arkadaslar 3 aylıkken göbüşü belli olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ezra kız ne güzel göbiş o öyle ama birincisinde ufak 2. de büyük neden öyle

merhaba canım annem bazı kadınların iç karnı dar olur o yüzden gebeliğin erken dönemimdede karın çıkarmış ben 1.gebeliğimde mesela 4.ayımda 6-7 aylık gibi göbeğim vardı şimdi 2.gebeliğimdeyim 15 haftalık ama karnım yine 6-7 aylık gibi
kimi insanlarda 8-9 aylık gebe olmalarına rağmen 5 aylık gibi duruyorlar tamamen kişisel bence

Ezra kız ne güzel göbiş o öyle ama birincisinde ufak 2. de büyük neden öyle

tamamen eşimin çekiş açısıyla alakalı,yoksa 2 si de aynı anda çekıldi,sanırım oda göbişi küçük göstermeye çalıştı:lepi:

zeynep çim 15 haftalık olduğuna göre sende ocak annesi olacaksın heralde niye aramıza katılmıyorsun canım 2009 ocak anneleri topiğimize bekliyoruz senide:1hug:

ezra maşallah ne güzel çıkmış göbüşün özendirdiniz kızlar beni ya bende bi mak.buluyım hemen çekicem göbüşümü:dilcikar:

ezra maşallah ne güzel çıkmış göbüşün özendirdiniz kızlar beni ya bende bi mak.buluyım hemen çekicem göbüşümü:dilcikar:

özenin die yapıoruz zaten:teytey:
ben her ay çekilicem bundan sonra,bebiş ilerde nasıl geliştiğini görsün,anı olcak bunlar bizlere

ayy ne güzel valla esracım göbişin çok tatlı olmuş bende koyucam becerebilirsem

ayy ne güzel valla esracım göbişin çok tatlı olmuş bende koyucam becerebilirsem

www.resimyukle.com a giriosun,yukluosun,sonra mesaj yazdığın yere gelip ,yukardaki ıconlardan araya resim ekle war,ona tıklayıp,yuklediğin yerdeki forum için olan adresi kopyalayıp buraya yapıştırıosun.o kadar
beklıoruz hadi

barcli kız ne güzel göbiş bu, aynıyız senle valla, demekki normal diye düşünüyorum şimdi, 1 ocak doğumlu biri daha koysun anlarız artık o zaman

zeynep çim 15 haftalık olduğuna göre sende ocak annesi olacaksın heralde niye aramıza katılmıyorsun canım 2009 ocak anneleri topiğimize bekliyoruz senide:1hug:
aşkolsun canım kusur kalırmıyım katıldım :lepi:

barcli kız ne güzel göbiş bu, aynıyız senle valla, demekki normal diye düşünüyorum şimdi, 1 ocak doğumlu biri daha koysun anlarız artık o zaman

saol cnm seninkide çok güzel valla normaldir artık herhalde ama etrafımdaki insanlar ailem dışındakiler beni deli edio her gören ayy göbeğin çok büyük diyolar hemen başlıyolar benim gelinim 6 aylık senin göbeğin kadar bile yok diolar bende sinir olup olabilir herkesin yapısı farklı diyrm sanki aynı olacam die bi kaide var büyük işte büyük napalım ama dimi:lepi:

evet ya herkes koysun görelim bakalım

boşver canım hiç aldırış etme,bızımkılerde erken büyüdü,herkesin yapısı farklı

cnm ben 3 kilo aldım ama sonra verdim 2 kilo şimdi yine 67im bakalım yarn gidicem kaç kiloyum

sen kaç kilo aldın aynımısın hala

bende 3 kılo aldım canım ,2 hafta önce 3 tü yanı,ewde tartı yok dr da tartılıorum,sen nasıl verdın ya,bende wereyım,okul tatıl ya hep ewdeyım sıcakta dışarıda çıkılmıo,klava:

bende 3 kılo aldım canım ,2 hafta önce 3 tü yanı,ewde tartı yok dr da tartılıorum,sen nasıl verdın ya,bende wereyım,okul tatıl ya hep ewdeyım sıcakta dışarıda çıkılmıo,klava:

bende de tartı yok bakalım yarın çıkıcaz kaç kilo olmuşuz
valla bilyrm ki bi çıktım 67 sonra çıktım 65 bilerek vermedim yani ama takılmyrm kilo konusuna fazla allahın izniyle aldıklarımızıda veririz inş

benimkide 4. ayda belli olmaya basladi herkesin vucudu ayni olmuyo bazen erken cikiyo karin bazende gec cikiyo degisiyo

Benim de gobegim cok buyudu. 12 hafta 5 gunluk hamileyim. Toplamda 2 kilo aldim ama dr onun kilo degil odem oldugunu soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…