arkadaslar 3 aylıkken göbüşü belli olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohooo benim 8 haftalıkken cıkmaya basladı gobegimm laelaelaelaelae
cok erken bılıyorum gobegın cıkması ıcın ama cıktı valla.

Bende şu an bir şey yok.Kilomda aynı seyrediyor göbekte.Böyle olması daha çok işime geliyor aslında.Karnım büyüdükçe reflüm iyice artacak diye korkuyorum çünkü....

bende 3.5 aylik hamileyim kizlar görenler sasiriyor göbegime normalinden de büyük ama cok tatli

12+2 yim ve cikmadi göbegimm cikmasini istiyorum artik hissetmiyorum bari görünürde bisiy olsún ama yok yok...

oooo oda bişeymi ben 25 haftalıkken hala belli olmyodu doktora sordum iç karnın geniş dedi şimdi 32. haftamdayım yeni belli oldu daha:)

bende 9 haftalik çıktı bir az da kendimden vardı göbiş bi de bebek eklenince maşallahhhhhh:CüvCüv:

benimde 17 haftalık ama daha önceden çıktığı için herkez o zamanlar 5 aylık sanıyordu normal bişey herhalde:CüvCüv:

oooo oda bişeymi ben 25 haftalıkken hala belli olmyodu doktora sordum iç karnın geniş dedi şimdi 32. haftamdayım yeni belli oldu daha:)

aaahhh ahhh keşke öyle olsa benim de..ikiz olduklarından mı yapımdan mı nedendir bilinmez benim miniklerim daha 3,5 aylık ama herkes 5-6 ay oldu sanıyor..
doğumum da sezeryan olacak mecburen ( çok korkuyorum böyle kocaman göbekli kalmaktan..inşallah çabucak veririm kilocuklarımı ...

valla ben 5.ayı bitirecem hala göbüşüm küçüçük...görenler hamile olduğuma hemde 5.ayın içinde olduğuma çok şaşırıyoor...normalmi acaba bu durum:CüvCüv:

valla ben 5.ayı bitirecem hala göbüşüm küçüçük...görenler hamile olduğuma hemde 5.ayın içinde olduğuma çok şaşırıyoor...normalmi acaba bu durum:CüvCüv:

canım bende 5 ayı 4 gün önce bıtırdım, ve benımde göbüşüm hıc denılecek kadar küçük. ınsan hemen göbşü büyüsün ıstıyor bu duyguyu cok ıyıbılıyorum ama önemlıolan dr.un bebeğin hafatasına göre uygun kılo ve cm de görmesı değilmi? benı de hala görenler hamıle oldugumu bılmeyenler anlamıyor. ben herkes bılsın ıstıyorum ama :)

benim 3. ayda belli oluyordu karnım...hatta ilk hamileliğimde ilk aydan çıkmıştı karnım..
dr progesteron hormonundan kaynaklı gazdır demişti...

kızlar bende bugun 12+6 dayım.. ama ben cok zor gecırdım, hep kustum ve neredeyse 7 kıloya yakın verdım sanırım o yuzden hıc gobegım yok.. cıksın istoyurm gobişimmm.. arada sisiyor bebek sanıyorum ama gaz,gaz gazz ama artık kusmalaarım gectı sadece sabah acken bir kere.. belkı bundan sonra kıloda alırım, gobegımde cıkarrr..

5. ayima girdim cok sükür ve karnim yeni cikti..artik hamile oldugumu cok daha rahat hissediyorum

benim daha 2aylıkken adamakıllı belliydi karnım.2aylık diyince üçüzmüdür nedir diyorlardı.gazdır dedim ama hep öyle önden önden gittim.şimdi beş buçuk ayı bitirdim,8aylık zannediyorlar.doktorum normal dedi,vücut yapısıyla alakalıymış.

erkekmi cinsiyeti cnm erkekse çabuk çıkarmış diyorlar.
ama dediğin gibi vucut yapısıylada çok alakası var.

11 haftalık hamileyim. Geçen aya kadar 4 kilo almışım. (3 haftadır tartılmıyorum, siz ona bi 3 kilo daha ekleyin) Doktorum "bir dahaki gelişinde seni aynı kiloda görmek istiyorum" demişti. Ama maalesef mümkün değil. Göbişim benden 20 cm önde gidiyor. Bu gidişle 100 kilo olurum doğum yapana kadar. Yandım ki ne yandım. Beş aylık hamiş olup göbişi belli olmayan arkadaşlar çok şanslısınız.((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…