Arkadaşlar 4+3 günlük gebeyim. Karından ultrason ile keseyi gördü doktor.

Buseydem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
27
2
1
27
Herşey normal dedi doktor fakat geçmek bilmeyen bel ve sırt ağrılarım var bide akıntım fazla başkada hiç bir belirtim yok zaten bi defa düşüğüm var kalp atışını duymadık haliyle sizde de böyle belirtiler erken haftalarda olmuş muydu korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

Herşey normal dedi doktor fakat geçmek bilmeyen bel ve sırt ağrılarım var bide akıntım fazla başkada hiç bir belirtim yok zaten bi defa düşüğüm var kalp atışını duymadık haliyle sizde de böyle belirtiler erken haftalarda olmuş muydu korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim
Canım şöyle düşün. Hamilesin ve dinlenmeye stresten uzak kalmaya ihtiyacın var sen böyle stres yaparsan bebisde streslenir. Kendine güzel bir içecek hazirla. Uzan kanepene aç bir film dizi. Sürekli bunları düşünmekte insanı yorar ve 9 ay boyunca böyle olursa bebegin ne olur düşün. Sen annesin artık korunmaya ihtiyaci olan bir küçük fasulyen var güçlü durman lazım. Herşey yolund neden sıkıntı düşünüp kendini de bebeğini de uzuyorsun. Herşey kötü gidecek diye birşey yok ki. Bebeğini kucağına alma hayali kur. Neler alsam iyi olur araştır. Sil at kötü şeyleri. Bebeğin seninle bunun için şükret.

Canım stres yapma stres yüzünden 2. Düşüğümü yaşıyorum o belirtiler çok normal zamanla geçer aklını çok takma Allah sağlıklı kucagına almayı nasip etsin

Back
X