- 4 Kasım 2018
- 26.771
- 110.278
- 598
- Konu Sahibi queenpanter
Bosan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuda 3 tane iğrenç insan var sadeceNe kadar iğrenç birisin şu üsluba bak
Ama burada babada da insanlık yok. Çocuğunu yok sayarsan evlenirim diyen insana kapıyı göstermeliydi. Al birini vur ötekine. Yazık çocuğa.bana nolur erkeklere hak verecek duruma getirmeyin ya utancimdan olucem
Baktım da ne kadar saçma sapan yorumlar yapan olmuş. Herkes çocuk sevmek zorunda mı? Ben de kendi çocuğumu yeğenlerimi seviyorum ama başka çocuklarla aram iyi değil hep böyleydi. Hele ki kocamın önceki evliliğinden olan çocuğu olsa ben de istemezdim. Çocuğu eve getirip kötü davranmak daha mı iyi. Burada yanlışı yapan koca. Çocuğunu çok sevseydi isteseydi istemiyorum diyen bir kadınla evlenmezdi zaten. Hele ki benim kocam psikolojisi bozulur diye benden çocuk yapmıyorsa iyice tepem atardı bu konuya. Bence baştan yanlış bir adam seçmişsiniz.Arkadaşlar Ben eşimle 1 sene oldu evleneli onun ilk evliliğinden bir kızı var 8 yaşında ben başta evlenirken anlaştım bu senin sorumluluğun beni karıştırma ben bakamam aynı evde yaşamam annelikte yapamam dedim benim ilk evliligim bu şekilde konuştuk sıkıntı yok seni bağlayan bir durum yok annem bakıyor zaten dedi çocuğun anneside başkasıyla evli arada görüyor çocuğu çok bakmaya gönüllü değil bu şartlarda kabul ettim evlenmeyi çünkü severek evlendim neyse bu çocuk sıkıntı oldu bize ilk dakkadan sürekli ağlayarak babayı aramalar benle kal demeler ve benim eşimden kaynaklı hepsi aşırı simartiyor çocuğu bir sene böyle geçti ben sorumluluk almak istemediğimi baştan söyledim şimdilerde eşim bana benim çocuğum evime gelsin gitsin muhabbeti yapmaya başladı bunları baştan konusmasaydik haklı derdim ama istemiyorum yani tahammül edemiyorum çocuğa çünkü aşırı şımarık ve yaramaz mecbur değilim ben bakmaya başıma ağrılar giriyor bende kendi cocugumu doğurmak istiyorum artık bu defada eşim benim bir çocuğum var onun psikolojisi bozulur diye yanaşmıyor herkesin çocuğu kendine yani ben kendi doğurduğum çocuğu istiyorum beni senin ilk evliliğinden olan ilgilendirmez sorun kıyamet ne yapacağımı bilmiyorum boşanma raddesine geldim bana akıl verin nasıl bir yol izleyeyim artık annede olmak istiyorum bizim evliligimiz ayrı senin çocuğun ayrı ikisini birbirine karistiramazsin dedim en son
Klasik üvey anne işte yaaa.diyemezsin zaten sen kimsin de babanın çocuğuyla ilgilenmesine karışacaksın.
dertlenme muhtemelen arkadaş insanları kışkırtma hazzı için böyle bi konu açtı. bdvde genel olarak yorum gelsin diye ilgi çeken konular açanlar çok, özellikle yeni üye gelir, yazar, üyelik iptali yapar. ben bu kişinin de yazım şeklinden dolayı kısşkırtma amaçlı fazla yorum gelsin diye konu açtığını düşünüyorumAnnen yok kimsen yok özetle.
Bu gecede 8 yasında bir kıza dertlenelim.
Konu sahibine diyebilecegim
Yolda yürürken düsse kaldıranı yok o cocugun
Aksma sana ne pisireyim diyeni yok belki?
Okulda zorbalansa gelip aglayacagı yok belki
Babannenin bukadar aktiifi zor bulunur
Anca yıkar paklar karnını doyurur.
Sorumluluk almayın tmm ama bi oda yapabilrsiniz
Bi yuvası oldugunu hissederse,size sımarıklık gelen seylerde gecer belki.
Artık bu kadar da yapamıyosanız valla geitrin ben bakarım![]()
Cok uzucu. Rabbim yardimcisi olsun.babane ölmez hemen belki
benim annemin bir komşusu var
buradaki gibi çocuk babaya kalıyor (anne niye almıyorsa velayeti bilmiyorum)
adam da getiriyor anne-babasına
babane tee o zaman diyor "bakamam" diye ama dede ısrar ediyor, alıyorlar. adam evleniyor (sanırım adam oğlunun evlenememesinden korkuyor, bir de bakacak olan kadın nasılsa dedeye göre bişey yok)
sonuç
dede genç ölüyor
babane kalıyor istemediği torunla senerlerce bakıyor
bir de babaneye dededen bağlanan maaş şu anda 16 bin lira filan, kirası 15 bin. o da 1 odası güneş görmeyen giriş kat daire. kadın ısıtmak için kışın binlerce lira ödüyor
bu kız şu anda ergen
üniversite kazanamadı (kazanaazdı zaten öyle bir başarısı yoktu), sanırım reşit oldu yenilerde.
