İyi olan kazansın...Maalesef böyle bir durum var.Üniversitedeyken birinden hoşlanıyordum onun da ilgisi olduğunu düşünüyordum ama bir türlü iletişime geçememiştik.Arkadaşım bir gün birinden hoşlanıyorum baksana deyip aynı kişiyi göstermişti.Ben tabi o konuyu ona hiç açmamıştım ve şok oldum.Hiçbir şey söylemedim.Okul biteli 1 sene geçti hala o kişiyle iletişime geçmek istiyordum arkadaşımın da ağzını aradım hala kalbimde falan dedi.Ne adım atıyor ne de başka bir şey.Ben de utancımdan söyleyemiyorum.
Unutmayı denedim pek olmadı.Başka erkek mi yok diyeceksiniz belki ama o kadar zaman geçti hala aynı hislerim.
Bi kere lisede bi kere de üniversitede başıma geldi bu.Maalesef böyle bir durum var.Üniversitedeyken birinden hoşlanıyordum onun da ilgisi olduğunu düşünüyordum ama bir türlü iletişime geçememiştik.Arkadaşım bir gün birinden hoşlanıyorum baksana deyip aynı kişiyi göstermişti.Ben tabi o konuyu ona hiç açmamıştım ve şok oldum.Hiçbir şey söylemedim.Okul biteli 1 sene geçti hala o kişiyle iletişime geçmek istiyordum arkadaşımın da ağzını aradım hala kalbimde falan dedi.Ne adım atıyor ne de başka bir şey.Ben de utancımdan söyleyemiyorum.
Unutmayı denedim pek olmadı.Başka erkek mi yok diyeceksiniz belki ama o kadar zaman geçti hala aynı hislerim.
Hak önce söyleyenin değil arkadaşınıza dürüstçe söyleyin ve gidin acilinMaalesef böyle bir durum var.Üniversitedeyken birinden hoşlanıyordum onun da ilgisi olduğunu düşünüyordum ama bir türlü iletişime geçememiştik.Arkadaşım bir gün birinden hoşlanıyorum baksana deyip aynı kişiyi göstermişti.Ben tabi o konuyu ona hiç açmamıştım ve şok oldum.Hiçbir şey söylemedim.Okul biteli 1 sene geçti hala o kişiyle iletişime geçmek istiyordum arkadaşımın da ağzını aradım hala kalbimde falan dedi.Ne adım atıyor ne de başka bir şey.Ben de utancımdan söyleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?