- 28 Ekim 2016
- 35
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi belle_maria
-
Faceden gorunce nasil icin isinmadi bence yuz yuze fikriniz degisebilir benim cok var oyle tanidigim faceden tanisam asla begenmeyecegim ama yuz yuze cok cekici olan insanlar hem kadin hem de erkek olarak
Ne var cnm sanki bu kadar kirmaktan korkma erkekler begenmeyince catir catir kiriyor direk demezsende soguk davranirsin anlarHadi buluştuk diyelim, içim ısınmadı mı diyeceğim peki ne bileyim karşımdakini kırmadan nasıl ifade edebilirim sürdürmek istemediğimi
elektrik alamadım dersin. bu kadarı bile yeterliHadi buluştuk diyelim, içim ısınmadı mı diyeceğim peki ne bileyim karşımdakini kırmadan nasıl ifade edebilirim sürdürmek istemediğimi
E ekletmeden once neden fotosuna bakmadn ki?
Neyse arkadasina soyle istemiyorum diye, bulusman saçma olur.
Aynen valla onlar acıyor mu hiçNe var cnm sanki bu kadar kirmaktan korkma erkekler begenmeyince catir catir kiriyor direk demezsende soguk davranirsin anlar
Bi yarim saatinizi ayirip bi cay icin derim hemde arkadasiniza ayip etmemis olursunuz.
Acil olan ne buluşma bugün mü?
İstemiyorum diye söyle karşı tarafta heveslenmesin. . İstemediğin kişilerle görüşmek zorunda değilsin bunda arkadaşının kusup kirilacagi bir şey yok. .
Hayır buluşma bugün değil, çocuk facebooktan yazmaya başladı bu nedenle. Nasıl bir tavır alsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?