Arkadasiniz ve sevgilisi/esi ile disari cikar misiniz? Ben mi abartiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son bişi söyleyip film izlemeye gitcem.

50’sini aşmış bir görümcem var, iyi para kazanır ama besbekar, çok bekar, kedileriyle yaşar. Sizi ona çok benzettim tavır olarak, kaderiniz benzemesin 😂😂
Ben de Sex and the City izlicem tam olarak beni anlatiyor da :)

Zengin koca aramadigimi belirmek icin, ihtiyacim yok cünkü
hayır zengin koca isteseniz kime ne ki

nasıl evleneceğimiz insan için okumuş ,sigara içmeyen biri olsun diyebiliyorsak ,nasıl şu dinde şu mezhepde olsun diyebiliyorsak nasıl xxx konularında hassasım o konulara dikkat ederim benim için kriterdir diyebiliyorsak hatta nasıl ki özellikle ^^bazı erkekler ve aileleleri ^^ ne olursa olsun iki eli kanda da olsa çalışan kadın olsun şartı arıyorsa sizde pek ala maddi durumu yerinde olan bir bey isteyebilirsiniz ne var ki bunda ?

sütden ağzınız yanmış sıkıntılar çekmişsiniz en azından maddi kaygım olmasın bu kez diyebilirsiniz belki , yaşantınız da beklentileriniz de tamamen sizi ilgilendirir boşverin milleti. en azından ne istediğinizi biliyorsunuz .

Bana iki de bir birini bul dörtlü görüselim demesin o zaman, kardesi sevgilisi, arkadasim ve sevgilisi dörtlü görüssünler ;)
Sana da bulayım dememiş zaten, kendi göbeğini kendin kes demiş😂 çok tutarlı kadınmış helal olsun. Söylediği yaptığı bir

Ben size şu durumda hak veriyorum.Arkadaşınız sevgilimle üçümüz buluşalım planı yapıp ama tüm gün baş başa buluşulmuş gibi yok sayılmak gerçekten iğreti edici bir durum.Kız kardeşiyle tanıştırmak istemesi belki size söylemediği kriterleri vardır adamın evlenip ayrılmışsınız belki karşı taraf bu durumu istemediğini belirtmiştir bilemeyiz ama canınızı sıkmayın kaç yaşında olursa olsun insan sevgili olunca arkadaşı ikince plana atan insanlar hep var.

ilk kez mi bir arkadasiniz ve sevgilisiyle gorustunuz? bu normalde de oluyor yani abartili veya abartisiz evet ciftler yan yana otururken asker arkadasi gibu oturamayabiliyorlar. 30 yasindan buyuk kadinin bunu dert etmesi garip geldi, cok fazla sevgili arayisinda oldugunuz icin muhtemelen.

hesap konusunda kimsenin maddi durumunu bilemezsiniz, koskoca (!) 2700 euro maasiniz varmis yiyip iceceginiz seyi de kendiniz almaniz isabet olmus.

son olarak kimse sizi birileriyle tanistirmak zorunda degil. siz onun kardesi degilsiniz, o yuzden kardesinin mutlulugu daha onemli olabilir. surekli erkek arayisinda olmayin bakin davranislariniza yansimis.

ilk kez mi bir arkadasiniz ve sevgilisiyle gorustunuz? bu normalde de oluyor yani abartili veya abartisiz evet ciftler yan yana otururken asker arkadasi gibu oturamayabiliyorlar. 30 yasindan buyuk kadinin bunu dert etmesi garip geldi, cok fazla sevgili arayisinda oldugunuz icin muhtemelen.

hesap konusunda kimsenin maddi durumunu bilemezsiniz, koskoca (!) 2700 euro maasiniz varmis yiyip iceceginiz seyi de kendiniz almaniz isabet olmus.

son olarak kimse sizi birileriyle tanistirmak zorunda degil. siz onun kardesi degilsiniz, o yuzden kardesinin mutlulugu daha onemli olabilir. surekli erkek arayisinda olmayin bakin davranislariniza yansimis.
Yazdigima yakin maasi arkadasim da aliyor, sevgilisi de aliyor, burda ortalama maas zaten. O yüzden insan takinilan tavra üzülüyor ve bu durum bu zamana kadar söz konusu degilken, hayatina erkek girince degisen kiz arkadas icin. Sevgilisinin cüzdanini korumus oldu. Bir arkadasim daha var evli o da ama benim yanimda hic ele oturduklarini görmedim, biraz daha agir tipler. Mesajiniza istinaden ne gibi "yanlis" davranis sergilemisim, evet sizin deyiminizle erkek benim deyimimle partner ariyorum, bundan da utanmiyorum. Ya bulurum ya da yalniz yasarim bu kadar basit.

