kızlar maşallah ya göbüşleriniz çok tatlı,göbüşümüz çok büyük diyede takılmayalım kızlar valla hafta hafta değişiyor siz benden 2 hafta öndesiniz ben 2 hafta sonra ne olurum bilmiyorum çümki hergün vücudumda farklılıklar gözlemliyorum bide sonuçta hepimiz sonunda top gibi olucaz yok kaçışımızgamyoncuiremsunaniknanik
ama arkadaşım niye öyle diyosun tabii top gibi olucaz ama doğum yaptıktan 6 ay sonra (inşallah)o kiloları verip incecik birer bayan olucaz dimi ya:)))saol arkadaşım ne güzel moral vermişsin top gibi olucaz derken:1no2:
ama arkadaşım niye öyle diyosun tabii top gibi olucaz ama doğum yaptıktan 6 ay sonra (inşallah)o kiloları verip incecik birer bayan olucaz dimi ya:)))
[/IMG]
işte buda benim göbişş 1
bu kadarmış:))acaba en küçük göbiş bu göbiş die mi gösterdi anlamadım vallahi :))Kötü Kazen
merhaba güzel annişler, marsgcım,canavar değil onlar, benim canlarım.Biri erkek biri dişi alman kurt kırması ikiside.
Evet evde besliyoruz.Onlar için ev değiştirdik, bahçeli ve daha büyük bir eve geçtik.
Ezracım, çok sağol büyük moral verdinyerimseniben boyum 1,75 olduğundan çok fazla sorun olmuyor şimdilik.:sm_cool:
canım ya şu an için evde köpek beslemen konusunda dr'un bişey söyledimi
yada bebiş doğuncada köpeklere bakmaya devam edecekmisin
insan alışınca ayrılması çok zor ama küçük bebeklere çok zararlı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?