yaptığı iğrenç.. attığı mesaj ondan da iğrenç.
sende o çok baktığın popodan çıkanları ye falan mı deseniz diye bekliyor...
eşinize konunun dar giyimli bir kadına bakmaktan çok , arkadaşının sevgilisine bakmış olduğunu izah edin bence..
yani bana göre bu mevzu daha önemli..
üstüne basa basa her defasında tekrar edin belli ki kendi idrak edemeyecek durumda..
bende diyorum zaten yabamci biri olsa tanimasadigim yoldan fecen biri konu bi iki kizar kapatirdim.surekli tuzyuze feldigim insanlar ya.bi arkadasim oydu. oda bitti simdi benim icin.;( benide sinir eden zaten sureki gorup yuz yuze geldigimiz insanlar.simdi bizxesimle bu kobuyu halletsek bile ben nasil okozla gorusucem bidaha..ne dediysem anlamadi bende karaktersizsim gibi seyler yazdim onun bana dedigi nasil bakmazmis deseymisim ona keske ustine ceki duzen ver diye bucne yaaaaa..bende bosanicam senden heraan beni anlamiyordun kucuk bi yarayi kangren ediyorsun hep diye.anlamdi bama salak aptal kaltak gerizekali dedi.senim gibi bi kadibi istemiyorum terbiyesiz dedi.ve seni yanimda istemiyorum dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende diyorum zaten yabamci biri olsa tanimasadigim yoldan fecen biri konu bi iki kizar kapatirdim.surekli tuzyuze feldigim insanlar ya.bi arkadasim oydu. oda bitti simdi benim icin.;( benide sinir eden zaten sureki gorup yuz yuze geldigimiz insanlar.simdi bizxesimle bu kobuyu halletsek bile ben nasil okozla gorusucem bidaha..ne dediysem anlamadi bende karaktersizsim gibi seyler yazdim onun bana dedigi nasil bakmazmis deseymisim ona keske ustine ceki duzen ver diye bucne yaaaaa..bende bosanicam senden heraan beni anlamiyordun kucuk bi yarayi kangren ediyorsun hep diye.anlamdi bama salak aptal kaltak gerizekali dedi.senim gibi bi kadibi istemiyorum terbiyesiz dedi.ve seni yanimda istemiyorum dedi
Adam bakmis, baktigini kabul de etmis. Cok cirkin gercekten.
Yalniz sen de esinle gezerken vajinani teshir etme. Evinde giy. Vajina teshir edilir mi ya
çok fevri hareketlerde bulunuyor eşiniz.. sakin kafayla oturup düşünse aslında size hak verecektir..
şu an sanırım size psikolojik olarak baskı yapmaya çalışıyor..
siz ona bu yakıştırmayı yaptığınız için özür dileyeceksiniz falan.. beklentisi sanırım bu yönde...
kavga anında işte insan azıcık dilinin ayarını bilmeli.. söylediği sözler hiç iyi olmamış..
bence bi sakin olun daha fazla mesaj atmayın, eşiniz atarsa da cevap vermeyin..
akşam eve geldiğinde insan gibi konuşmayı teklif edersiniz..
aksam ede gormocem seni S***** G** (Defol) dedi.yoksa bem seni sokaga atarim yszdi.vende ona agzima geleni yazdim.cunku hala kizi yada bemo sucluyor salak mal gibi seyler soyluyordu ve baktigi icin hakli oldugunu..
aksam ede gormocem seni S***** G** (Defol) dedi.yoksa bem seni sokaga atarim yszdi.vende ona agzima geleni yazdim.cunku hala kizi yada bemo sucluyor salak mal gibi seyler soyluyordu ve baktigi icin hakli oldugunu..
O değil de benim bildiğim erkeklerde bi namus kavramı olur, yakınlarının kız arkadaşlarına asla bakmazlar falan. Sizin eşinizde bu yok bi defa. Onun haricinde ettiği hakaretler? Yok bi kuruş parama dokunma git kendini sat, kaltak falan...O evde durmayın lütfen
yanlış bişi. sana da bakıyorlar diye başkalarına mı bakması lazım? kırılmakta çok haklısın bence.bi de senın yanında bakmışım. hani kendini gayri ihtiyarı gördüm kasıtlı değil falan diyede savunmuyor.
sen şort giyiyorsun sana bakıyorlar bu demek oluyor ki bende başkalarına bakabilirim gibi birşey bu. sende aynen bize dediğin gibi sor ona. ben şort giymesem sen bakmayacak mıydın de.
ayyy ben bile sinirlendim eşine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?