arkadaslar 3 aylıkken göbüşü belli olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın hanımlar,gününüz güzel olsun ..
göbişleri gördüm walla çok şeker olmuşlar:))
benim de sabahları pek bişi olmuo ama akşam şiştikçe şişiorum çok komik oluo:))

alisha barçlı ekinsu ezra gulcinf göbişleriniz çok tatlı maşallah.bende resmi çekilecek pek bişi yok azcık daha büyüsün bende koyarım.herhalde karnımın içinde büyüyor benim bebiş

kızlar maşallah ya göbüşleriniz çok tatlı,göbüşümüz çok büyük diyede takılmayalım kızlar valla hafta hafta değişiyor siz benden 2 hafta öndesiniz ben 2 hafta sonra ne olurum bilmiyorum çümki hergün vücudumda farklılıklar gözlemliyorum bide sonuçta hepimiz sonunda top gibi olucaz yok kaçışımızgamyoncuiremsunaniknanik

saol arkadaşım ne güzel moral vermişsin top gibi olucaz derken:1no2:

saol arkadaşım ne güzel moral vermişsin top gibi olucaz derken:1no2:
ama arkadaşım niye öyle diyosun tabii top gibi olucaz ama doğum yaptıktan 6 ay sonra (inşallah)o kiloları verip incecik birer bayan olucaz dimi ya:)))

ama arkadaşım niye öyle diyosun tabii top gibi olucaz ama doğum yaptıktan 6 ay sonra (inşallah)o kiloları verip incecik birer bayan olucaz dimi ya:)))

o zamanda kilo vermiş halımızı cekip koyarız buraya dimi:lepi:

akşam eşime göbişlerinizi gösterdim bak bakalım hangisi gibi duruo dışardan die sırasıyla baktığımız tüm fotolarda ha tamam işte bu gibi dedi ..inananamadım valla soona ha tamam bu dedi..

Günaydın arkadaşlar,

Sizden özendim en sonunda bende göbiş resmimi ekliyorum. Hadi bakalım, göbişleri büyütelim ki bebişler de büyüsün:teytey::teytey:

Waterfull benimde aynen seninki gibi, dar giyip çekmek lazım, o göğüs altından bol bluzlarla belli olmuyor, çok güzel çıkmışın valla
ay maşallah bütün göbişler pek güzel

waterfull maşallah sende büyütmüşsün göbüşü arkadaşım

Evet talyacım büyüdü. Ben 6 kilo aldım, tabii göbişte büyüdü.Hani kıslar sizinkiler.

bu kadarmış:))acaba en küçük göbiş bu göbiş die mi gösterdi anlamadım vallahi :))Kötü Kazen

eşler biz kızmayalım dıe böle yapıo sanırım,bende dedim ya aslında daha büyük duruo göbişim ama bu resımde küçük göstermek için uğraşmış sanırım eşim:lepi:

inanna ben 3 kilo aldım şimdiye kadar 61 kiloyum,sen kaç kilo aldın ,sen zayıftın sanırım

Günaydın arkadaşlar,

Sizden özendim en sonunda bende göbiş resmimi ekliyorum. Hadi bakalım, göbişleri büyütelim ki bebişler de büyüsün:teytey::teytey:

canım 6 kilo aldım demişsşin ama boy war sanırım kaldırmış kilonu,yoksa ben 6 kılo alsam top gibi olurum benım boy 1.65 çünkü

maşallah bu arada göbişine

waterfull göbek güzel valla da ben köpeklere takıldım yanındaki ne onlar canavar gibi :)))))))))

evde mi besliyorsunuz onları

merhaba güzel annişler, marsgcım,canavar değil onlar, benim canlarım.Biri erkek biri dişi alman kurt kırması ikiside.
Evet evde besliyoruz.Onlar için ev değiştirdik, bahçeli ve daha büyük bir eve geçtik.
Ezracım, çok sağol büyük moral verdinyerimseniben boyum 1,75 olduğundan çok fazla sorun olmuyor şimdilik.:sm_cool:

siz onları göbek diyemi gösteriyorsunuz 15 haftalık gebeyim ve karnım 6-7 aylık gibi
ha resmini çeker yollarım ama hamilesiniz şimdi korkar morkarsınız neme lazım
ama ben isterdim şahsen karnım çokda belli olmasın benim göbeğim gereğindende fazla
emin olun görseniz hak verirsiniz:1no2:

canım ya şu an için evde köpek beslemen konusunda dr'un bişey söyledimi
yada bebiş doğuncada köpeklere bakmaya devam edecekmisin
insan alışınca ayrılması çok zor ama küçük bebeklere çok zararlı değil mi

Canım merhaba, bebek dığduğuna da evde beslemeye devam edeceğim.Dr. umla da konuştum, araştırmalarını da yaptım. Evde köpek beslenmesi bebek için zararlı değil, sadece aşılarını ve bakımlarını doğru şekilde ve zamanında yapmak önemli.Onlar yapıldıktan sonra başka bir sorunumuz kalmıyor.
Küçük bebeklere zararlı değil mi demişsin, hayır bebekler içinde çocuklar içinde zararlı değil.Özellikle evde hayvan beslenen ailelerde çocuklar bir çok hastalığa yakalanmıyorlar, astım alerji türünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…