bugün çok heyecanlı bi gün geçirdim ve ilk aşılamamı oldum eşimve bende hiç bi sorun olmadığı halde 1.5 senedir bebeğimiz olmadı bizde aşılamaya karar verdik inş.ilk aşılamada tutar bana 43 milyon sperm transfer edildi dr um gayet güzel dedi herşey adet olmazsam ki inş.olmam 14.gün kan testi yapılcak nasıl geçicek günler bilmem rabbim hepimize sabır ver nolur isteyen herkesi sevindir rabbim amin.Bilgilerinize ihtiyacım var kızlar eşimin sperm kalitesi iyi sizce tutarmı benim gibi olanlar varmı şimdiden teşekkürler arkadaşlar
bugün çok heyecanlı bi gün geçirdim ve ilk aşılamamı oldum eşimve bende hiç bi sorun olmadığı halde 1.5 senedir bebeğimiz olmadı bizde aşılamaya karar verdik inş.ilk aşılamada tutar bana 43 milyon sperm transfer edildi dr um gayet güzel dedi herşey adet olmazsam ki inş.olmam 14.gün kan testi yapılcak nasıl geçicek günler bilmem rabbim hepimize sabır ver nolur isteyen herkesi sevindir rabbim amin.Bilgilerinize ihtiyacım var kızlar eşimin sperm kalitesi iyi sizce tutarmı benim gibi olanlar varmı şimdiden teşekkürler arkadaşlar
merhaba canım benim de salı günü ilk aşılamam oldu. Senin durumun nasıl bilmiyorum ama benim 2. gün çok ağrım oldu.İnşallah hiçbirimizin emekleri boşa gitmez de bebişler kavuşuruz.
peppecura daha öncede yazdım ama cvp lamadın neyse..cnm bende 18 aşılama oldum...hafiften pembe akıntım geldi sonrasında da kahverengi akıntı ne oldugunu bilmiyorum...yarın normalde randevum vardı bugüne aldı doktorum..ama ümidim tükendi pembe akıntıyı gördügümde.. sende durumlar nedir test yaptırdınmı?
Cnm o kasık batma sı hala bende var ama onlara fazla inanmıyorum ben geçen ayda batma çok olmuştu..bende de gün içerisnde gazım çok oluyor bilmiyorum üşüttügüm için bilmiyorum gebelikten valla bazen elimde olmadan çıkıverecek diye tırsıyorum...hadi bakalım testin sonucunu yarın yaz buraya merak ederim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?