• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar acaba bosunamı ümitleniyorum?

İş ahlakı kavramıyla ahlaksızlığı nasıl bağdaştırdınız bilemedim.. Ama işyerinde (hele ki yeni başladığınız bi işyerinde) Hem de üstünüz olan bi kişiye duygusal bakıyo olmak profosyonellik kriterlerine pek uymuyo.. ayrıca bir çok iş ortamında bu tarz ilişkiler yasaktır.. eğer öğrenilirse karı-koca bile olsa ikisinden biri işten çıkartılır ( Ahlaksızlıkla alakalı bişey söylemiyorum yani)
iş ahlakına uymayan bir durumda söz konusu değil, işletmenin zararına olabilecek durum doğurmadıkları sürece iş ahlakına aykırı davranmış sayılmazlar

iş ahlakına uymayan bir durumda söz konusu değil, işletmenin zararına olabilecek durum doğurmadıkları sürece iş ahlakına aykırı davranmış sayılmazlar
Neyse ben şimdi burda size iş ahlakı ve prensipleri dersi verecek ne yetkiye ne de üstünlüğe sahip değilim.. Sizin prensiplerinize göre sıkıntı yoksa sizin bileceğiniz iş.. Sadece bu durum bana ters onu belirtmek istedim.. Hayırlısı olsun..

Aşkkk ne güzel:KK36::KK36:
Ama kendini fazla kaptırma biraz geri dur :stop:
Nazlı ol biraz:KK70:

neden olmasın belki ilgisi vardır hayırlısı olsun inş. Ama çok acele etme akışına bırak..

kendini cok kaptırma arkadasım benimde iş yerime yeni bir arkads basladı bana cerezler cikolatalar alır gelip giderken göz kırpardı sonuc mu sevgilisi varmış :D

kendini cok kaptırma arkadasım benimde iş yerime yeni bir arkads basladı bana cerezler cikolatalar alır gelip giderken göz kırpardı sonuc mu sevgilisi varmış :KK70:
tamamen arkadascaymıs yani kendi kendime alıntı yapmısım ahahaha :D :D :D

Çok heyecanlısın hissettim gerçekten ya..
Hayırlısı olsun bekle bakalım biraz daha..
Fazla kaptırma yine sen kendini.

Neden olmasın?
İki bekar insan.
Bakışma var, karşılıklı ilgi var gibi.
Sen de yakın dur ama arada sen selam ver, gülümse falan.
Odun olma :)

Back
X