Bu gidişle işi bırakırım ben.dün gece 11 di uyudum valla bugünde 11 di kalktım. İs kafa isi. Başka uykumu açmak için ne yapılır bir fikriniz varmı. Ben de salı günü ultrasona gireceğim bakalım??Evet aynı belirtiler ama cay kahve içme kafein doktor çok acık cay iç dedi kahve içme dedi öle çok bitki çayıda sadece Ihlamur bit ki çaylarından oda en fazla 2 fincan
Merhaba, ben hem yeni üye hem de taze gebeyim. SAT 25 Kasım buna göre 5+4 haftalık hamileyim :) 29 aralık pazartesi doktora gittim, karından ultrasonda hiçbir şey görünmedi, Dr dış gebelik riskini bertaraf etmek için vajinal ultrasonla bakmak zorundayım dedi, ben de mecbur kabul ettim ve kesemizi gördük, 7.5 mm idi, ama bebişi henüz göremedik, dr iki hafta sonra gel dedi. Zaman geçmek bilmiyor. Sürekli forumlarda geziyorum, en sonunda ben de yazayım belki bir faydam olur dedim :)
Biraz da belirtilerimden bahsedeyim. Adet tarihim yaklaştığında hafif ağrılar olmuştu, hatta bu yüzden adet göreceğimi sanmıştım. İki gün geciktiği ve ağrılar devam ettiği için test yaptım. Pozitif çıktı. Bir de son bir haftadır çok sık tuvalete gidiyordum ve aşırı alıngandım. Ertesi gün kan testi yaptırdım bhgc 316.42 çıktı.
Son üç gündür hiçbir belirti yok yalnız, ne ağrı, ne sık tuvalete çıkma. Açıkçası endişelenmeye başladım. Belirtilerim neden kayboldu
Sizde de böyle oldu mu?
(Biraz uzun oldu, kusura bakmayın)[/QUO. benimde satim 26 sadece akintim fazla memelerim arada hasas daha haftaya dr gidecem hic bir belirti olmayadabilir daha erken
CAnim benim de batmanlarım hafifledi tek problem uyku hali..tuvalete çıkmam da hafif 2 gündür belkide evdeyim diye farkeDemiyorum hep uyumak istiyorum sadeceMerhaba, ben hem yeni üye hem de taze gebeyim. SAT 25 Kasım buna göre 5+4 haftalık hamileyim :) 29 aralık pazartesi doktora gittim, karından ultrasonda hiçbir şey görünmedi, Dr dış gebelik riskini bertaraf etmek için vajinal ultrasonla bakmak zorundayım dedi, ben de mecbur kabul ettim ve kesemizi gördük, 7.5 mm idi, ama bebişi henüz göremedik, dr iki hafta sonra gel dedi. Zaman geçmek bilmiyor. Sürekli forumlarda geziyorum, en sonunda ben de yazayım belki bir faydam olur dedim :)
Biraz da belirtilerimden bahsedeyim. Adet tarihim yaklaştığında hafif ağrılar olmuştu, hatta bu yüzden adet göreceğimi sanmıştım. İki gün geciktiği ve ağrılar devam ettiği için test yaptım. Pozitif çıktı. Bir de son bir haftadır çok sık tuvalete gidiyordum ve aşırı alıngandım. Ertesi gün kan testi yaptırdım bhgc 316.42 çıktı.
Son üç gündür hiçbir belirti yok yalnız, ne ağrı, ne sık tuvalete çıkma. Açıkçası endişelenmeye başladım. Belirtilerim neden kayboldu
Sizde de böyle oldu mu?
(Biraz uzun oldu, kusura bakmayın)
Ben de uyku da yok yaaCAnim benim de batmanlarım hafifledi tek problem uyku hali..tuvalete çıkmam da hafif 2 gündür belkide evdeyim diye farkeDemiyorum hep uyumak istiyorum sadece
Bana şimdilik sadece folik asit verdi, kalp atışlarını duyunca gerekli tahlilleri yapar ona göre kullanman gerekenleri belirleriz dedi.Doktor ilaç verdimki peki kızlar.ilaç folik asit vitamin vs başladınız mı?
Amin :)Merhaba arkadaslar benım de SAT 27 kasım. 30 Aralıkta vajınal usg ıle kesemızı gorduk ama dr 10 gun sonra tekrar muayene ıcın cagırdı o zaman kalp atıslarını duyabılecegımız soyledı. Folık asıt dısında hıc bır ılaca henuz gerek yokmus.
Rabbım hepımıze saglıklı, hayırlı evlatlar nasıp etsın.
canım bence probleme göre kürleri uygulayın..bende inanmazdım senelerdir savsakladım. keşke içeydim şu soğan suyunu ilaçlar la adet için uğraşmasaydım..yumurtlama testlerini al mutlaka..allah inşallah sanada en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder..hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin sizlerden ricam dualarınızda banada yer verirmisiniz bende hayırlısıyla bebek istiyorum
Umut içimizde yüreğimiz de rabbim isterse eğer herşeyin bir zamanı var..6 senelik evliliğim de bir sürü tedavi oldum..ama bu sefer bilmiyorum neden kendiliğinden hamile kaldım..mucize bu olsa gerek..Tedaviyle hamile kalanlar lütfen umut olun
rahim filmi adet biter bitmez çekiliyormuş biliyorsun degilmi anestezisi çektir bide canım çok ağrılı olduğunu söyleyenler varBende 3 yillik evliyim po varmis adetimin 3.gunu gel dedi dr adetimde duzensiz adet gelsin diye ilac aliyorum yavas calisiyomus zaten galiba dr rahim filmi isteyecek ona göre tedavi olur
İnşallah gönlüne göre göre olur canimAyy heyecanlandim simdi benimde sat 27 kasim.24 aralikta genel bi kontrole gitmistim kan verdim bisi cikmamisti.ama su anda adetimde 7 gunluk bi gecikme var.pazartesiye kadsr beklim 10 gun gecsin diyorum. Sonra test yapip kan verim..cok merak ettim varsa kese bile gorunebilir desenize su anda.bol siskinlik ve akinti var.bakalim nasipse yazarim ptesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?