Arkadaşlar acil!!!

Çocuğunu aldırmayı düşünen kız başkasının çocuğuna mi bakmak istiyo yani ??? bu ne ya şaka mii

Hemen karakola falan git. Şimdi bakmak istiyorsun ama ileride pişman olabilirsin. Çocuk bakmak çok büyük bi sorumluluk alabiliyosan sorumluluğu, gerekli yerlere başvuru yapıp bakabilirsin

ne fakesi yaa ? önceki olay gayet ciddiydi
Madem fake degildi konun onu aldirmayi dusunuyordun hatta "o veletten" bi an once kurtulmak istemistin (velet konu sahibinin lafidir yanlis anlasilma olmasin) kendi evladini istemedin oldurmeyi dusundun simdi de kapina birakilmis cocugu mu ostiyorsun??? Bi git arkadasim ya oyalama aksam aksam kimseyi

Madem çocuklara düşkünsün neden kendi Bebeğini aldırmak istedin. Şimdi Kapıya bırakılan bebeğe annelik yapmak istiyorsun amacın ne senin?
belkide o çocukta aldırdığım çocuğu görüyorum(( bilmiyorum vicdan azabı mı bu

bence sen al o bebeği büyüt kendininkini de doğur başka kapıya bırak bıraktığın kişiye de söyle bebeğine bakarsa kendininkini başkasına versin bu da böyle devam etsin sana ancak böyle cevaplar gelir burdan

Şu an aradım gelip götüceklermiş.BAzılarınız gerçekten yardım etmeye çalıştı.Bazıları gururumu kırdı.Bakalım her ley iyi olur onun için inşallah

bana fake diyenlere anlık foto atarım ama bakalım onlar üzülecekler mi bana dediklerine(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…