiyim ama :26:

Ben dun okizin giydigine benzer bisey giymiyorum kizin vajinasi belliydi..ben arkadaslarimin evine de oyle gitmiyorum.disariya havuza gideceksek giyiyorum.ve esimle gezerken giyibiyorum.bem zaten kizin giyimine bisey diyemem kizla da aram cok iyi.esimin tavri bakmasi ve tekrar tekrar bakmasi beni sinirlendiren.

Özrü kabahatinden buyuk. Sinir oldum. Nasil gonlunu alacak acaba???

Cok kotu kozdim.bana diyor sende onun gibo kisa giyiyorsun.ben oyle vajinamo gosterecek kadar acik giymedim hic.ustelik savunmasi sende giyiyorsun gibi olinca bemde dedim ben farzet pantolon giyinirim hep dun sen ona bakmazmiydin.erkekelr kendi karisoni kapatirlar.ama baskasinada bakarlar iste boyle dimi..kizi taniyorum samimiyim kizla.iyi bir kizdir.bana esim diyotki bana kizicana o kiza kiz.ben simdi kiza desem oyle giyinme esim sana bakiyor diye.kiz ne der bana benim sorunum drgil.o bakmasin ozman dimi mesela.ustelik arkadasinin sr gilisi..bide bugin yazmis esim.ben okizi guzel bulmuyorum ustelik diye..guzel byldugima bakicakmisin.ya bem yoksam zsten baksin naparsa yapsin.gormem etmem.ama ben varim yaninda.yabanci bi kiz olsa esimi orda azarlardim kiza bak vajinasi belli sende icine dus bari der sinirlenirdim.konuyi bir daha acmazdim kizi taniyorum arkadasim kiz

yani bence haklisin normalde ben boyle kiskancliklari savunmam ama dedigin gibi yabanci biri olsa hadi tamam bi nebze belki ama arkadasinin sevgilisine bakmak...yangina korukle gitmis olmiyim ama :26:

Bende bakti bakmadi onemsemem.insan bu bakar bende bakarim.bazen bem kendim soylerim cok hos kiz ya diye.kiskanmam ama bu cok kizdirdi beni..yazdim sende aynbi obur erkekelr gibiymissin bundan sonraxyanima yaklasma.bu ay dogum kontrol haplari iyi gelmedigi icin yeni cikmis hormonsuz spiral taktiracaktim.yazdim senim gibileri icin deymez.ne yaparsan yap baskasinin gotunu gorunce yanimizdaki karinizi unutirsuniz diye cok kizdim
Bemim karakterimi biliyorsun boyle seylere onem verdigimi.bir erkek bebim yanimda boyle yaparsa boktan fazla degeri olmayacagini.neden dikkat etmedin.seninle birdaha dosari asla cikmam yazdim esime

tek kelimeyle eşinin yaptığı çook çirkin..bu bakmaların devamı gelmememliydi..zaten en çirkini bir yakınınıza böyle bakması

tek kelimeyle eşinin yaptığı çook çirkin..bu bakmaların devamı gelmememliydi..zaten en çirkini bir yakınınıza böyle bakması

suan kemdini savunuyor bem yazdim ona benim karakterimi simdiye kadar tanimis olmaliydin.voyle viseyin benom icin ne anlam ifade ettigini.boyle erkeklerin bemom gozumde boktan fazla degeri olmaz diye.bana yazmis bokumu ye.terbiyesiz falan yazmis

eşin cidden öküzlük yapmış. sen de giyiyorsun sana da bakıyorlar demek ne demek yaa sana bakıldığını bile bile kıskanmıyor mu seni yani :26: bence tepkinde haklısın..

Hiç hoş bulmuyorum her yeri belli eden taytları, hayır üstüne kapatan bi tişört giy bari. Biz zorunda mıyız senin her yerini görmeye
Eşinizdeki genişliği anlamadım doğrusu, nasıl bi gevşeklikse bide sen de şort giyiyosun demiş.
Eşinizin yaptığının adı rezillik. Büyütmüyorsunuz.

