- 7 Nisan 2024
- 766
- 203
- 23
- Konu Sahibi Sevimlikiz2
-
Bebeğimin kakasında mukus ve kan var bir aydır nedenini bulamıyorlar bu sitede sağlık ocağının verdiği ilaçtan kakada idrarda kan sorunu yaşanlar olmuş varmı gerçekten yaşayan duyanBebeğin ne kadarlık, kan ilacı aşırı ishal ya da kabız falan yapti mi?
Kan değerleri düşükSanmıyorum ama kesip deneyin. Demir ilacı hayati bir şey değil. Eğer sorun ilaçsa eczaneden ocean microfer alırsınız.
Kan değerleri düşük
Tabiykide ölmez Allah korusun nasıl bi laf ooo ben sadece kan değerleri düşük olduğu için genel anlamda demir ilacını kullanmak zorunda olduğumu söyledim ve ben ilacın etkisi olabileceği bugün aklıma geldi acaba derken araştırdım ilacın böyle etkisinin olduğunu söyleyenlerin yazısını okudum ona istinaden sordum ve zaten bugün ilacı vermedim ve değiltireceğimTamam da 3 gün kullanmazsa ölmez çocuk. kanamasından iyidir. Hayati bir şey değil dedim. Birkaç gün hiçbir şey kullanmasın. Sonra gidip microfer alın.
O ihtimalide düşünüyor doktor alerji bölümüne yönlendirdi gideceğim zaten bugün bu ilacın etkisi olabilirmi diye düşündüm araştırınca bu ilacı kullanıp bunkarı yaşayanların yorumunu gördümÇocuğunuz alerjisi olabilir mi araştırıldı mı? Kanlı kaka genellikle alerjiye işaret eder.
Daha bugün sağlık ocağında ki hemşire 4 aylık kızıma kan ilacı verdi ve kakasında kan olabilir dedi daha başlamadım
Ya gerçekten demir ilacından çıkarsa günlerdir ven ve çocuğum boşu boşuna eziyet çekmiş olucaz nasıl vijdan neden verirler bu ilacı ben sağlık ocağı eczane başka doktora sordum öyle kullandım ya bir kişide bu ilacın böyle bir yan etkisi ihtimalden söz etmezmiDaha bugün sağlık ocağında ki hemşire 4 aylık kızıma kan ilacı verdi ve kakasında kan olabilir dedi daha başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?