Arkadasiniz ve sevgilisi/esi ile disari cikar misiniz? Ben mi abartiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yakin arkadasimin birini aradigini bilsem, sevgilimin cok iyi arkadasi var kiz kardesime ayarlicam demem, bence gereksiz. Siz farkli düsünüyor olabilirsiniz. Bana her bulusmamizda sen de birini bul dörtlü bulusalim dedigi Halde, sakayla Karisik o zaman beni biriyle tanistir bile demedim
Kimsenin size birini bulma misyonu yok biliyorsunuz değil mi?

Bence sevgilim olsun diye bu kadar kasmamalı bir insan. Hem belki de ondan sevgiliniz olmuyordur.

Bir de arkadaşınız sevgilisinin parasıyla başkasına bir şey almak istememiştir belki. Çocuk sırf ayıp olmasın diye öyle söylemiş olabilir . O kadar çiftle takıldım kimseden böyle beklentilere girmedim . Siz en iyisi görüşmeyin, yanınızda en fazla ne yapmış olabilirler ki

Bazi insanlar icin kan bagi kardesligi daha önemli demek ki. Hakli olabilirsiniz.
Herhalde kardeşine ayarlayacak bir de adamın ktiterlerini bilmiyorsunuz, belki ayrılmış birini tercih etmedi aklına siz gelmiş bile olabilirsiniz. Ama beklentiler farklı diye kardeşini düşünmüştür

Bazi insanlar icin kan bagi kardesligi daha önemli demek ki. Hakli olabilirsiniz.
Normal olarak öyle. Bazı insalar için değil çoğu insan için öyle. Bütün arkadaşlarımı toplasanız kardeşlerimden birinin tırnağına değişmem. Adı üstünde biri kardeş, biri arkadaş. Beklentileriniz çok acayip gerçekten.

Tanıştırma meselesinde ben olsam ben de bozulurdum, kimse kusura bakmasın. Yıllar önce bekarken yakın bir akrabam benim evlenip yuva kurmami ne kadar istediğinden bahsederdi sürekli, sonra bir gün bir tanidiginin erkek kardeşini benimle değil çok da samimi olmadığı bir mesai arkadaşıyla tanıştırdı. Kızla aramızda 1 yaş var. Bana da sakın yanlış anlama sen her zaman bizim önceliğimizsin, ama o çalışıyor o yüzden daha uygun gibi bişey demişti. Neyse , geçmiş zaman..

Hesap ödeme detayına gelince. Öncelikle arkadaşınızın sevgilisi çocuk gibi arkadaşınıza para verip gidin ne istiyorsanız alın demesi bana hos bir tavir gibi gelmedi. Kasaya gelip kendi odese daha şık olurdu. Neyse burda kötü niyet yok. Parayı verirken sizin yiyeceginizin de ordan odenmesini istemis aslinda. Ama arkadaşınız sadece kendilerinikini odeyerek ayıp etmiş. Çünkü samimi arkadaşız diyorsunuz. Şimdi ben eşimle birlikte bir kız arkadaşımızı da alıp dışarı çıksak ona para odetmeyiz ki. Yakışık almaz.

Velhasıl kelam arkadaşınız sandiginiz kadar yakın arkadaşınız değil. Ben olsam mesafe koyardım.

Normal olarak öyle. Bazı insalar için değil çoğu insan için öyle. Bütün arkadaşlarımı toplasanız kardeşlerimden birinin tırnağına değişmem. Adı üstünde biri kardeş, biri arkadaş. Beklentileriniz çok acayip gerçekten.
Kardeş sevgilin var diye kiskanmaz ama bknz arkadaş kıskanır

Kimsenin size birini bulma misyonu yok biliyorsunuz değil mi?

Bence sevgilim olsun diye bu kadar kasmamalı bir insan. Hem belki de ondan sevgiliniz olmuyordur.
Benim konumdan bagimsiz, arkasimdan yalnizliktan cok skildigi icin Internet üzerinden bir cok kisiyle görüstü ek sonun da kafasi bu adamla uyustu. Kasinca da bulunabiliyor yani:)

Kimsenin size birini bulma misyonu yok mu? Neden o zaman hayatinda birini isteyenlere, cevrenize duyurun beni biriyle tanistirin deyin diye öneride bulunuluyor ?

Benim konumdan bagimsiz, arkasimdan yalnizliktan cok skildigi icin Internet üzerinden bir cok kisiyle görüstü ek sonun da kafasi bu adamla uyustu. Kasinca da bulunabiliyor yani:)

Kimsenin size birini bulma misyonu yok mu? Neden o zaman hayatinda birini isteyenlere, cevrenize duyurun beni biriyle tanistirin deyin diye öneride bulunuluyor ?
Siz de kasabilirsiniz o zaman ne var ki bunda

Ona kalirsa kuzenimle de kan bagim var. Bazi arkadaslarimi kuzenimle asla degismem

E kasın o zaman ne diyelim. Arayan belasını da bulur mevlasını da demiş atalarımız.

