Ezra kız ne güzel göbiş o öyle ama birincisinde ufak 2. de büyük neden öyle
merhaba canım annem bazı kadınların iç karnı dar olur o yüzden gebeliğin erken dönemimdede karın çıkarmış ben 1.gebeliğimde mesela 4.ayımda 6-7 aylık gibi göbeğim vardı şimdi 2.gebeliğimdeyim 15 haftalık ama karnım yine 6-7 aylık gibi
kimi insanlarda 8-9 aylık gebe olmalarına rağmen 5 aylık gibi duruyorlar tamamen kişisel bence
ezra maşallah ne güzel çıkmış göbüşün özendirdiniz kızlar beni ya bende bi mak.buluyım hemen çekicem göbüşümü:dilcikar:
ayy ne güzel valla esracım göbişin çok tatlı olmuş bende koyucam becerebilirsem
aşkolsun canım kusur kalırmıyım katıldım :lepi:zeynep çim 15 haftalık olduğuna göre sende ocak annesi olacaksın heralde niye aramıza katılmıyorsun canım 2009 ocak anneleri topiğimize bekliyoruz senide:1hug:
barcli kız ne güzel göbiş bu, aynıyız senle valla, demekki normal diye düşünüyorum şimdi, 1 ocak doğumlu biri daha koysun anlarız artık o zaman
saol cnm seninkide çok güzel valla normaldir artık herhalde ama etrafımdaki insanlar ailem dışındakiler beni deli edio her gören ayy göbeğin çok büyük diyolar hemen başlıyolar benim gelinim 6 aylık senin göbeğin kadar bile yok diolar bende sinir olup olabilir herkesin yapısı farklı diyrm sanki aynı olacam die bi kaide var büyük işte büyük napalım ama dimi:lepi:
evet ya herkes koysun görelim bakalım
sen kaç kilo aldın aynımısın hala
bende 3 kılo aldım canım ,2 hafta önce 3 tü yanı,ewde tartı yok dr da tartılıorum,sen nasıl verdın ya,bende wereyım,okul tatıl ya hep ewdeyım sıcakta dışarıda çıkılmıo,klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?