- 7 Nisan 2024
- 766
- 203
- 23
- Konu Sahibi Sevimlikiz2
-
Teşekkür ederimAynı durumu yaşadım 2 gün verdim sadece ve çocuğum hem çok huzursuz oldu hemde kakasindan kan geldi doktoruna söyleyip hemen kestik ilacı sonrasında bende microfer kullandım bir problem yaşamadık. Bazı demir ilaçları bazı bebeklere dokunabiliyormus maalesef
Teşekkür ederimAynı durumu yaşadım 2 gün verdim sadece ve çocuğum hem çok huzursuz oldu hemde kakasindan kan geldi doktoruna söyleyip hemen kestik ilacı sonrasında bende microfer kullandım bir problem yaşamadık. Bazı demir ilaçları bazı bebeklere dokunabiliyormus maalesef
O ihtimal de var zaten işte alerji bölümüne de gideceğiz ilaçtan olmazsa alerji demek kiÇocuğunuz alerjisi olabilir mi araştırıldı mı? Kanlı kaka genellikle alerjiye işaret eder.
Acil dru ara böyle şeyler önemli!!!Arkadaşlar lütfenn bebeğinde sağlık ocağının verdiği vegaferon demir ilacını kullanıpta bebeğinin kakasında kan olan kanamalı kaka olan oldumu yada böyle birşey duyan
, bir aydır doktorlardayız araştırılıyorAcil dru ara böyle şeyler önemli!!!
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Değiştirme hemen birkaç gün hiçbir şey kullanmaTabiykide ölmez Allah korusun nasıl bi laf ooo ben sadece kan değerleri düşük olduğu için genel anlamda demir ilacını kullanmak zorunda olduğumu söyledim ve ben ilacın etkisi olabileceği bugün aklıma geldi acaba derken araştırdım ilacın böyle etkisinin olduğunu söyleyenlerin yazısını okudum ona istinaden sordum ve zaten bugün ilacı vermedim ve değiltireceğim
Öyle yapacağım sonrada eski demir ilacını kullanacağımDeğiştirme hemen birkaç gün hiçbir şey kullanma
sağlık ocağının verdiği demir ilacını kullanmayın, dişler çıktıktan sonra dişleri çürütüyormuş. Arkadaşların da dediği gibi ocean demir damlası kullanınÖyle yapacağım sonrada eski demir ilacını kullanacağım
Teşekkür ederimsağlık ocağının verdiği demir ilacını kullanmayın, dişler çıktıktan sonra dişleri çürütüyormuş. Arkadaşların da dediği gibi ocean demir damlası kullanın
Kan değerleri düşükse ilaç olan demir ilaçlarından almalısınız. Takviye olarak geçenler değerleri yükseltmekte etkili değil malesef. Kakada kan 1 aydır varsa alerjiktir muhtemelenTabiykide ölmez Allah korusun nasıl bi laf ooo ben sadece kan değerleri düşük olduğu için genel anlamda demir ilacını kullanmak zorunda olduğumu söyledim ve ben ilacın etkisi olabileceği bugün aklıma geldi acaba derken araştırdım ilacın böyle etkisinin olduğunu söyleyenlerin yazısını okudum ona istinaden sordum ve zaten bugün ilacı vermedim ve değiltireceğim
Teşekkür ederim Açıkçası doktorlar ne diyorsa onu yapıyoruz onu kullanıyoruz çok fazla müdahale edemiyoruz alerji bölümünede gideceğiz ama vogeferon ilacın neden olup olnadığına bakıyoruz şuanKan değerleri düşükse ilaç olan demir ilaçlarından almalısınız. Takviye olarak geçenler değerleri yükseltmekte etkili değil malesef. Kakada kan 1 aydır varsa alerjiktir muhtemelen
İlaç dokunuyor diyorsanız ilacı değiştirebilirsiniz. Bunu söylemek istedimTeşekkür ederim Açıkçası doktorlar ne diyorsa onu yapıyoruz onu kullanıyoruz çok fazla müdahale edemiyoruz alerji bölümünede gideceğiz ama vogeferon ilacın neden olup olnadığına bakıyoruz şuan
İlacı şuan kullanmıyoruz takip ediyoruzİlaç dokunuyor diyorsanız ilacı değiştirebilirsiniz. Bunu söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?