Arkadaşlar acıl yardımlarınız gerekıyor!

mutluyuzbiz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
1.208
608
Arkadaslar, baştan sunu söyleyeyım eşimle çocuk yapmak için girişimlerde bulunmadık,fakat korunmuyoruz yanı gerı çekılme yontemıyle ilişkiye giriyoruz...Benım adet gunume 4 gün falan var fakat hıc bır belırtı yok..( gögüslerde acıma hıssı,şişkinlik vsvs..) normalde her ay 7 8 gün önceden başladı bu durumum ama yok... Eşim dün gece rüyasında erkek çocugumuzun oldugunu anlattı sabah,bende rüyamda hamıle kaldığımı gördüm..Bugun tuvalete gırdım küçük tuvaletımı yaptım peçeteyle kurulurken peçeteye acık renkte kan geldığını gördüm..Bu kanama yerleşme kanaması olabılır mı ? Ama başka belırtımde yok ne bıleyım mığde bulantısı vsvs.. Ne yapmalıyım adet gunumde daha gecmedı gunu bıle gelmedı sızce nedne olabılır nolur yardım edın?

Hamilelikte tıpkı adet olunacakmış gibi belirtiler olur.yani göğüslerde ağrı şişlik vs.eğer çocuk istemiyorsanız geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.bu ayı atlattıktan sonra etkili bir korunma yöntemi deneyin

Arkadaslar, baştan sunu söyleyeyım eşimle çocuk yapmak için girişimlerde bulunmadık,fakat korunmuyoruz yanı gerı çekılme yontemıyle ilişkiye giriyoruz...Benım adet gunume 4 gün falan var fakat hıc bır belırtı yok..( gögüslerde acıma hıssı,şişkinlik vsvs..) normalde her ay 7 8 gün önceden başladı bu durumum ama yok... Eşim dün gece rüyasında erkek çocugumuzun oldugunu anlattı sabah,bende rüyamda hamıle kaldığımı gördüm..Bugun tuvalete gırdım küçük tuvaletımı yaptım peçeteyle kurulurken peçeteye acık renkte kan geldığını gördüm..Bu kanama yerleşme kanaması olabılır mı ? Ama başka belırtımde yok ne bıleyım mığde bulantısı vsvs.. Ne yapmalıyım adet gunumde daha gecmedı gunu bıle gelmedı sızce nedne olabılır nolur yardım edın?
Iyide geri çekilme yöntemi de korunma yöntemdir tamam riski var ama sonuçta madem çocuk istiyorsunuz neden korunuyorsunuz anlamadım ??

eğer istiyorsan inşallah hamilesindir..ama biz burdan ne desek yalan olur..test yaparak sonucu öğren..

Cok kucuk bir ihtimal hamile olman, kan da gelmis bosa umitlenme bence.
Bir dahaki ay ovulasyon gunlerini takip et gun asiri iliskiye gir.

olabilir benimde ilk kizimda adet gunumde kanamam oldu sadece 1 gun sonra tik yok ertesi gun eczaneden test alip bakdim hamileyim inanamadim esim hemen dr aradi gittik evet hamilesin dedi hayirlisi olsun isteyen herkese versin rabbim:emir_bebek:

olabilir benimde ilk kizimda adet gunumde kanamam oldu sadece 1 gun sonra tik yok ertesi gun eczaneden test alip bakdim hamileyim inanamadim esim hemen dr aradi gittik evet hamilesin dedi hayirlisi olsun isteyen herkese versin rabbim:emir_bebek:
ama benım adet gunume daha var 4 gun falan erken olma şansım zaten yok cunku ben adetımı ya zamanında olurum ya da gec ben nabayım sımdı ya:)

Eğer değilsem çok uzulucem bılıyorum,zaten ıcımde hep bır korku ya olmassa ya bırsey cıkarsa falan burda konuları okuyorum ya psıkolojım bozuldu bıraz sankı...Bırde esımle ben benzer ruya gorup sabahta boyle olunca of ne bıleyım bır umut ..Aslında esımde heyecanlandı duyunca eğer oyleysem üzülmücek sevıncek bılıyorum:)

X