• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil yardım

belle_maria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
35
16
3
35
Bir arkadaşım, arkadaşı ile tanıştırmak istedi ben de saf gibi tamam dedim. Şimdi çocuk beni facebooktan eklemiş ve içim hiç ısınmadı, açıkçası buluşmak da istemiyorum. Nasıl yapsam açıkça arkadaşımla konuşsam mı yoksa buluşup istemiyorum desem mi, tecrübeli olanlar yardım edin lütfen

Faceden gorunce nasil icin isinmadi bence yuz yuze fikriniz degisebilir benim cok var oyle tanidigim faceden tanisam asla begenmeyecegim ama yuz yuze cok cekici olan insanlar hem kadin hem de erkek olarak

Faceden gorunce nasil icin isinmadi bence yuz yuze fikriniz degisebilir benim cok var oyle tanidigim faceden tanisam asla begenmeyecegim ama yuz yuze cok cekici olan insanlar hem kadin hem de erkek olarak

Hadi buluştuk diyelim, içim ısınmadı mı diyeceğim peki ne bileyim karşımdakini kırmadan nasıl ifade edebilirim sürdürmek istemediğimi

E ekletmeden once neden fotosuna bakmadn ki?
Neyse arkadasina soyle istemiyorum diye, bulusman saçma olur.

Hadi buluştuk diyelim, içim ısınmadı mı diyeceğim peki ne bileyim karşımdakini kırmadan nasıl ifade edebilirim sürdürmek istemediğimi
elektrik alamadım dersin. bu kadarı bile yeterli

Belki beğenirsin belki beğenmezsin belli olmaz. Fotoğrafını çok beğensen de normalde soğuma, elektrik alamama ihtimalin var. Denemeden bilemezsin. Yüzyüze .çok farklı oluyor.

Bi yarim saatinizi ayirip bi cay icin derim hemde arkadasiniza ayip etmemis olursunuz.

Ay okuzun biri izmirden geldi benm icin ilk bulusmada bana senden elektrik alamadm demisti duyanlarda dediki o tipiyle senden de elektrik alamiyosa prize taksin kendini dediler cevresindekilerde hep dalga gecmislerdi tabi :)ben ki o zaman citir cerez gibiydim :)aman ayni hataya dusme etkilenmediysen de hemen yuzune soyleme cocugun:)

Acil olan ne buluşma bugün mü?

İstemiyorum diye söyle karşı tarafta heveslenmesin. . İstemediğin kişilerle görüşmek zorunda değilsin bunda arkadaşının kusup kirilacagi bir şey yok. .

Acil olan ne buluşma bugün mü?

İstemiyorum diye söyle karşı tarafta heveslenmesin. . İstemediğin kişilerle görüşmek zorunda değilsin bunda arkadaşının kusup kirilacagi bir şey yok. .

Hayır buluşma bugün değil, çocuk facebooktan yazmaya başladı bu nedenle. Nasıl bir tavır alsam bilemedim.

Hayır buluşma bugün değil, çocuk facebooktan yazmaya başladı bu nedenle. Nasıl bir tavır alsam bilemedim.

Önce arkadaşına söyle hoslanmadim ben bu çocuktan diye.

Çocukla da soğuk konuş. Anlamaz yazmaya devam ederse cevap vermeyi bırak mesgulum mesajlara çok bakmıyorum falan de . Anlar . Yine mi anlamadı sil gitsin. .

Bende ilk gördüğümde hiç ısınamadığım adamla körkütük aşık şekilde evlendim.....bence bi tanış olmazsa elektrik alamadım sorrry dersin...

Arkadaşlar dün bu konuyu açmıştım, çocuk facebooktan yazmaya devam ediyor. Geç cevap veriyorum vs ama nasıl keseceğim bu işi? Arkadaşıma direkt hoşlanmadığımı söylesem çok mu ayıp olur?

Back
X