Arkadasinin sevgilissine bakti

bende diyorum zaten yabamci biri olsa tanimasadigim yoldan fecen biri konu bi iki kizar kapatirdim.surekli tuzyuze feldigim insanlar ya.bi arkadasim oydu. oda bitti simdi benim icin.;( benide sinir eden zaten sureki gorup yuz yuze geldigimiz insanlar.simdi bizxesimle bu kobuyu halletsek bile ben nasil okozla gorusucem bidaha.. ne dediysem anlamadi bende karaktersizsim gibi seyler yazdim onun bana dedigi nasil bakmazmis deseymisim ona keske ustine ceki duzen ver diye bucne yaaaaa..bende bosanicam senden heraan beni anlamiyordun kucuk bi yarayi kangren ediyorsun hep diye.anlamdi bama salak aptal kaltak gerizekali dedi.senim gibi bi kadibi istemiyorum terbiyesiz dedi.ve seni yanimda istemiyorum dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşin baya abartmış. bu laflar ne ya çok ağır olmuş.

çok fevri hareketlerde bulunuyor eşiniz.. sakin kafayla oturup düşünse aslında size hak verecektir..
şu an sanırım size psikolojik olarak baskı yapmaya çalışıyor..
siz ona bu yakıştırmayı yaptığınız için özür dileyeceksiniz falan.. beklentisi sanırım bu yönde...

kavga anında işte insan azıcık dilinin ayarını bilmeli.. söylediği sözler hiç iyi olmamış..

bence bi sakin olun daha fazla mesaj atmayın, eşiniz atarsa da cevap vermeyin..
akşam eve geldiğinde insan gibi konuşmayı teklif edersiniz..

Son düzenleme:
Adam bakmis, baktigini kabul de etmis. Cok cirkin gercekten.

Yalniz sen de esinle gezerken vajinani teshir etme. Evinde giy. Vajina teshir edilir mi ya

ben oyle vajinamo gozuken arasima giren taytlarim olsada ustume tunik yiyiroum sort etek giyerim etegin altina uzun boxer giyerim kilot gorunmesin diye asla meme ucum yada vajina cizgim cikacak biraeyi altina yada ustune kapatacak bisey giymeden giymem ona utanirim iste.yoksa bemde kapali bir bayan degilim antalyada osicakta alismisiz sortlara askililara

aksam ede gormocem seni S***** G** (Defol) dedi.yoksa bem seni sokaga atarim yszdi.vende ona agzima geleni yazdim.cunku hala kizi yada bemo sucluyor salak mal gibi seyler soyluyordu ve baktigi icin hakli oldugunu..

bosanicam senden dedim; gidip kagitlari alicam izmalarsim surekli hakli olmandan ve uzerime kemdi sucun oldugibda bile gelmendem biktim dedim.bana diyor bi kurus parama dokunma git gotunu sat afdwdersiniz ama boyle konustu..

herhangibi bir baski yada kizginlik hissettirmedigimde melek gibi bir insan inanin.ama bi tartismada haksizim demez uzatie bemo simirlendirir taki agzimdan kotu bi laf cikana kadar onuda kaldiramaz ve bana baski ve kufur yagdirir

kız eğer söylediği gibi kendisini fazlaca teşhir eden bir kıyafet ile dolanıyorsa evet elbette insan bakar..
bir kadın olarak bile sizin de gözünüz kaymıştır.

zira benimde kayar, sağımdan solumdan bu kadar belirgin bir durum geçerse....

yani normal şartlarda evet eşiniz haklı olabilirdi, sen ona mı baktın diye yersiz bir suçlama gerçekten ilişkiyi sarsabilir.
Sen bana güvenmiyor musun , bunu benden nasıl beklersin diye bir geri dönüş yapabilirdi..

ama mevzu çok başka..

eşiniz resmen üste çıkmayı saygısızlaşarak yapıyor..
siz eşiniz kadar kötü duruma düşmeyin.. yani bırakın esip gürleyen o olsun ki sonunda özür dilemek de ona kalsın.
kendi utansın ettiği laflardan..

eğer sizde kendinze hakim olamayıp kötü sözler söylemeye başlarsanız o zaman siz de onun kadar hatalı olursunuz ve bir daha bana küfür asla etme demeye yüzünüz olmaz...

