• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama arkadaşlar 4. aşılamaya 2. startı verdik.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet doğruymuş canım Allahım yüzümü güldürdü inşallah kucağıma almayıda nasip eder. ilk denememde öyle ağrı falan olmamıştı bir farklılık olduğunu anladım. canım bebişini gördünmü problem olmadığına çok sevindim inşllh doğğumlarınıda sağ salim görürüz. senin kaç haftalık ben ocak 7 de kontrole gideceğim çok heyecanlıyım inşllh bir sorun yoktur.

canım benim günüm tam olarak 4 gün geçti 4 haftalık oluyo galiba hadi bakalım şimdi sıra sende sende git gör keseni hayırlısıyla inşallah ben şu bebek takviminden istiyom sen biliyomusun nasıl olduğunu.....

canım keseyi görmüşün.. ne güzellll:)) inşallah kalp atışlarınıda duyar, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...

canım keseyi görmüşün.. ne güzellll:)) inşallah kalp atışlarınıda duyar, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...

ewet canım gördüm şimdi yeni bir bekleme süresi başladı şu kalp atışlarınıda hayırlısıyla bir duysam...artık darısı senin ve tüm bebek isteyenlerin başına mevlam hepimizin yardımcısı olsun.........emeklerinizin karşılığını versin rabbim.......

ya kızlar bebek takvimi yaptım ama iki tane mi görünüyo...............

vay be şaka gibiii,,,,,:çok üzgünüm: inş.. en kısa zamnda 5. aşılamaya start veririmm ,, ,,,

SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZENNN HAYATI SIFIRLAMAK...senağlama

vay be şaka gibiii,,,,,:çok üzgünüm: inş.. en kısa zamnda 5. aşılamaya start veririmm ,, ,,,

SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZENNN HAYATI SIFIRLAMAK...senağlama

neslihan allah sabır versin sana kolaymı bu 5.aşılama ben 1 aşılama oldum bugün negetif olduğunu öğrendim nasıl böyle moralim bozuldu çok kötü oldum canım bişey sorucam sana sen bilirsin bütün aşılamaların arasında doktorun dinlenme verdimi yoksa üst üste 2 ay 2 aşılama yapılabilirmi sizin problem neydi özel olmazsa eğer bizim sperm sayısı az bendede pkos var

neslihan allah sabır versin sana kolaymı bu 5.aşılama ben 1 aşılama oldum bugün negetif olduğunu öğrendim nasıl böyle moralim bozuldu çok kötü oldum canım bişey sorucam sana sen bilirsin bütün aşılamaların arasında doktorun dinlenme verdimi yoksa üst üste 2 ay 2 aşılama yapılabilirmi sizin problem neydi özel olmazsa eğer bizim sperm sayısı az bendede pkos var

Sağol canım..Allah razı olsunn...RAbbim tez zamnda seninde yüzünü güldürsün inş..doktorum üst üste denemenin en ii si olduğunu söylemişti.. yani vücudun ilaçlarla uyarılmışken peşpeşe denemek gerek demişti..eşimde sayı azlığı vardı yani 10 milyonla aşılama olmuştum..

neslihan benim eşiminkide 15 milyon 2007 deki yazılarda keseyi gördüm falan yazıyo ben anlamadım hamileydinde düşükmü yaptın nasıl oldu 5. aşılamaya rağmen doktorun tüp bebeğe geçmiyormu

neslihan benim eşiminkide 15 milyon 2007 deki yazılarda keseyi gördüm falan yazıyo ben anlamadım hamileydinde düşükmü yaptın nasıl oldu 5. aşılamaya rağmen doktorun tüp bebeğe geçmiyormu

ben 34 haftalık erken doğum yaptım ve bebğimi kaybettim canım..doğum yapalı 1 yıl oldu sayılır...ben şu an doktora gitmedim ama gidersem eğer 5. aşılama olacak ya da doktorum direk tüp bebek der yani bilemiyorum...

Merhaba Neslihan..
Nasilsin ne zamandir seni göremiyorum...
özelinede yazilmiyor....
Insaallah yakinda bebegini kucagina alirsin...

Kendine iyi bak.......

Back
X