Kızlar içinden çıkılmaz bir trafikte kaldım bu da benim ciddi anlamda yolumu kesmeye başladı staj yaptığım şirket ya da partner şirketlerinde göreve başlamak için yapılan sınavda en az 80 puan almak gerekiyor altı kabul edilmiyor ben bir kere girdim 55 zor aldım sınav çok kazık dil kursu da yeterli gelmedi 6 ay süre verdiler tekrar gireceğim şirketten bir arkadaşım bana İngilizce öğretmeyi kabul etti 2 aydır çalışıyoruz ve süper bir ilerleme kaydettim kurstan ziyade daha gerçekçi çalışmalar yaptığımız için bana çok faydası oldu yalnız son 10 gündür arkadaşımın aşk trafiği benim dersleri mahvetti bunun bir sevgilisi var kızı bende gördüm bir kere 1 aydır falan çıkıyorlar ilk heyecanlar falan oturmaya başlayınca bizimki kızı kıskanmaya başlıyor ve kızın çevresini kurcalamaya başlıyor kızın dondurduğu bir facebooku var onda her şey normal ama kullandığı diğer facebook profilinde bizimkinin anlattığı kadarıyla listesindeki erkeklerin çoğu ortak noktaları olmayan erkeklermiş fotoğraflarını beğeniyorlarmış kız da bazılarının fotoğraflarını beğenmiş onları takip etmiş vs. vs. gelelim asıl meseleye
bu kıskançlık krizleri yüzünden kafası çok bozuk ve ders yapmıyoruz acilen onu toparlamam lazım akıl vermeyi dertleşmeyi çok denedim işe yaramıyor kızla ilgili fikir isteyip duruyor ne yapayım şimdi ben bu kız neyin peşinde çözemedim ben sizce bir kız neden böyle bir profil kullanır bu tarz şeyler yapar ne diyeyim ben şimdi
şunu da belirtsem daha sağlıklı olacak arkadaşlar, mesele şudur ki arkadaşlar daha açık anlatayım arkadaşım diyor ki kızlarla aram pek iyi değil sevgilimi anlayamıyorum bana yardım et bende ona fikir vermeye çalışıyorum ben tam anlamadım o yüzden sordum size ben kıza kötü bir yargıda bulunma çabasında değilim benim ona verdiğim fikir facebookuna baktığımda üniversite ya da arkadaş ortamından tanışıklık arkadaşı gibi duruyor dedim derslere devam etmek istiyorum elbette ihtiyacım var ama bu bana yardım etsin ondan banane değil onun bana bu desteği vermesindeki sebep bizim birçok kez dertleşmiş olmamız ve aradaki samimiyet ama birçok konuda haklısınız karışmamak daha iyi olabilir.
bu kıskançlık krizleri yüzünden kafası çok bozuk ve ders yapmıyoruz acilen onu toparlamam lazım akıl vermeyi dertleşmeyi çok denedim işe yaramıyor kızla ilgili fikir isteyip duruyor ne yapayım şimdi ben bu kız neyin peşinde çözemedim ben sizce bir kız neden böyle bir profil kullanır bu tarz şeyler yapar ne diyeyim ben şimdi
şunu da belirtsem daha sağlıklı olacak arkadaşlar, mesele şudur ki arkadaşlar daha açık anlatayım arkadaşım diyor ki kızlarla aram pek iyi değil sevgilimi anlayamıyorum bana yardım et bende ona fikir vermeye çalışıyorum ben tam anlamadım o yüzden sordum size ben kıza kötü bir yargıda bulunma çabasında değilim benim ona verdiğim fikir facebookuna baktığımda üniversite ya da arkadaş ortamından tanışıklık arkadaşı gibi duruyor dedim derslere devam etmek istiyorum elbette ihtiyacım var ama bu bana yardım etsin ondan banane değil onun bana bu desteği vermesindeki sebep bizim birçok kez dertleşmiş olmamız ve aradaki samimiyet ama birçok konuda haklısınız karışmamak daha iyi olabilir.
Son düzenleme: