arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Aam agrisiz oldugunu söyleyenlerde var bilmiyorum ne yapacagimi
Benim doktorumda hsg istedi benden.bende bu ay adetim gelseydi çekilecektim doktorum anestezili çektir dedi bir arkadaşım da çekildi hsg den sonraki ay hemen hamile kaldı bu arada:)

Ve dayanamadım sabah test yaptim.cift cizgi :) bugun acildende olsa betahcgme baktiricam..bunads sukur.agustosta bir kimyasal yasadim hcg artmadi 167dwn dusmustu..cok merak ediyorum su anda ksc.inatla bekledim 9 gun gecti adetim.sizlere bibkac onerim var.hamile olmak isteyen arksdslar once gitsin kan tshlili yaptirsinlar degerlerine baktirsinlar mesela benim guatr azicik yuksek cikti 1 aydir hap kullanıyorum. Birde kimyasal gebelikten sonra doktorum 2 ay korunma onermisti ve gunde 1 tane bebe aspirini kullaniyordum.kan sulandirici olarak.bakalim nasipse ogrenirim sanirim bugun beta hcgyi..herksslere nasip etsin allahim

Canım hayırlı olsun bende Mayıs Ayında kimyasal gebelik geçirdim çok zor günlerdi bu defa öyle olucak diye çok korkuyorum sizlerden başka kimseye söylemedim kalp atışını duyana Kadarda söylemicem hepimiz için Hayırlısı olsun

Tesekkurler hepimiz icin hayirlisi olsun..o psikoloji cok zor ewt ama hepsinde vardir bi hayir dielim..nasipse hersey yolunda gider insallah. .bende kalp atisi duyyana kadar kimselere soylemicem bi siz bide esim yeter bana :)

Tesekkurler hepimiz icin hayirlisi olsun..o psikoloji cok zor ewt ama hepsinde vardir bi hayir dielim..nasipse hersey yolunda gider insallah. .bende kalp atisi duyyana kadar kimselere soylemicem bi siz bide esim yeter bana :)
Aynen canım burda kimse kötü düşünmüyo herkes herkesin halinden anlıyo ama insanın en Yakınları bile Canını acıtacak kelimeler kullanabiliyo

Ayy oyle sinir tipli insan cok cewrede.. salla durumun tadink çıkaralım

Ben artık söylüyorum çünkü dua ya ihtiyacım var büyüklerim in desteği anca bu şekilde olur napim..dün de kayinvalideme söyledim bugün atladı geldi :)

Sağlıkla kucağına bebeğini alman dileğiyle canim

Dusuk deil canim bakarsan 2 gunluk fark var.iki gunde degerler 2 katina cikio cunku.değerin gayet guzel sorun yok :)

Hayırlı olsun, Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua edin lütfen, Allah bize de yaşatsın bu mutluluğu en yakın zamanda inşallah, âmin....

Elimu allah isteyen herkese versin bu sewinci.
kaderim35 benim 27 kasim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…