• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşınızla anlaşıyorsunuz ya çocuklar?

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Merhaba hanimlar.Arkadasinizla hos sohbet gayet iyi anlasiyorsunuz Ama çocuklariniz anlasamiyor, anlaşamayan cocuklara karsi nasil bir yol izlersiniz? Bir taraf sakin,uysal, uzlasmaci. Digeri öfkeli,tirmalayan, tekme atan bir yapida.Her görüşmede bir sorun yasaniyor.Annesi çok relax.Yaşlari 7-8 araliginda
Ne yapmaliyim?

Merhaba hanimlar.Arkadasinizla hos sohbet gayet iyi anlasiyorsunuz Ama çocuklariniz anlasamiyor, anlaşamayan cocuklara karsi nasil bir yol izlersiniz? Bir taraf sakin,uysal, uzlasmaci. Digeri öfkeli,tirmalayan, tekme atan bir yapida.Her görüşmede bir sorun yasaniyor.Annesi otoriter değil çok relax.Yaşlari 7-8 araliginda
Ne yapmaliyim?
Ya çocuklardan ayrı görüşürüm ya da hiç görüşmemeye çalışırım

Her cocugun karakteri farkli .Maalesef genelde durumlar boyle oluyor.Bazen de annelerin arasi bozuluyor bunlardan ötürü.
Sizin gozetiminizde oynayabilirler. Hic anlasamiyorlarsa siz sadece anneyle görüşürsünuz cocuklar baska bir yerde olur imkaniniz varsa .Anneanne ,babayla bir seyler yapabilirler .Aklima bu geldi .Zorla guzellik olmaz .Karsi tarafin da cocuklarina paylaşımcı olmayi ogretmesi gerekiyor cunku.

Korkumdan gidemiyorum artik.Hep bir problem.Bıktım
Arkadasim cok iyi ama tuhaf.Çok rahat ve söz dinletemiyor.
Ben artik biktim. Rahatliga katlanamiyorum.

Korkumdan gidemiyorum artik.Hep bir problem.Bıktım
Arkadasim cok iyi ama tuhaf.Çok rahat ve söz dinletemiyor.
Ben artik biktim. Rahatliga katlanamiyorum.
Çocuktan sonra arkadaşlık kriterleri bile çocuğa göre belirleniyor, kimse çocuğunun hırpalanmasını istemez, yaşları çok ufak da değilmiş, ya çocuksuz plan yapmayı teklif edin ya da çocukların anlaşamadığını vurgulayıp görüşmeleri iptal edin

Acik acik demeli miyim pek anlasamiyorlar sadece biz göruselim diye.Gercekten bu durum artik beni cok uzuyor.Her vurus ve tekme korkutmaya basladi.Benim ki de garibim şoka giriyor.
Çocuktan sonra arkadaşlık kriterleri bile çocuğa göre belirleniyor, kimse çocuğunun hırpalanmasını istemez, yaşları çok ufak da değilmiş, ya çocuksuz plan yapmayı teklif edin ya da çocukların anlaşamadığını vurgulayıp görüşmeleri iptal edin

Acik acik demeli miyim pek anlasamiyorlar sadece biz göruselim diye.Gercekten bu durum artik beni cok uzuyor.Her vurus ve tekme korkutmaya basladi.Benim ki de garibim şoka giriyor.
Annesi müdahale etmiyorsa ben olsam açıkça söylerdim görüşmek istememe sebebini

Annesi müdahale etmiyorsa ben olsam açıkça söylerdim görüşmek istememe sebebini
Ediyor ama yine ayni seyi yapiyor.Onun icinde uzgunum. Yetemiyor elinden birsey gelmiyor gibi.Pasif kalıyor cogu olayda.
Yapma diyor ama neden yapmamasi gerektigini aciklamiyor mesela.

Ediyor ama yine ayni seyi yapiyor.Onun icinde uzgunum. Yetemiyor elinden birsey gelmiyor gibi.Pasif kalıyor cogu olayda.
Yapma diyor ama neden yapmamasi gerektigini aciklamiyor mesela.
O zaman çocuklar geçinemiyor oturup rahat rahat iki kelam edemiyoruz zaten diye söylemek ve görüşme taleplerine mazaret bulmak daha iyi sanırım

Gorusmuyorum
Illa goruseceksem cocuklarimi birakiyorum
Kimse itip kaksin diye dogurmadim ben cocuklarimi hic gelemem boyle seylere :bicak:

Çocuğum yok, ama çocuğuyla ilgilenmeyen bi arkadaşım vardı, çocuğuna karşı tavrından o kadar rahatsız oldum ki onunla görüşmeyi bıraktım. Onunla arkadaş olmak da, bir gün çocuğum olursa onun çocuklarıyla görüşmesini de istemem çünkü. Rahat değildim onun yanında, o ise sizin dediğiniz gibi aşırı rahattı. Sorumluluk sahibi olmayan insanlardan nefret ederim.

Çocuğumu ezdiremem kimseye. Arkadaşımı çok seviyorsam çocuklar okuldayken ya da baba bakarken buluşurum. Sokakta bulmadık ya.

Merhaba hanimlar.Arkadasinizla hos sohbet gayet iyi anlasiyorsunuz Ama çocuklariniz anlasamiyor, anlaşamayan cocuklara karsi nasil bir yol izlersiniz? Bir taraf sakin,uysal, uzlasmaci. Digeri öfkeli,tirmalayan, tekme atan bir yapida.Her görüşmede bir sorun yasaniyor.Annesi çok relax.Yaşlari 7-8 araliginda
Ne yapmaliyim?
ben gözumun onunde tutardim iyi anlastigim biriyse..Gerci boyle tekme tokat seven cocuk analari benim arkadasim olamaz zaten..anneye bagli her sey ..

benim arkadasin cocugu benimkilere vuruyor bir seyler firlatiyordu arkadasim bıyık altindan guluyordu fark ettim defalarca en son gulersen bu cirkin davranisi odullendirirsin dedim ve bozuldu bir daha bir araya gelmeyecegime eminim..

Back
X