Özrü kabahatinden büyük bence eşinin kendimi senin yerine koydum da gerçekten çok sinir bozucu bir durum :26: ayrıca anlayamadığım şey eşin sen şort giydiğinde sana da bakıyorlar demesi ve sana sesini çıkarmadan şortunu giymene müsade etmesi çok yanlış ben tayt giydiğim zaman bile üstüne muhakkak uzun tunik yada hırka giydiğim halde sorun çıkartıyor not: sende şort giymesen iyi olur sanırım sana bakanlarda varmış senin gibi düşünen bayanlarda vardır kesinlikle

Ben sort giyitorum ama icimi gosteren vajimanin popomun gorundugi seyler degil..giyineme herzaman karisabilir.ama bugun bem ona o davranisi icin kirildigimi soyluyorsam oda sende giyiyorsun diyemez.benim oyle taytlarim hic yok.tayt giydigimde bende ustune ortecek bisey giyiyorum utaniyorum.ama sort ysz aylarinda giyilebilen rahat bisey.ama esim sanki ben sort giymiyor olsaydim o bakmazmiydi sizce okiza.bemce sorun bemim ne giydigim drgil ama o bunu sacunma olarak kullandi.sanki acana bakarim der gibi.ne bileyim..suanko konusmalarimiz bosanma laflarina kadar gitti.onum kemdimo bu denli hakli gormesinden dolayi

yahu yapmayın ne boşanması yuva yıkmak o kadar kolay olamaz sen iyi yapmışsın bu konuyu eşine açmışsın en azından tavrının ne kadar sert ve ciddi olduğunun farkındaysa güzel bir şey

ay allahimmmm cikdiricam ya agliyorum sinirden.aynen sunu yazdi; ben de utandim.dun senden yazdi.oni

yahu yapmayın ne boşanması yuva yıkmak o kadar kolay olamaz sen iyi yapmışsın bu konuyu eşine açmışsın en azından tavrının ne kadar sert ve ciddi olduğunun farkındaysa güzel bir şey

adam diyor sana baskalari bakarsa bende baskalarina bakarim..ben oyle giyiniyorum farzedin bana baksin ozman? ya deliricem bana demedigini koymamis.ben kiza diyecekmisim git ustunu ddgistir.napim diyor bakmim napim

ay allahimmmm cikdiricam ya agliyorum sinirden.aynen sunu yazdi; ben de utandim.dun senden yazdi.oni

bence eşin hem suçlu hem güçlü. yok şort giydin bilmem neyle aklınca suçunu bastıracak?

ne alakaysa sen şort giydin diye millete bakmak mı zorunda? bir de ne rahatlık eşinde öyle sana da bakıyorlar demiş.

hadi bir kere iki kere baksa gözü kaçmış neyse derdim de böyle devamlı bakmasının bir açıklaması olamaz bir de kız hem senin arkadaşın hem arkadaşının sevgilisi. haklısın kızmakta.

suan kemdini savunuyor bem yazdim ona benim karakterimi simdiye kadar tanimis olmaliydin.voyle viseyin benom icin ne anlam ifade ettigini.boyle erkeklerin bemom gozumde boktan fazla degeri olmaz diye.bana yazmis bokumu ye.terbiyesiz falan yazmis
.

yaptığı iğrenç.. attığı mesaj ondan da iğrenç.

sende o çok baktığın popodan çıkanları ye falan mı deseniz diye bekliyor...

eşinize konunun dar giyimli bir kadına bakmaktan çok , arkadaşının sevgilisine bakmış olduğunu izah edin bence..
yani bana göre bu mevzu daha önemli..
üstüne basa basa her defasında tekrar edin belli ki kendi idrak edemeyecek durumda..

Ben dun okizin giydigine benzer bisey giymiyorum kizin vajinasi belliydi..ben arkadaslarimin evine de oyle gitmiyorum.disariya havuza gideceksek giyiyorum.ve esimle gezerken giyibiyorum.

Adam bakmis, baktigini kabul de etmis. Cok cirkin gercekten.

Yalniz sen de esinle gezerken vajinani teshir etme. Evinde giy. Vajina teshir edilir mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…