bende bugün idrar testiyle öğrendim canım kan sonucum yarın çıkacak hayırlısı olsunArkadaşlar çok şükür hamileyim 4 haftalık.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Saol canim hosbuldukHayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz
Sen demi eylül de anne oluşacaksın canım.İnşallah sağ salim kulaklarımıza bebeklerimizi alır mis kokularını çekeriz içimize eylülde :)Slm bende sizinle aynı durumdayım.
Evet Beta hcg ye göre öle.cumartesi doktora gidecem bakalım görülecekmi. Gecen gittiğimde ki 4 haftalıktı doktor göremeyiz 6 haftalıkken rahat görülür dedi 5 hafta bitti şimdi. En son ben de 27 Kasım'da adet olmuştum doğum 3 Eylül gözüküyor ki eşimin dogum günü.rabbim hepimize Sağlıcakla evlatlarımıza kavuştursun inşallah.Sen demi eylül de anne oluşacaksın canım.İnşallah sağ salim kulaklarımıza bebeklerimizi alır mis kokularını çekeriz içimize eylülde :)
Aynen canım benimde 27 kasımdı ama burdan şimdi hesaplarım doğum 4 eylül diyorlar :)Evet Beta hcg ye göre öle.cumartesi doktora gidecem bakalım görülecekmi. Gecen gittiğimde ki 4 haftalıktı doktor göremeyiz 6 haftalıkken rahat görülür dedi 5 hafta bitti şimdi. En son ben de 27 Kasım'da adet olmuştum doğum 3 Eylül gözüküyor ki eşimin dogum günü.rabbim hepimize Sağlıcakla evlatlarımıza kavuştursun inşallah.
Evet aynı belirtiler ama cay kahve içme kafein doktor çok acık cay iç dedi kahve içme dedi öle çok bitki çayıda sadece Ihlamur bit ki çaylarından oda en fazla 2 fincanKızlar ben çok uyukluyorum.ilk hamilelikte aşılama ile olmuştu 6 izdi hiç böyle olmamıştım bu sefer hiç kafam kalkmıyor. İşte sürekli çay kahve içmek zorunda kalıyorum . Nasıl olcak hiç bilemiyorum. Sizin nasıl hamilelik belirtileri çok merak ediyorum mevsimsel mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?