Arkadaşınız eski sevgilinizle birlikte olsa?

Akrep burcuna sorulmayacak soru bu:)
Mağara devrinde olsak net öldürürdüm.
Olmadığımıza göre, yapabileceğim bir kötülük varsa yapardım. Ama ne olursa. Acımazdım.
Yoksa da silerim gider.

Çok fena ya nasıl bir insanmış bu evlendiğiniz şahıs!?! Herhalde size inadına yapıyor yoksa bu kadar da düşemez bir insan

Evet inadına yaptığı büyük bir ihtimal. Çünkü sürekli takıldığı sitede 'bu kızla seviştiğine' kadar yazıyor! Ama çocukluk arkadaşımın amacı ne onu çözemedim işte.. Umrumda da değil artık. Boşvereli çok oldu. Allah'a havale ettim hepsini ailece..
Bu tarz insanların hayatlarımızdan çıkmaları en doğrusu. Evet canın acıyor, üzülüyorsun ama geçiyor bi yerden sonra emin ol. Sende muhattap olmamaya bak bundan sonra boşver..

Tabiiki yaptığı hoş değil ama gönül bu.. eğer gerçekten kısa ve önemsemediğim bir ilişkiyse umrumda olmazdı, mutluluklar diler tavır almazdım

Yaklaşık 15 yıllık bir arkadaşım var üniversitede cok samimiydik sonra araya şehir değişikliği vesaire girdi son 2-3 yıldır tekrar samimi olduk biz bu kızla. Geçen gün benim eski sevgilim ile sevgili olduklarını öğrendim. O çocukla ünide sevgiliydik kendi de o zamandan tanıyor çocugu. Sevgili olduklarını da bir ortak arkadaştan duydum. Benim bir sevgilim var şu an, bu yüzden hesap sorma gibi bir durumum olmadı ondan. Ama muhabbeti kestim. Soğuk davrandım. Ne bileyim garip geldi ne olursa olsun hoş değil ve onun bana dediği yıllar geçmiş zaten sizin kısa süreli bir şeydi çok da önemli olmasa gerek? Ama benim arkadaşlıktan anladığım bu değil ve içten içe çok üzüldüm onun bana bunu yapmasına..

sizin fikirlerinizi merak ettim siz de yıllar geçtiği ve kısa süreli bir şey olduğu için önemi yok der geçer miydiniz yoksa başka erkek mi kalmadı neden benim eski sevgilim diye tavır mi alırdınız?
Merhaba ben yaşadım arkadaşım eski sevgilimle benden sonra çıktı yani ben umursamadım cunku eskiydi artık.Sonra onun eski sevgilisi bana teklif etti ben kabul etmedim eskici degilim:silah: herkes seviyesini belli ediyor....

Demek ki arkadasliginiz cokta iyi degilmis baskasindan ogrenmissiniz kendisi durust olup anlatabilirmis.
Uzerinden cok zaman gecmis ve kisa sureli bir iliskiymis cok fazla takilmayin arkadasinizlada araniza mesafe koyun. Guven verici bir tip degil.

Bu durumla ilgili sarki bile var "arkadasimin askisin " diye.Kesinle olmamasi gereken bir durum.Gorusmeyin derim.

Görüşmeyeceğim zaten sonraki tavırları da hiç hoş değildi. Bana samimi değilsin diyor kendi benden bu durumu saklamaya çalışıyor kim samimi olmayan acaba!

Back
X