simdi internetten bosanma dilekcesimi indiricem ve dolduricam viktim artik boyle salak yerine alip haksiz konuma dusmelten.kizim olmasa zaten coktan bitmisti.ailemde arkamda degil baska bir ulkede kimsenim umrunda drgilim.kizima aciyorum.yoksa cekilecek seyler yasamadim..ailesinden gerek ondan beni ailenden korudu ama kendisi ezdi
cahil cocul yerine aldi.biktim bazen diyorum nolursa olsun ayril
kizimi birdaha gorememe korkusu beni frenliyoe.bir an once kurtulmak hatta surindirmel istwrdim omi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bosanicam senden dedim; gidip kagitlari alicam izmalarsim surekli hakli olmandan ve uzerime kemdi sucun oldugibda bile gelmendem biktim dedim.bana diyor bi kurus parama dokunma git gotunu sat afdwdersiniz ama boyle konustu..
Öncelikle sunu demek istiyorum. Her lafin birinde vajina kelimesi kullaniyorsunuz. Heryeri meydanda deseniz de anlariz ne demek istediginizi. Bu kadar detaya gerek yoktu bence.
Neden cocugunuzu göstermezler diye korkuyorsunuz. Hak var hukuk var. Bence korkmayi birakin ve neler yapabilirsiniz onu arastirin. Bu adamla ömür gecmez. Ya siz katil olursunuz ya o ...
allah yardımcın olsun bu erkeklere başkasınınki tatlı değişik geliyor nedense gül gibi karısı olup başka kadınlardan aklını bi türlü alamayan erkeklere anlam veremiyorum tabi bunu karakteri bozuk olanlar yapıyor bi bayanda giyimine dikkat etmeli kendini teşhir edip kendine baktırmamalı bi aileyi ne hale getiriyo bunun bilince olsa belki teşhir edici kıyafetler giymezler
bosanicam senden dedim; gidip kagitlari alicam izmalarsim surekli hakli olmandan ve uzerime kemdi sucun oldugibda bile gelmendem biktim dedim.bana diyor bi kurus parama dokunma git gotunu sat afdwdersiniz ama boyle konustu..
ailem turkiyede ben yurtdisindayim.gecmistede cok kotu bi hayatim oldu..duygusal anlamda.suan 3 senelik burdayim.cocugumu benden alirlar diye korkuyorum yoksa coktan gitmistim inanin
yuh artık, laflara bak.. eşinizin ağzı bakışlarından daha büyük problem.. eğer bunlar mesaj şeklindeyse, mahkemede kullanabilirsiniz.. hiçbir ülkede böyle bir babaya çocuk verilmez
Çocuğunuz ufaktır muhtemelen. Hiçbir ülke kanunlarında çocuk kolay kolay anneden alınmaz. Annenin aldatması, veya bağımlı olması gibi durumlar haricinde. Ki muhtemelen Türkiyenin kanunlarıyla evlendiniz ona göre boşanacaksınız. İşiniz yok mu? Eğer maddi geliriniz de varsa kimse alamaz çocuğunuzu. Ki işiniz yoksa da Türkiyeye gelip iş bulabilirsiniz. Size edilen hakaret mesajlarını da silmeyin sakın. Bunların hepsi kullanılıyor mahkemede.
yuh artık, laflara bak.. eşinizin ağzı bakışlarından daha büyük problem.. eğer bunlar mesaj şeklindeyse, mahkemede kullanabilirsiniz.. hiçbir ülkede böyle bir babaya çocuk verilmez
oraya eylenmeye gittik. ama o ben sanki yokum gibi onun orasina burasina bakti.hadi bakti insan bi ozur diler kemdini affettirmeye calisir.birdaha okizla gorusmicem.aramiz cok iyiydi.kizda suc bulmuyorum.bir insan gozune sahip cikacak yoksa baska yerine hic cikamaz.insalnar giyinemsinmi ister acik ister kapali ama o sekilde insan karisinin yaninda yapmaz.bitti vosancaksak bosaniriz.o biraz beni dusunse zaten boyle davranmazdi..biktim ondan.hiccbir zman olayin basinsan ozur dilemez.bemi asagilar ezerHerkesin gözü bir başkasına takılabilir, bunda problem yok.
Ama:
1. Gözünün takıldığı kişiye uzun uzun veya tekrar tekrar bakılmaz.
2. Bu kişi arkadaşın eşi/sevgilisiyse asla tekrarlanmaz o bakışlar.
3. Hadi böyle bir terbiyesizlik yapıldı, böyle saçma sapan bir savunma yapılmaz.
Durum bundan ibaret olsa ve tekrarlanmayacaksa boşanmayla sonuçlanacak bir konu değil.
Yalnız son mesajlarda gördüğüme göre eşiniz sınırını iyice aşarak iğrençleşmiş.
Yüzüne bakmak istemezdim ben bir daha asla.
Kusura bakma ama esin hakli baskalarinin kocasinin da sana bakmadiginin garantisini verebilir misin. Belki de sen boyle biseye sebep oldugun icin ayni sey senin basina geldi.Acik gezip baskalarinin kocalarinin ilgisini cekenler o kadinlarin hakkini nasil odicek cok merak ediyorum.benim basima gelse hakkimi kesinlikle helal etmem
isvicre oyle degil arastirdim.alma ihtimalleri var.babanim paraai oldugi icin ve burda yasam sartlari agir dunyaninda en pahalo ulkesi olmasindan gerek.devlet anneye versek calisamaz bix bakocaz hesabiyla paraai olana veriyor.helede vatandas drgilsen kalmak istiyorsan calisman lagzim.yoksa cocil mocuk demeyip postaliyorlar.okudum bizzatBu devirde hala daha bu kadar temel bir hukuk kuralını bilmeyen var mı gerçekten?:44:O kadar çok buna benzer konu gördüm ki...Çocuğumu benden alır diye boşanamıyorum,ya alırsa,ya iyi avukat tutarsa vs vs...
Konu sahibesi ben de arkadaşlara katılıyorum,o mesajları da bir kaç yere kaydedin ne olur ne olmaz,hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?