arkadaslar 3 aylıkken göbüşü belli olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 6 yalık hamıleyım doru bu ayda daha hızlı buyuyo bencede gobekmıs gıbı benım 4 aylıkken bellı bıle dııldı

ben şu an 4.5 aylık oldum göbeğim ise 2. aydan itabaren vardı
şimdi baya kocamn oldu bir de zayıf olduğum için hemen çıktı
51 kilo ile hamile kaldım 54 üm şu andayerimsenibenyerimseniben

kızlar benımde 18. haftaya gırdı
ama gobegım ole cok bellı degıl bn bıde zaten gobek sahıbıydımopuyorumnanaktan
ama hafıf karnımı ıcıme cekınce o sısılık barız cıkıyoo

Benim de 13. haftadan beri göbüşüm ortada. Hele akşam yemeğinden sonra kocaman oluyor. Üstelik de top topu daha 2 kilo aldım :))

arkadaşlar abartmıyorum 5. aya kadar hamile olduğum belli bile değildi 2 kilo almıştım 5. aya kadar. sonradan fırladı benim göbek kilolar da öyle...
o zamanlar çok özeniyodum koca göbekli hamişlere :gitme:kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar
bildiğim kadarıyla kimi kadınların iç karnı geniş olurmuş kimi kadınların dar
buda kiminin kadının neden göbeğinin çabuk çıktığını kiminin geç açıklar bence
bende hamileyken hamile olduğum 4.5 - 5. aylarda belli olmaya başlamıştı zaten göbeğim vardı ama bu aylarda göbeğimin ortasındaki çizgi kaybolmuştu ordan anladım
şimdi yime hamileyim bakalım nezaman çıkacak ortaya

3,5 aylık oldukta sonra biraz çıktı....akşamları bağırsaklarım şiştiğinden dolayı karnımda kocaman oluyordu 6 aylık gibi tıpkı....ama sabahları normale dönüyordum..Bu yüzden akşam gezmelerinden nefret ediyodum millet soruyodu kaç aylıksın diye 3,5 diyodum aaa karnın ne kadar çıkmış...benim karnım hiç böyle çıkmamıştı falan ukala ukala...gelde laf anlat onlara:umursamaz:ama 6.aydan sonra bir anda göbek fırlıyor...kaydirigubbakcemile3

bende 13 haftalığım evet göbegim 9 cu haftadan sonra cıkmaya başladı.bebiş büyüyor.gögsumun altından dogru şişlik varr.ayyy annesii yer onu yerr diye seviyorummm

benim de 9-10 haftalıkken çıktı ben biraz fazla kilo almışım 2,5 kilo kadar çok yemiyorum ama neden bu kadar kilo aldım anlayamadım şimdi 12. haftadayım gerçi bebiş 4-5 gün kadar önde gidiyor şimdilik ama aldığım kilolar daha bebişe gitmiyor biliyorum

13+3 haftalık hamileyim :CüvCüv:
yarım kilo aldım şimdiden ama karnım fırladı resmen sanki 5 aylık hamile gibiyim

ben şu ana kadar hiç kilo almadım.Akşamları 8 den sonra yiyemiyor ve saat 10 da uyuyorum ondan heralde.Rejim yaptım çoğu kez ama hiç kilo almamışlığım yoktu.ınadına alırdım kilo.Ama şimdi az az sık sık yiyorum ondan iyi gidiyorum.Bebeğim gayet iyi ama büyüyor.

ya ben 9 haftalık hamileyim kızlar.sanki biraz çıktı göbeğim yoksa banamı öyle geliyor.

ben 12 haftalık gebeyım hiç kg almadım ama göbek zaten vardı tek fark belli olması beni rahatsız etmiyor yanı gizlemiyorum artık

benimde göbegim vardı hamile kalmadan önce şuan 13 haftalık hamişim karnım çok büyük sanki 4 aylık gibi
ama ben memnunum şimdilik

benımde 13 hafta 3 gunluk bugun. 11.haftada azcık bısey farkettım ama su an 5-6 aylık gıbı. doktorumda dısarı verıyo bebegın kendını yapılcak bısey yok demıstı. napalım 9 ay sonunda kocaman bı gobek olucak,sımdıden boyleyse... bebısler ıyı olsunda opuyorumnanaktan

Ben de 14. haftadayım.
Henüz hiç kilo almadım ama göbeğim şişlik var.
Gerçi internet sitelerinde okuduğum kadarı ile 14. haftada göbek belirmeye başlar diyor ama ben gene de kendi kendime bakıp şaşırıyorum.
Kıyafetlerim genel de oluyor ama kotlarımın beli sıkmaya başladığından giyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…