hayır zengin koca isteseniz kime ne ki

nasıl evleneceğimiz insan için okumuş ,sigara içmeyen biri olsun diyebiliyorsak ,nasıl şu dinde şu mezhepde olsun diyebiliyorsak nasıl xxx konularında hassasım o konulara dikkat ederim benim için kriterdir diyebiliyorsak hatta nasıl ki özellikle ^^bazı erkekler ve aileleleri ^^ ne olursa olsun iki eli kanda da olsa çalışan kadın olsun şartı arıyorsa sizde pek ala maddi durumu yerinde olan bir bey isteyebilirsiniz ne var ki bunda ?

sütden ağzınız yanmış sıkıntılar çekmişsiniz en azından maddi kaygım olmasın bu kez diyebilirsiniz belki , yaşantınız da beklentileriniz de tamamen sizi ilgilendirir boşverin milleti. en azından ne istediğinizi biliyorsunuz .
Gercekten aramiyorum ama cünkü benim de ortalama maasim var kredi cekip bir cok seye sahip olabiliriz zaten ortalama maasi olan birisiyle. O yüzden kizdim. Evet diger konularda kriterlerim cok fazla bu dogru, ya o kriterien uygun biri olur ya da yalniz yasarim, bunu hep söylüyorum zaten. Ne istedigimi bildigim icin yalnizim ama malesef.

Yazdigima yakin maasi arkadasim da aliyor, sevgilisi de aliyor, burda ortalama maas zaten. O yüzden insan takinilan tavra üzülüyor ve bu durum bu zamana kadar söz konusu degilken, hayatina erkek girince degisen kiz arkadas icin. Sevgilisinin cüzdanini korumus oldu. Bir arkadasim daha var evli o da ama benim yanimda hic ele oturduklarini görmedim, biraz daha agir tipler. Mesajiniza istinaden ne gibi "yanlis" davranis sergilemisim, evet sizin deyiminizle erkek benim deyimimle partner ariyorum, bundan da utanmiyorum. Ya bulurum ya da yalniz yasarim bu kadar basit.
açıkcası kimsenin hesabınızı ödemesine izin vermeyin bence, ben bu konularda çok hassasımdır ben başkasına ısmarlarım eğer i izin verirse ama kimseye hesabımı ödetmem eşimle bile evlenene kadar hesabımı ödetmedim bakın sözde en yakın arkadaşınız, üstelik sizi davet eden onlar (normalde davet eden öder hesabı) ama size yokmuşsunuz gibi davranmışlar iyiki de ödememişler hesabınızı ne gerek var

el ele göz göze dudak dudağa olsunlar o da sıkıntı değil kardeşine düşünmesi de kendisinin bileceği iş ayrıca ben olsam bende ilk kardeşime düşünürüm sonuçta o kardeşi bunda alınacak birşey yok

asıl sorun sizi muhabbet dışı yapmaları bu çok saygısızca. ne demeye çağırmışlar o zaman anlamsız... mesafe iyidir :KK66: kötü olmanıza gerek yok küslük olmasın ama sürekli de görüşmeyin bence

açıkcası kimsenin hesabınızı ödemesine izin vermeyin bence, ben bu konularda çok hassasımdır ben başkasına ısmarlarım eğer i izin verirse ama kimseye hesabımı ödetmem eşimle bile evlenene kadar hesabımı ödetmedim bakın sözde en yakın arkadaşınız, üstelik sizi davet eden onlar (normalde davet eden öder hesabı) ama size yokmuşsunuz gibi davranmışlar iyiki de ödememişler hesabınızı ne gerek var

el ele göz göze dudak dudağa olsunlar o da sıkıntı değil kardeşine düşünmesi de kendisinin bileceği iş ayrıca ben olsam bende ilk kardeşime düşünürüm sonuçta o kardeşi bunda alınacak birşey yok

asıl sorun sizi muhabbet dışı yapmaları bu çok saygısızca. ne demeye çağırmışlar o zaman anlamsız... mesafe iyidir :KK66: kötü olmanıza gerek yok küslük olmasın ama sürekli de görüşmeyin bence
Bilmiyorum ben öyle alistim sürekli olmasa da sadece bir kahve icildiyse bugün benden olsun diyorum. Iki kahveyi ayri ödemek tuhaf geliyor. El ele dudak dudaga durumu benim hayatimda kimse olmadigi icin bana batti büyük ihtimalle. Yoksa kime ne degil mi, mantikli düsününce. Su an bu arkadaslik bana iyi gelmiyor o yüzden eskisinden biraz daha az görüsmeyi düsünüyorum. Bir de bugün sunu farkettim, arkadasla konuscak cok seyimiz oluyor normalde amas sevgilisiyle konuscak bir sey bulamadim, o da gerdi beni baya. O yüzden gerek yok bir daha.
Adet döneminin yaklasmasi da tut Biber oldu, aglicaktim nerdeyse eve gelince, nedense kendime o resme, onlarin yanina ait hissedemedim.