Evet çevrenize söyleyin diyoruz ama insanlara bu misyonu yükleyin, onları size birini bulmaya zorlayın, bu görevleriymiş gibi davranın demiyoruz...

Herkese iyi aksamlar. Konuyu ve rahatsiz oldugum noktayi anlamaniz icin biraz ön bilgi vermek istiyorum. Yakin arkadasim ve ben ayni sehirde yasiyoruz, ikimizin de ailesi uzakta ve burda gurbette sayiliriz. Gerektiginde birbirimize destek oluruz cok sik görüsmeyiz, ikimizde calisiyoruz, hafta da bir kez anca bulusuruz ama iyi bir bagimiz vardir. Bir süre öncesine kadar ikimizinde hayatinda kimse yoktu (ikimiz de eslerimizden ayrildik), o sonra bir kac kisiyle bulustu. Olmuyor isinamiyorum derdi, neyse en son görüstügü kisiyle kafalarimiz uyustu dedi ve bir senedir beraberler. Benim hayatimda henüz kimse yok, istiyorum ama olmuyor. (Yaslarimiz 30 üzeri) Beni rahatsiz eden seylere geleyim. Arkadasin sevgilisinin cok iyi, yakisikli, isi gücü yerinde bir arkadasi varmis (Arkadasim kendisi bahsetti), adami bu kadar övdükten sonra ama benim iyi biriyle tanismayi cok istedigimi bildigi halde ama onu kiz kardesimle tanistircam dedi. (Kiz kardesi 8 saatlik uzaklikta oturuyor) Neyse, bozuldum ama belli etmedim, kimle tanistirmak istiyorsa tanistirabilir sonucta ama bugün olan sey beni gercekten rahatsiz etti iyice. Arkadasim ve sevgilisi disari cikcakmis, sen de gel planin yoksa dedi tamam dedim. Bulustuk sürekli aralarinda konusuyorlar, bugün aksam sunu yapalim mi, bunu pisirelim mi, ayarladiklari yaz tatilinden falan bahsediyorlar, ben biraz disarda kaldim yani. Sonra bir yere oturduk, sevgilisi ben masayi tutayim siz gidin alin ne istiyorsaniz dedi para verdi arkadasima. Kasada arkadasim sevgilisi ve kendisine aldiklarini ödedi. (Paradan asla degil ama sevgilisi bu paradan ikinizde istediginizi alin demisti) Ergenler gibi sürekli el ele falan oturdular. (Ben hayatimda ki insan es ya da sevgili ve arkadasimla disari ciktigimizda ücümüz de sanki norma arkadasmis gibi takilmayi seviyorum. Brn mi cok ince düsünüyorum. Arkadasimla arama mesafe koymali miyim? Yoksa bunlar normal seyler mi?

Edit: Bunu yazmayi unuttum. Arkadasim iki hafta önce koronaya yakalandi. Kendisini hergün arayip alisverisini yapayim getireyim mi dememe ragmen bir saat uzaklikta oturan sevgilisine alisveris yaptirip getirtti. Ben mi bugüne kadar aramizda ki samimiyeti yanlis, anlamisim. Sevgili bulununca hemen arkadastan daha mi öte oluyor? Benim icin böyle seyler önemli, hemen her seyi kestirip atip, bitirmeyi dogru bulmuyorum ama bunlar soguttu beni biraz.
Acayip kıskançlık kokusu aldım ben 🤔

Adam normal de para verdi, ben sen misafirsin burda arkadasimla ben öderim dedim, adam israr etti benden diye. Biz siparisleri vermeye gittigimizde arkadasim benim kini ödemedi (Adam bilmiyor yani, benim kendi icecegimi kendimin ödedigimi) Ödemek ya da para degil, arkadasimin adamin parasini bu kadar sahiplenip, beni ayirmasi rahatsiz etti beni.
Sevgili/koca bulunca değişenlere ayar oluyorum. O hareket bana yapılsa beni de rahatsız ederdi.

E kasın o zaman ne diyelim. Arayan belasını da bulur mevlasını da demiş atalarımız.

Evet çevrenize söyleyin diyoruz ama insanlara bu misyonu yükleyin, onları size birini bulmaya zorlayıb, bu görevleriymiş gibi davranın demiyoruz...
Öncelik onun hakkı. Resmen kadının hakkını yemişler 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X