1 ay markette çalışıyor 1 ay tuhafiyede çalışmasa üstüne başına bişey alamıyor, çalışsa haftada 6 gün asgari veriyorlar kız genç bunalıyor.
sürekli evde kavga oluyor sesler geliyor çünkü kız işten gelince kafasına göre yemek yapıyor cips filan alıyor, babane kızıyor vs.
bunların büyük kısmını ya gözümle gördüm ya da kadın anneme anlattığı için biliyorum. babayı biz hiç görmedik, telefonla konuşuyorlarsa da onu bilmiyorum. belki fatura ödüyorsa da haberimiz yok annem bu bakımdan sadece kadının anlattığı şeyleri biliyor çünkü esas olarak kirası daha uygun ısınan ev bulabilir miyim ki derdinde kadın...
bu kız yarın itin serserinin birine kapılmasa bari diye dua ediyoruz....
Herkes de çocuğu olan adamla evlenmek zorunda değil. İlle de koca mutlaka koca demeyiversinler, kendilerine bekar çocuksuz erkek bulsunlar. Adamı koşarak kabullen ama ondan olanı kabullenme. Koca diye yanmasınlar o halde. Kocasının önceki evliliğinden çocuğu kabullenmek zorunda çünkü adam çocuğu gizlememiş veya kendisini kaçırıp dağa kaldırmamış. Nikah memurunun önünde kendi isteği arzusuyla evet diyenler çocuğun varlığına da ses edemez hatta çocuk onlardan önce gelir. Üniversite bitirmiş iş hayatına atılmış kendi ayakları üstünde durabilen bir varlık değil daha. Sanki eski evlilikten kalan eşyadan yataktan mobilyadan bahsediliyor. Atalım yenisini alalım der gibi o çocuğu atalım biz yenisini yapalım. Adamın, çocuk zaten hep annesinde ya da annem bakıyor yalanlarına inanan kadınlara çok güzel bir ders oluyor bu. Böyle adamlarla evlenmeyi bırak çocuk yapmak isteyen kadınları çok ezik ve zavallı buluyorum ben. Erkek olsun da çöpü sapı farketmez diyince böyle oluyor işte.Baktım da ne kadar saçma sapan yorumlar yapan olmuş. Herkes çocuk sevmek zorunda mı? Ben de kendi çocuğumu yeğenlerimi seviyorum ama başka çocuklarla aram iyi değil hep böyleydi. Hele ki kocamın önceki evliliğinden olan çocuğu olsa ben de istemezdim. Çocuğu eve getirip kötü davranmak daha mı iyi. Burada yanlışı yapan koca. Çocuğunu çok sevseydi isteseydi istemiyorum diyen bir kadınla evlenmezdi zaten. Hele ki benim kocam psikolojisi bozulur diye benden çocuk yapmıyorsa iyice tepem atardı bu konuya. Bence baştan yanlış bir adam seçmişsiniz.
Bekar biriyle evlenip benim çocuğum var psikolojisi bozulur demek ne kadar bencilce .evlenirken senin de çocuk isteyebilme ihtimalini hicmi dusunmedi acaba sizin için üzüldüm gerçekten. Çocuğa gelince 8 yaş normal baba arayıp simarmasi. Çocuk ana babaya simarmayacak da kime simaracak. Benimkiler parksa oynar mesela ben gidince bı halller olur çokta küçük değil en azından öz bakımı yapabilecek yaşta oda büyür .Arkadaşlar Ben eşimle 1 sene oldu evleneli onun ilk evliliğinden bir kızı var 8 yaşında ben başta evlenirken anlaştım bu senin sorumluluğun beni karıştırma ben bakamam aynı evde yaşamam annelikte yapamam dedim benim ilk evliligim bu şekilde konuştuk sıkıntı yok seni bağlayan bir durum yok annem bakıyor zaten dedi çocuğun anneside başkasıyla evli arada görüyor çocuğu çok bakmaya gönüllü değil bu şartlarda kabul ettim evlenmeyi çünkü severek evlendim neyse bu çocuk sıkıntı oldu bize ilk dakkadan sürekli ağlayarak babayı aramalar benle kal demeler ve benim eşimden kaynaklı hepsi aşırı simartiyor çocuğu bir sene böyle geçti ben sorumluluk almak istemediğimi baştan söyledim şimdilerde eşim bana benim çocuğum evime gelsin gitsin muhabbeti yapmaya başladı bunları baştan konusmasaydik haklı derdim ama istemiyorum yani tahammül edemiyorum çocuğa çünkü aşırı şımarık ve yaramaz mecbur değilim ben bakmaya başıma ağrılar giriyor bende kendi cocugumu doğurmak istiyorum artık bu defada eşim benim bir çocuğum var onun psikolojisi bozulur diye yanaşmıyor herkesin çocuğu kendine yani ben kendi doğurduğum çocuğu istiyorum beni senin ilk evliliğinden olan ilgilendirmez sorun kıyamet ne yapacağımı bilmiyorum boşanma raddesine geldim bana akıl verin nasıl bir yol izleyeyim artık annede olmak istiyorum bizim evliligimiz ayrı senin çocuğun ayrı ikisini birbirine karistiramazsin dedim en son
İns öyledir.dertlenme muhtemelen arkadaş insanları kışkırtma hazzı için böyle bi konu açtı. bdvde genel olarak yorum gelsin diye ilgi çeken konular açanlar çok, özellikle yeni üye gelir, yazar, üyelik iptali yapar. ben bu kişinin de yazım şeklinden dolayı kısşkırtma amaçlı fazla yorum gelsin diye konu açtığını düşünüyorum