Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sadece yüzümde ve kaşınmıyorSadece yüzunde mi var
Kasiniyor mu
Yüze kullanılıyor mu oSikintili bi donem deysen cnm cikiyo bende sikintiliyken kollarimda cikar travazol krem kullaniyorum geciyo kasimamaya calis
Kuru ama kaşınmıyor başka bişey olabilir mi acabaKaşıntı ve kuruluk varsa strese dayalı egzama olabilir . Lanet hastalıkla aylarca uğraştım yuzumdekiler bacaklarımda olanlar geçti doğum lekemde kaldı surekli kasiniyor ama yüzde olan hemen geçiyor doktora git canım. Ha kaşıntı olmadan da olabiliyor o egzama ilk zamanlar bende de kaşıntı olmadi ne zaman stres arttı kaşıntı da olmuştu iz de kalmadı
Gunes lekelenmelerine benziyor. Cildiyeye gitseniz sizin icin daha iyi olabilir en azindan koruyucu falan onerir.Yüzümde fotoğraftaki gibi lekeler cıkmaya basladı git gide her tarafa yayılıyor, cogalıyor ne olabilir ne yapmaliyimmmmm
Kuru ama kaşınmıyor başka bişey olabilir mi acaba
Stres ile alakalı çok fazla cilt hastalığı var ama yüze vuran genelde mantar ve egzama cilt kuruluğu ile de alakalı egzama olabiliyor . Belki başka biseydir ama benim egzamaya çok benziyor o yüzden böyle bir yorum yaptım kuzumKuru ama kaşınmıyor başka bişey olabilir mi acaba
Travazol cilt icim krem zaten eczaneye de sorabilirsin daha iyi yardimci olur sana gerci simdi hatirladim kaynimda yuzunde vardi oda kullanmisti gectiydi sanirimYüze kullanılıyor mu o
Yuvarlak kenarlarinda hafif kuruluklar mi varKuru ama kaşınmıyor başka bişey olabilir mi acaba
Anladım çok teşekkür ediyorum canımStres ile alakalı çok fazla cilt hastalığı var ama yüze vuran genelde mantar ve egzama cilt kuruluğu ile de alakalı egzama olabiliyor . Belki başka biseydir ama benim egzamaya çok benziyor o yüzden böyle bir yorum yaptım kuzum
Aynen var kuru kuruYuvarlak kenarlarinda hafif kuruluklar mi var
Evet ama 2-3 gün cok doluyum sonra gidebilirim anca o zamana kadar daha cok cogalmasından korkuyorum suanBence yapacagin en mantikli is sabah bi dr ye gostermek cunku once o lekenin ne oldugunu anlamak lazim yorum yapabilmek icin ve resimdende ne oldugu tam anlasilmaz
Birkac saatligine osten falan izin alamazmisin simdi biz bilip bilmeden yorum yaparsak sende denersen daha kotu olma ihtimalide var sonuctaEvet ama 2-3 gün cok doluyum sonra gidebilirim anca o zamana kadar daha cok cogalmasından korkuyorum suan