arkadaslar 3 aylıkken göbüşü belli olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15 haftalığım
karnım baya belirginleşti benimde

biz de tam 3 aylığız hafif çıktı göbişimiz

ben de 12 haftalığım ve göbişim baya var.doktorum bebek diil göbek diyo :))) ben bebek diyorum :))))

he he :dance: benim de göbeğim yavaş yavaş çıkmaya başladı. Ama benimki göbek deliğinin altında bi şişkinlik oldu, normal mi acaba?

zaten göbek altında baslıyor bombe, normal oldugunu dusunuyorum canım...

zaten göbek altında baslıyor bombe, normal oldugunu dusunuyorum canım...

haklısın benimki de soru ama aynada yan durup bakınca tuhaf geliyor işte, alışamadım hala, uyum sağlamaya çalışıyorum :CüvCüv:

bende 11+4 göbüş biraz cıktı geçen gittiğim bir düğünde bir tanıdık sende bişilermi var dedi
aynada daha net göryorum foto becerebilirsem koycam

bende 8 haftalığım ama benim göbüş olduğu için hiç anlamacam:teytey::teytey::teytey:

ben 3 aylıkken dışardan herkes anlıyordu hamile olduğumu ama doktorum minyon olduğum ve yağ olmadığı için olduğunu söyledi..bence yapıyla alakalı.. iç karın falan geniş değil herhalde benim..

bende 13 haftalık hamileyim sabah kbb doktoruna gittim grip oldum doktora hamileyim dedim hiç hamile olduğun dışarıdan belli olmuyo dedi çok çıkmadı göbişim dışardan anlaşılmıyo ben kendim çıktığını anlıyorum azıcık bi şeyyy ama çıksın istiyorum artıkkkk :CüvCüv:

grip olcam diye ödüm patlıyor vallahi.. doktor ne dedi. ilaç falan verememiştir herhalde..

grip olcam diye ödüm patlıyor vallahi.. doktor ne dedi. ilaç falan verememiştir herhalde..

aslında anttibiotik kullanman lazım ama veremem dedi vitamin ve minoset verdi bol bol bitki çayı iç dedi yolladı çok zor valla dikkat et kaç haftalık bebişinn

24.haftam bitti.. ama ben öğretmenim sürekli çocuklar hasta ve paranoyak oldum resmen..izmirdeyim havalar tam soğumadığından cam falan açık oturuyorum havalansın diye ama hava soğuyunca onuda yapamıycam..

24.haftam bitti.. ama ben öğretmenim sürekli çocuklar hasta ve paranoyak oldum resmen..izmirdeyim havalar tam soğumadığından cam falan açık oturuyorum havalansın diye ama hava soğuyunca onuda yapamıycam..

allah yardımcın olsun işin zor gözüküyor çok dikkat etmelisin kendine...

benimde hamileliklerimde hemen göbegim di$ariya firliyo.sanirim ic karin yapisiyla ilgili.seninkide bebektir canim:))sagliklica kucagina alman dilegiylee..

walla bende 10 haftalık falan ama 1-2 hafta önceden çıkmıştı benim ama bebekten değil gazdan ve kabızlıktan ileri geliyodu sanırım ama çok zayıf olduğumdan hemen farkedildi.

selam kızlarrrr bende 6 haftalık hamileyim bende normaldede kronik kabızlık ve su toplama vardı haftalık ilaç kullanıyordum şimdi ilaçta kullanamadığımdan kabızlık gaz ve ödem bia araya gelince sanki göbeğim çıkmış gibi oldu ben çok zayıf değilim ama hiç göbeğim yoktu şimdi göbeğim var (( tabi dışardan belli olmuor ama ben pantolonlarımda falan hissediyorum rahatsız oluyorum normal kilomdan 4 kilo fazlayım şuan ayakkabılarıma ayaklarım sığmıyor ( ilerleyen haftalarda neye benzicem merak ediyorum balon gbi şişicem sanırım

Son düzenleme:
kızlar ben 5 haftalık hamileyim göbeğim çıktı bile belirgin değil ama eskisi gibi düzde değil ama kazaklardan nasıl belli oluo normalmi bu

kızlar ben 5 haftalık hamileyim göbeğim çıktı bile belirgin değil ama eskisi gibi düzde değil ama kazaklardan nasıl belli oluo normalmi bu

Canım o gaz falandır belki.Gebelikte gaz sorunu çok oluyor bu nedenle karnımız kocaman dolaşıyoruz.24.haftamdayım daha yeni yeni çıkıyor göbişim çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…