Arkadasiniz ve sevgilisi/esi ile disari cikar misiniz? Ben mi abartiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
El ele tutuşup sadece ikisinin sohbet etmesi hoş değil. Ergen gibi, ya da başka zaman başbaşa hiç kalamıyorlarmış gibi… bunun gençken sevmezdim bana yapılmasını, ben de hiç yapmadım. Hele yaşınızı düşününce ekstra düşüncesizce geldi. Arkadaşını kardeşiyle tanıştırması normal geldi. Covid olunca sevgilisini araması da hadi yine normal sayılacak bir hareket. Benim değerlendirmem bu şekilde 😂
Tesekkürler degerlendirmeniz icin. Tanistirma konusunda ben gereksiz alinganlik ettim o zaman. En iyisi üclü olarak görüsmemek galiba. Kendimi cocuklari gibi hissettim yanlarinda, kabul etmem yanlisti

O kadar kiskandiniz ki benim dediklerime inanmak istemiyorsunuz. Kiskanclik hepimizin ruhende var demek
Aci ama size şöyle söyleyeyim maaşıniz Euro olsa ne olmasa ne olacak ,yurtdışında yaşasaniz ne yasamasaniz ne olacak ...Eey gidi aklınız kaçan kismette olduktan sonra yemisiz Türk tipi kadın değilim laflarini

Herkese iyi aksamlar. Konuyu ve rahatsiz oldugum noktayi anlamaniz icin biraz ön bilgi vermek istiyorum. Yakin arkadasim ve ben ayni sehirde yasiyoruz, ikimizin de ailesi uzakta ve burda gurbette sayiliriz. Gerektiginde birbirimize destek oluruz cok sik görüsmeyiz, ikimizde calisiyoruz, hafta da bir kez anca bulusuruz ama iyi bir bagimiz vardir. Bir süre öncesine kadar ikimizinde hayatinda kimse yoktu (ikimiz de eslerimizden ayrildik), o sonra bir kac kisiyle bulustu. Olmuyor isinamiyorum derdi, neyse en son görüstügü kisiyle kafalarimiz uyustu dedi ve bir senedir beraberler. Benim hayatimda henüz kimse yok, istiyorum ama olmuyor. (Yaslarimiz 30 üzeri) Beni rahatsiz eden seylere geleyim. Arkadasin sevgilisinin cok iyi, yakisikli, isi gücü yerinde bir arkadasi varmis (Arkadasim kendisi bahsetti), adami bu kadar övdükten sonra ama benim iyi biriyle tanismayi cok istedigimi bildigi halde ama onu kiz kardesimle tanistircam dedi. (Kiz kardesi 8 saatlik uzaklikta oturuyor) Neyse, bozuldum ama belli etmedim, kimle tanistirmak istiyorsa tanistirabilir sonucta ama bugün olan sey beni gercekten rahatsiz etti iyice. Arkadasim ve sevgilisi disari cikcakmis, sen de gel planin yoksa dedi tamam dedim. Bulustuk sürekli aralarinda konusuyorlar, bugün aksam sunu yapalim mi, bunu pisirelim mi, ayarladiklari yaz tatilinden falan bahsediyorlar, ben biraz disarda kaldim yani. Sonra bir yere oturduk, sevgilisi ben masayi tutayim siz gidin alin ne istiyorsaniz dedi para verdi arkadasima. Kasada arkadasim sevgilisi ve kendisine aldiklarini ödedi. (Paradan asla degil ama sevgilisi bu paradan ikinizde istediginizi alin demisti) Ergenler gibi sürekli el ele falan oturdular. (Ben hayatimda ki insan es ya da sevgili ve arkadasimla disari ciktigimizda ücümüz de sanki norma arkadasmis gibi takilmayi seviyorum. Brn mi cok ince düsünüyorum. Arkadasimla arama mesafe koymali miyim? Yoksa bunlar normal seyler mi?

Edit: Bunu yazmayi unuttum. Arkadasim iki hafta önce koronaya yakalandi. Kendisini hergün arayip alisverisini yapayim getireyim mi dememe ragmen bir saat uzaklikta oturan sevgilisine alisveris yaptirip getirtti. Ben mi bugüne kadar aramizda ki samimiyeti yanlis, anlamisim. Sevgili bulununca hemen arkadastan daha mi öte oluyor? Benim icin böyle seyler önemli, hemen her seyi kestirip atip, bitirmeyi dogru bulmuyorum ama bunlar soguttu beni biraz.
Merhaba. Oncelikle sizi anlayabiliyorum. Arkadasiniz madem sizi cagirdi sevgilisiyle birlikte. Bence de daha ilgili olmaliydi size karsi, yemek parasini odememekle de ayip ettigini dusunuyorum. Öte yandan acaba sevgilisi mi kizi bu sekilde davranmaya tesvik ediyor bilmiyorum. Yani benim sevgilim ben ve kiz arkadasim disari ciksak ve erkek arkadasim bana cok sirnasik olsa uzaktan belki ben de ona sirnasik davraniyorum gibi gozukebilirdi, arkadasim yanlis anlayabilirdi belki, beni suclayabilirdi.
Arkadasinizin ovdugu ve kiz kardesiyle gorusturmeye calistigi kisi konusuna gelince, bana arkadasinizin yaptiklari arasinda sadece bu cok dogal geldi. Kiz kardesini sizin onunuze almasini normal karsiladim.
Yani genel olarak benim yorumum; arkadasiniz fazla ince dusunceli birisi degil ama cok kotu birisine de benzemiyor:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X