Arkadaşla öğretmen birbirine karıştı

sude765

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
16
3
3
40
Kızlar içinden çıkılmaz bir trafikte kaldım bu da benim ciddi anlamda yolumu kesmeye başladı staj yaptığım şirket ya da partner şirketlerinde göreve başlamak için yapılan sınavda en az 80 puan almak gerekiyor altı kabul edilmiyor ben bir kere girdim 55 zor aldım sınav çok kazık dil kursu da yeterli gelmedi 6 ay süre verdiler tekrar gireceğim şirketten bir arkadaşım bana İngilizce öğretmeyi kabul etti 2 aydır çalışıyoruz ve süper bir ilerleme kaydettim kurstan ziyade daha gerçekçi çalışmalar yaptığımız için bana çok faydası oldu yalnız son 10 gündür arkadaşımın aşk trafiği benim dersleri mahvetti bunun bir sevgilisi var kızı bende gördüm bir kere 1 aydır falan çıkıyorlar ilk heyecanlar falan oturmaya başlayınca bizimki kızı kıskanmaya başlıyor ve kızın çevresini kurcalamaya başlıyor kızın dondurduğu bir facebooku var onda her şey normal ama kullandığı diğer facebook profilinde bizimkinin anlattığı kadarıyla listesindeki erkeklerin çoğu ortak noktaları olmayan erkeklermiş fotoğraflarını beğeniyorlarmış kız da bazılarının fotoğraflarını beğenmiş onları takip etmiş vs. vs. gelelim asıl meseleye
bu kıskançlık krizleri yüzünden kafası çok bozuk ve ders yapmıyoruz acilen onu toparlamam lazım akıl vermeyi dertleşmeyi çok denedim işe yaramıyor kızla ilgili fikir isteyip duruyor ne yapayım şimdi ben bu kız neyin peşinde çözemedim ben sizce bir kız neden böyle bir profil kullanır bu tarz şeyler yapar ne diyeyim ben şimdi

şunu da belirtsem daha sağlıklı olacak arkadaşlar, mesele şudur ki arkadaşlar daha açık anlatayım arkadaşım diyor ki kızlarla aram pek iyi değil sevgilimi anlayamıyorum bana yardım et bende ona fikir vermeye çalışıyorum ben tam anlamadım o yüzden sordum size ben kıza kötü bir yargıda bulunma çabasında değilim benim ona verdiğim fikir facebookuna baktığımda üniversite ya da arkadaş ortamından tanışıklık arkadaşı gibi duruyor dedim derslere devam etmek istiyorum elbette ihtiyacım var ama bu bana yardım etsin ondan banane değil onun bana bu desteği vermesindeki sebep bizim birçok kez dertleşmiş olmamız ve aradaki samimiyet ama birçok konuda haklısınız karışmamak daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
Bencede karismayin neyse ne..
O size ders versin, yok toparlanip veremiyorsa da siz baska bir yol bulun ingilizce ogrenmek icin,basarilar.

Kızın yaptıklarını siz neden kafaya takıp sorguluyorsunuz anlamadım ayrıca özel konuları neden size anlatıyor ki? söylesin kıza başka hesabın var neden benden gizledin diye bu kadar basit ama siz işin içine müdahil olmayın sizi ilgilendirmez fikir neden almak istiyorsa gitsin öğrendiğini söylesin siz dersinizi alın bitti gitti bu kişiden sizde mi hoşlanıyorsunuz acaba..

Tanimadigimiz birisi hakkinda nasil hukum verelim arkadasim?
Biliyor musunuz kursa ya da ozel derse gerek kalmadan kendiniz dahi halledebilirsiniz ingilizce ogrenmeyi.
Bu kadar zorlamaniza ne gerek var?

Tanimadigimiz birisi hakkinda nasil hukum verelim arkadasim?
Biliyor musunuz kursa ya da ozel derse gerek kalmadan kendiniz dahi halledebilirsiniz ingilizce ogrenmeyi.
Bu kadar zorlamaniza ne gerek var?
ben hüküm verin demiyorum ki ben anlamadım neden böyle bir şey yapar ki bir kız diyorum fikir soruyorum

arkadaşlar durumun sıkıntısının riskinin de farkındayım ama 1-2 ay daha böyle idare etmem lazım kızla ilgili bir fikir verin bana
Kızla ilgili size nasıl fikir verebiliriz kızın facesi varmış facebookunda erkekler ekli ve birbirlerinin resimlerini beğenmişler şimdi sırf bu olay için bu kız çok kötü arkadaşına söyle bu kızdan ayrılsın mı diyelim, sadece Facebook'a bakarak hüküm verilmez,siz hiç karışmayın çünkü sizi ilgilendiren bir durum yok.