şimdi siz yapmayın ki savunulacak yanınız olsun..

Eşiniz çok ağır konuşuyor.
Ağzı çok bozuk ya hu!
Utandım.
Hep böyle midir tarzı?
Yani her ilişkinin dinamiği farklıdır vs. klişesine giremeyeceğim çünkü bir bayan olarak siz de rahatsızsınızdır eminim.
Bakmasına sinirlendim ama konu daha çok eşinizin verdiği cevapların terbiye sınırlarını aşmasına döndü bende.
Çok af edersiniz ama bir erkek nasıl hanımına git sat kendini der yaa.
Allah yardımcınız olsun.

Eşinin verdiği cevap çok saçma olmuş.
Ben sanırım daha büyük tepkiler verirdim. Çok sinir oluyorum erkeklerin bekar gibi tavırlarına.

sen sort gıyıyosun sana da bakıyolar dıyerek kendını mı savundu sımdı bu ? sacmalık !
oldu. eşim şort gıyıyo ona bakıyolar madem bende mılletın karısına bakıyım (!) bu mudur ?
madem rahatsız oluyo şort gıymenden soylesın sana , sen de gıyme. ama sen sort gıyıyosun dıye de mılletın orasına burasına bakamaz. onun da eşi var bılmem anlatabıldım mı ? kısılık meselesı...

Esinizin sizleri tavirlari hic de oyle yenir yutulir cinsten degil. Evden bilmemne ol git falan, nasil laflar bunlar. Aranizdaki saygi farkli sekilde isliyor galiba.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

O değil de benim bildiğim erkeklerde bi namus kavramı olur, yakınlarının kız arkadaşlarına asla bakmazlar falan. Sizin eşinizde bu yok bi defa. Onun haricinde ettiği hakaretler? Yok bi kuruş parama dokunma git kendini sat, kaltak falan...O evde durmayın lütfen

yanlış bişi. sana da bakıyorlar diye başkalarına mı bakması lazım? kırılmakta çok haklısın bence.bi de senın yanında bakmışım. hani kendini gayri ihtiyarı gördüm kasıtlı değil falan diyede savunmuyor.

sen şort giyiyorsun sana bakıyorlar bu demek oluyor ki bende başkalarına bakabilirim gibi birşey bu. sende aynen bize dediğin gibi sor ona. ben şort giymesem sen bakmayacak mıydın de.

ayyy ben bile sinirlendim eşine.

ailem turkiyede ben yurtdisindayim.gecmistede cok kotu bi hayatim oldu..duygusal anlamda.suan 3 senelik burdayim.cocugumu benden alirlar diye korkuyorum yoksa coktan gitmistim inanin

soyledim.bana bakanlar nasil zihniyetse seninde zihniyetin ayni yazdim.israrla belirtti bunu cunku

simdi internetten bosanma dilekcesimi indiricem ve dolduricam viktim artik boyle salak yerine alip haksiz konuma dusmelten.kizim olmasa zaten coktan bitmisti.ailemde arkamda degil baska bir ulkede kimsenim umrunda drgilim.kizima aciyorum.yoksa cekilecek seyler yasamadim..ailesinden gerek ondan beni ailenden korudu ama kendisi ezdi
cahil cocul yerine aldi.biktim bazen diyorum nolursa olsun ayril
kizimi birdaha gorememe korkusu beni frenliyoe.bir an once kurtulmak hatta surindirmel istwrdim omi

eve geldiginde bem onu gormek istemiyorum.utanmiyor insan bir utanir sikilir.karisindan gordugum icin mahcup olur haklisin cok ozur dilerim der ne bileyim onu vile yapsa hemen kucafina atliyacagim bir durum degilde..ama tok savun kemdimi beni de ayni kefeye koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…