Ben yakin arkadasimin birini aradigini bilsem, sevgilimin cok iyi arkadasi var kiz kardesime ayarlicam demem, bence gereksiz. Siz farkli düsünüyor olabilirsiniz. Bana her bulusmamizda sen de birini bul dörtlü bulusalim dedigi Halde, sakayla Karisik o zaman beni biriyle tanistir bile demedim
Dürüst olun önce kardeşinize ayarlamaz mıydınız? Bunda alınacak ne var? Elbette öncelik kardeştir

tamam ben de “partner” aradiginiz icin alinganlik gosteriyorsunuz el ele tutusmalari bile sizi rahatsiz etmis diyorum. ne var bunda?

ayrica maaslarinizin olmasi illa size bir seyler ismarlamalarini mi gerektirir? ben mesela elestirecek olsam adamdan cocuk gibi parayi alip kasaya gitmis yazik kendi cuzdanina elini atmamis derim. siz bana neden almadilar diyorsunuz. e olabilir koruyabilir yani belki de kiskanc bi deli, veya o an bosluguna geldi. ne bilelim. siz kendinize alamasaniz da onlar yerken izleseniz okey cok kotu olurdu ama zaten alabiliyorsunuz. abartacak bir sey yok.

Dürüst olun önce kardeşinize ayarlamaz mıydınız? Bunda alınacak ne var? Elbette öncelik kardeştir
Tamam belki ben de kardesime ayarlarim ama kardesim 8 saatlik uzaklikta oturuyorsa, orda bir düzeni varsa ona ayarlamayabilirim de, sevgilisini bir senedir taniyan insan, sevgilisinin arkadasini ne kadar taniyabilir ki, o yüzden arkadas bana daha mantikli gelirdi

Maddiyatci degilim, sonra ki aciklamami tekrar okuyun bir zahmet. Maddiyatci olmadigimi kendisi de cok iyi bilip dile getiriyor zaten. Para degil tutumdan dolayi yüz kere yazdim. Iyi arkadasini da istedigine yapabilir ama konuyu da acmazsin. Sevgilimin cok iyi bir arkadasi var ama onu kiz kardesime yapcam demek gayet sacma bir sey. Kiz kardesine yapabilirsin ama bunu arkadasina anlatmazsin.
Ay ne alakası var ya madem o kadar samimisiniz ,kardeşine birini yapacaksa tabimi size anlatır. Siz resmen niye bana yapmıyor diye bilenmişsiniz.Arkadasiniz bir tık abartmış ama siz de baya kiskanmissiniz

Tamam belki ben de kardesime ayarlarim ama kardesim 8 saatlik uzaklikta oturuyorsa, orda bir düzeni varsa ona ayarlamayabilirim de, sevgilisini bir senedir taniyan insan, sevgilisinin arkadasini ne kadar taniyabilir ki, o yüzden arkadas bana daha mantikli gelirdi
bu ne kıskançlık arkadaş?

Bu bilgi bana ve konuma ne kazandirdi ?
ne denmesini bekliyorsun ki memnun değilsen görüşme, olsun bitsin. kadının diğer adamı kiminle tanıştırdığından tut da covidken ihtiyaçlarını sevgilisine aldırmasına kadar her zerresine kafayı takmışsın. sizin görüşmemeniz ikiniz için de en hayırlısı olur. tamam insan bazen kendinde eksik gördüğü şeyleri kafaya takar ve bazı şeyler batar amenna da kendini de arkadaşını da bi sal. biraz odak noktanı değiştir, maaşına varana kadar yazmışsın diğer sayfalarda, ne yaşıyorsun bilmiyorum ama uzaklaşmaya ya da terapi almaya ihtiyacın var. kusura bakma ama ben çevremde senin gibi birinin olmasını istemezdim. paran pulun var, arkadaşın neden kahveni ödemedi diyorsun mesela. tüm bunları yaşadıktan sonra evine gelince de ağlamışsın. sence normal mi? yani ya mesafe koyarsın ya da ona göre beklentilerin olur. 2-3 kez hesabını ödediğim bir arkadaşım var, baktım asla elini cebine atmıyor artık onunla görüştüğümde ben de sadece kendi tükettiklerimi öder oldum. başka bir arkadaşım, altında arabası olmasına ve benim de evim araçla 5 dk olmasına rağmen mekandan çıkarken ki gecenin biri olmuş, eve bırakmayı teklif etmedi (ben olsam asla kadın arkadaşımı o saatte yalnız bırakmam hatta erkek de olsa yolumun üstündeyse geçerken bırakırım arabam olsa) ben de bundan sonra o arkadaşın arabasını hesaba katarak plan yapmıyorum mesela. daima otobüsle, taksiyle nasıl dönerim, duraklar nerededir, taksi ortalama ne kadar sürer bunları düşünerek plan yapıyorum. taksi, otobüs sıkıntısı olan yerlere çağırdığında gitmiyorum. basit aslında, beklenti meselesi. denge sağlamayı dene ya da uzaklaş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X