Ben olsam karışmazdım , dersimi alır çekilirdim köşeme..
Bencede karismayin neyse ne..
O size ders versin, yok toparlanip veremiyorsa da siz baska bir yol bulun ingilizce ogrenmek icin,basarilar.
ben hüküm verin demiyorum ki ben anlamadım neden böyle bir şey yapar ki bir kız diyorum fikir soruyorumTanimadigimiz birisi hakkinda nasil hukum verelim arkadasim?
Biliyor musunuz kursa ya da ozel derse gerek kalmadan kendiniz dahi halledebilirsiniz ingilizce ogrenmeyi.
Bu kadar zorlamaniza ne gerek var?
Kızla ilgili size nasıl fikir verebiliriz kızın facesi varmış facebookunda erkekler ekli ve birbirlerinin resimlerini beğenmişler şimdi sırf bu olay için bu kız çok kötü arkadaşına söyle bu kızdan ayrılsın mı diyelim, sadece Facebook'a bakarak hüküm verilmez,siz hiç karışmayın çünkü sizi ilgilendiren bir durum yok.arkadaşlar durumun sıkıntısının riskinin de farkındayım ama 1-2 ay daha böyle idare etmem lazım kızla ilgili bir fikir verin bana
ben hüküm verin demiyorum ki ben anlamadım neden böyle bir şey yapar ki bir kız diyorum fikir soruyorum
ders ücreti ödüyorumarkadaşına ders ücreti ödüyor musun? başka bir hoca bulabilirsin. arkadaşına yardm etmekteki amacın iyiliği değil kafası netleşşin ve sana ders anlatsın çıkarcılık üerine kurulmaz arkadşlık
bu akşam konuştuklarımızdan sonra iyice kafam karıştı konuya dahil olmamaya karar verdim kızın başka isimlerde profili bile çıktı binlerce arkadaşlar takipçiler abazanlar iltifat etmeye çalışanlar başkası mı açtı kendisine mi ait bilmem ama iş iyice karışıkSahte profili olan kişiler çokta temiz dusunceli olmuyor. ( Özel bir nedenle açanları tenzih ediyorum)
İlişkiler şeffaf olmalı, daha şimdiden boyleyse devam etmesin .
Fikrinizi soruyorsa belirtin bir kere fakat otesine karışmayın.
Madem arkadaşınız bu kişi; iki ayınızın kaldığını sizce ne durumda olduğumuzu sorun.Yetiştirebilir miyiz onu sorun. Belki verdiğiniz mesajı anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?