ben hüküm verin demiyorum ki ben anlamadım neden böyle bir şey yapar ki bir kız diyorum fikir soruyorum

Arkadaslari olabilir, bu sebeple resimlerini begenmistir.
Ingilizce hocanizin sizinle bunlari konusmasi ne kadar uygun degilse, sizinde onun kiz arkadasi (tanimadiginiz birisi) hakkinda yorum yapmaniz hic uygun degil.
Biraraya geldiginizde ders calismak yerine bunlari konusuyorsaniz da kusura bakmayin ama iyi bir yol katedemezsiniz ingilizceniz adina..

Arap olayim anladiysam amacı. Sana ders çalıştirmak zorunda olmamasina ragmen iyilik yapmis calistirmis. Seni daha ust bir kademeye de taşımış. Simdi kendine gore bir derdi var ve kafasini toplayıp seninle ilgilenemiyor. Ki bu da cok normal. Sen sirf kendi çıkarın için o arkadasin dertli mi birseye mi kafa takiyor onemsemeden sirf sana ders anlatmaya donsun diye yardimci olmaya calisiyorsun. Sana kayitsiz sartsiz yardim etmis birine. Simdi sen onu kullanmis olmuyor musun? Neden ki bu samimiyetsizlik? Bence madem asama kaydetmissin birak o hayatina baksın sen se kendi sorumluluklarını kendi ustune alip calismaya devam et.

mesele şudur ki arkadaşlar daha açık anlatayım arkadaşım diyor ki kızlarla aram pek iyi değil sevgilimi anlayamıyorum bana yardım et bende ona fikir vermeye çalışıyorum ben tam anlamadım o yüzden sordum size ben kıza kötü bir yargıda bulunma çabasında değilim benim ona verdiğim fikir facebookuna baktığımda üniversite ya da arkadaş ortamından tanışıklık arkadaşı gibi duruyor dedim derslere devam etmek istiyorum elbette ama bu bana yardım etsin ondan banane değil onun bana bu desteği vermesindeki sebep bizim birçok kez dertleşmiş olmamız ve aradaki samimiyet ama birçok konuda haklısınız karışmamak daha iyi olabilir.

Kız arkadan iş çevirmiş milletle iş pişiriyor, çocuk da onlarla mutluluk diler olur biter. Koskoca adam bilmiyor mu ne yapması gerektiğini? Bence neyin ne olduğunu anlatıp derslerinize bakın.

arkadaşına ders ücreti ödüyor musun? başka bir hoca bulabilirsin. arkadaşına yardm etmekteki amacın iyiliği değil kafası netleşşin ve sana ders anlatsın çıkarcılık üerine kurulmaz arkadşlık

Sahte profili olan kişiler çokta temiz dusunceli olmuyor. ( Özel bir nedenle açanları tenzih ediyorum)

İlişkiler şeffaf olmalı, daha şimdiden boyleyse devam etmesin .
Fikrinizi soruyorsa belirtin bir kere fakat otesine karışmayın.

Madem arkadaşınız bu kişi; iki ayınızın kaldığını sizce ne durumda olduğumuzu sorun.Yetiştirebilir miyiz onu sorun. Belki verdiğiniz mesajı anlar.

Sahte profili olan kişiler çokta temiz dusunceli olmuyor. ( Özel bir nedenle açanları tenzih ediyorum)

İlişkiler şeffaf olmalı, daha şimdiden boyleyse devam etmesin .
Fikrinizi soruyorsa belirtin bir kere fakat otesine karışmayın.

Madem arkadaşınız bu kişi; iki ayınızın kaldığını sizce ne durumda olduğumuzu sorun.Yetiştirebilir miyiz onu sorun. Belki verdiğiniz mesajı anlar.
bu akşam konuştuklarımızdan sonra iyice kafam karıştı konuya dahil olmamaya karar verdim kızın başka isimlerde profili bile çıktı binlerce arkadaşlar takipçiler abazanlar iltifat etmeye çalışanlar başkası mı açtı kendisine mi ait bilmem ama iş iyice karışık

Back
X