- 14 Kasım 2014
- 665
- 738
- 88
- 37
- Konu Sahibi tatlicadi21
-
Hahahahahhahaaha allahiiiiiimmmm sen cok yasa yaa harikasin :)Ayyyy Suriyeli olduğunu nerden anladın Arapça mı ağlıyordu
Madem çocuklara düşkünsün neden kendi Bebeğini aldırmak istedin. Şimdi Kapıya bırakılan bebeğe annelik yapmak istiyorsun amacın ne senin?ne fakesi yaa ? önceki olay gayet ciddiydi
Madem fake degildi konun onu aldirmayi dusunuyordun hatta "o veletten" bi an once kurtulmak istemistin (velet konu sahibinin lafidir yanlis anlasilma olmasin) kendi evladini istemedin oldurmeyi dusundun simdi de kapina birakilmis cocugu mu ostiyorsun??? Bi git arkadasim ya oyalama aksam aksam kimseyine fakesi yaa ? önceki olay gayet ciddiydi
belkide o çocukta aldırdığım çocuğu görüyorumMadem çocuklara düşkünsün neden kendi Bebeğini aldırmak istedin. Şimdi Kapıya bırakılan bebeğe annelik yapmak istiyorsun amacın ne senin?
Hadi ordan gerizekali sen bal gibi erkeksin.hangi kadin kendi bebegini aldirmayi dusunupte kapiya birakilan bebege bakmak ister saftirikmisin sen yane fakesi yaa ? önceki olay gayet ciddiydi
He he he yaw hebelkide o çocukta aldırdığım çocuğu görüyorum(( bilmiyorum vicdan azabı mı bu
Hadi ordan gerizekali sen bal gibi erkeksin.hangi kadin kendi bebegini aldirmayi dusunupte kapiya birakilan bebege bakmak ister saftirikmisin sen ya
Ahhhhhh caniimmmmmmm kiyamam yaaaaabelkide o çocukta aldırdığım çocuğu görüyorum(( bilmiyorum vicdan azabı mı bu
Şu an aradım gelip götüceklermiş.BAzılarınız gerçekten yardım etmeye çalıştı.Bazıları gururumu kırdı.Bakalım her ley iyi olur onun için inşallah
bazı sorunlarım oldu.her şey üst üste geldi.burda böyle intiba oluşturmak istemezdim..ne kadar inişli çıkışlı ruh hallerin var.
Arkadaşlar bugün öğlen kapımızın önüne bebek bırakılmış.Ne yapmam lazım.Ben çok sevdim çocuğu galiba
Suriyeli.Bildiriyim mi bir yere???Acil cevap bekliyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?