Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar acil bakabilecek olan var mı?Hamilelik testinde çizgilerin yeri bu kadar kayar mı, yoksa boya akması mıdır ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kirikpanda

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
9
1
6
33
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir bebiş istiyoruz ,bu sabah test yaptım. İlk başta silik olan ikinci çizgi biraz bekledikçe koyulaşma ya başladı. Ancak çizgiler olması gereken yerden biraz farklı yerde bence. Çizgiler birbirinden baya uzak. Bu sebeple boyanın akmış olabileceginden şüphelendim. Fikir verebilecek birisi var mı? Sizce hamile olabilir miyim? Görsele ilk halini de şuanki halini de bırakıyorum . Çok teşekkürler Rabbim hepimize gönlünün muradını versin .

Eklentiler

• IMG_20210705_101123.webp
    IMG_20210705_101123.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 1.368
  • SAVE_20210705_101425.webp
    SAVE_20210705_101425.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 1.002
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir bebiş istiyoruz ,bu sabah test yaptım. İlk başta silik olan ikinci çizgi biraz bekledikçe koyulaşma ya başladı. Ancak çizgiler olması gereken yerden biraz farklı yerde bence. Çizgiler birbirinden baya uzak. Bu sebeple boyanın akmış olabileceginden şüphelendim. Fikir verebilecek birisi var mı? Sizce hamile olabilir miyim? Görsele ilk halini de şuanki halini de bırakıyorum . Çok teşekkürler Rabbim hepimize gönlünün muradını versin .
Bana var gibi geldi canım hayırlısı olsun reglin ne kadar gecikti?

İdrarın fazla damlattiginiz için kaymış olabilir yada testte problem vardır ama olmasa ikinci çizgi çıkmazdı kan verin hayırlı olsun

Test hatası çizgiler kendiliğinden öyle ama bariz pozitif 🌼

Arkadaşlar ikinci testi yaptım negatif malesef çok çok silik çıktı ikinci çizgi. İlk test hatalı sanirim

Çok silik olduğu için fotoğrafta fark ediliyor mu bilmiyorum ama sonuç bu

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-05-22-49-52-202_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2021-07-05-22-49-52-202_com.miui.gallery.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 765
  • SAVE_20210705_225321.webp
    SAVE_20210705_225321.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 524
  • SAVE_20210705_225255.webp
    SAVE_20210705_225255.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 629
Merhaba. Sanki bu test bozuk gibi geldi bana. Genede ikinci çizgiye yakın yerde kırmızılık dağıldığı için şüpheli. Ben olsam testi tekrar ederdim.

Back
X