Arkadaslar 34+5 Dogum yapanlar yardimci olabilirmi

Hulyaaa60

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
67
35
45
Arkadaşlar 34+5 suyum geldi sezaryana gurdim ikiz bebeklerini kuveze aldılar kalpte üfürme varmış ritim dusukmus kız olandada solunum sıkıntısı da var başından böle olay gecen varmı

Arkadaşlar 34+5 suyum geldi sezaryana gurdim ikiz bebeklerini kuveze aldılar kalpte üfürme varmış ritim dusukmus kız olandada solunum sıkıntısı da var başından böle olay gecen varmı
Canım geçmiş olsun, ben de 34+6 da doğum yaptım. Bebeklerimden biri 1 gece küvezde kaldı. Hep beraber taburcu olduk ertesi gün. Bebeklerimden birinde dün kontrole gittiğimde 1/6 kalpte üfürük olduğunu öğrendim. Daha doğrusu çocuk sağlık defterinde yazıldığını sağlık ocağındaki hemşire farketti. Ben de korkup doktorumu arayıp sordum. O da endişelenecek bir durum olmadığını takip amaçlı yazdığını, değerin düşük olduğunu, diğer türlü kalp doktoruna yönlendirirdim dedi. Biz 36 günlük olduk çok şükür. Sen de ki durum ne, doktor ne söylüyor...

Benim kizimin birinde de cikti. O kadar onemli degil ama kontrol amacli çocuk kardiyologuna gidio eko cektirin dedi. Biz daha gitmedik. Ankaraya gidecegiz, burada yok. Biraz buyusunler diye bekliyoruz. Ileride kapatir buyuk bir ihtimalle dedi. Rabbim hepimizin cocuklarina saglik versin

X