arkadaslar 3 aylıkken göbüşü belli olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhabalar.bende şubat annesiyim ve benimde göbişim çıktı.baştan çok yedim ondan şişti galiba dedim ama yok.annem gördü şaşırdı daha 2,5 aylıkkken bu kadar şişermi dedi.doktorumda geçen gün bu kadar yeme dedi. galiba çok yüklenmişim yemeğe:roflol:

mrb canım,hayırlı olsun,öncelerı daha fazla gıbı görünüodu benımde gören herkes şaşırıodu,sanırım bıraz gaz vardı yada kabızlıktan dolayı şiskinlık oluo,şimdi daha normal gıbı ama bi çok kımseye göre benım yıne fazla gibi sankı,arkadaşım 5 aylık hamıle henuz 1 kılo aldı,karnı yok denecek kadar az,bünyeyede bağlı herhalde,şu an 3.5 aylık bende 3 kılo aldım

alisha ,ekinsu ne güzel çıkmış göbüşleriniz öyle maşallah
benimde akşamları böyle oluyor sabah kalkıyorum göbüş yok hayal gibi:uhm:
bende bi ara göbüş fotomu çekip ekliyim buraya kızlar

mrb kızlar, ekinsu çok şeker olmuş göbüş:) diğer aRk larında beklioruz, ben bugün kontrole gidicem aksi gibi de ishal olmuşum. şimdi acil çıkmam lazım görüşürüüz

mrb kızlar, ekinsu çok şeker olmuş göbüş:) diğer aRk larında beklioruz, ben bugün kontrole gidicem aksi gibi de ishal olmuşum. şimdi acil çıkmam lazım görüşürüüz

iyi haberlerını beklıoruz,geçmış olsun canım bu arada

Arkadaşlar ne güzel çıkmış göbişleriniz öyle.Ben de bir ara çekip koyacağım bakalım ne zaman olacaksalülülülülülü
Merhaba lebis hoşgeldin canım sende.

buda benim 10 gün önceki halim şuan 15+3 hamişim..benimde erken çıktı karnım..

ya arkadaşlar bende 14+4 haftalığım ama sizinki kadar göbişim yok.bu hafta biraz belli oldu. çok kilo verdim ondanmı acaba?

gülçin senin göbişin de çok güzelmiş, biz seninle aynı sayılırız ama benim göbiş senden büyüüük

ohhh içimi rahatlattınız. bir tek ben mi böyle hızla şiştim diyordum. biz çabuk büyüyoruz. çünkü karnımız dışa doğru genişliyor.

kızlar sabahları da göbüşleriniz böylemi merak ettim çünki sabah bende hiç göbüş yok akşamları 5 aylık gibi oluyorum yaaaaaaCADIARZU

kızlar sabahları da göbüşleriniz böylemi merak ettim çünki sabah bende hiç göbüş yok akşamları 5 aylık gibi oluyorum yaaaaaaCADIARZU

Yok sabahları böyle değil, bende akşamları çok şişiyorum, bu resim de akşam çekilmiş halim zaten

bazı günler daha az belli oluyor bazı günler daha büyük duruyor sanırım beslenmemizlede ilgisi var şişkinlik açısından yani...ben biraz fazla kilo aldım malesef 4,5 kilo kadar onunda etkisi var çünkü bazılarının hiç belli olmuyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…