arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Kızlar son adet tarihiniz ve adet ten kaç gün sonra beta hag ler kaç çıktı merak ediyorum.benim adetim 27 kasımdı âdetlerim düzensiz 27 aralıkta 54 çıktı 30 aralık ta 209..haftaya salı doktor çağırdı.bir daha yaptirmana gerek yok dedi.geçen sene kendiliğinden hamile kaldığında katlamamıştı.2011 de aşılama olmuştu o zaman beta çok yüksekti çünkü çoğul gebelik.

Sen demi eylül de anne oluşacaksın canım.İnşallah sağ salim kulaklarımıza bebeklerimizi alır mis kokularını çekeriz içimize eylülde :)
Evet Beta hcg ye göre öle.cumartesi doktora gidecem bakalım görülecekmi. Gecen gittiğimde ki 4 haftalıktı doktor göremeyiz 6 haftalıkken rahat görülür dedi 5 hafta bitti şimdi. En son ben de 27 Kasım'da adet olmuştum doğum 3 Eylül gözüküyor ki eşimin dogum günü.rabbim hepimize Sağlıcakla evlatlarımıza kavuştursun inşallah.

Aynen canım benimde 27 kasımdı ama burdan şimdi hesaplarım doğum 4 eylül diyorlar :)

Kızlar ben çok uyukluyorum.ilk hamilelikte aşılama ile olmuştu 6 izdi hiç böyle olmamıştım bu sefer hiç kafam kalkmıyor. İşte sürekli çay kahve içmek zorunda kalıyorum . Nasıl olcak hiç bilemiyorum. Sizin nasıl hamilelik belirtileri çok merak ediyorum mevsimsel mi acaba

Evet aynı belirtiler ama cay kahve içme kafein doktor çok acık cay iç dedi kahve içme dedi öle çok bitki çayıda sadece Ihlamur bit ki çaylarından oda en fazla 2 fincan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…