- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi tatlicadi21
-
Cevap efsane gülmekten gözumden yaş geldi resmenAyyyy Suriyeli olduğunu nerden anladın Arapça mı ağlıyordu
Sen o çocuğu polise, kendini de en yakın psikiyatriye götür kuzum...belkide o çocukta aldırdığım çocuğu görüyorum(( bilmiyorum vicdan azabı mı bu
evli misiniz çocuğunuz var mıArkadaşlar bugün öğlen kapımızın önüne bebek bırakılmış.Ne yapmam lazım.Ben çok sevdim çocuğu galiba
Suriyeli.Bildiriyim mi bir yere???Acil cevap bekliyorum((
Polise hemen haber verArkadaşlar bugün öğlen kapımızın önüne bebek bırakılmış.Ne yapmam lazım.Ben çok sevdim çocuğu galiba
Suriyeli.Bildiriyim mi bir yere???Acil cevap bekliyorum((
Ya arkadaşım o degilde neden benim resmim
bana fake diyenlere anlık foto atarım ama bakalım onlar üzülecekler mi bana dediklerine(
Yeni konuşmaya başlamış galiba bişeyler söylüyo
yeni boşandık.yine olay çocuktu.aldırmıştım çocuğuevli misiniz çocuğunuz var mı
Benim gibi fake resimle gezmezmişsinde senin şuan profil resmin ne acaba kendi resminmi milafı çevirme utanacak- mısın??? sen gibi fake resimlerle gezmem ben akllı ol.insanları aşşağılama
Sevgilin asker degilmiydi? Hangi ara çocuk aldırdın,evlendin,boşandın?yeni boşandık.yine olay çocuktu.aldırmıştım çocuğu
KENDİ ÇOCUĞUNU ALDIR SONRA ELİN SURİYELİSİNE SAHİP ÇIK..yeni boşandık.yine olay çocuktu.aldırmıştım çocuğu
yeni boşandık.yine olay çocuktu.aldırmıştım çocuğu
aradım hanımefendi geliyolar kamera kayıtlarına falan bakacaklar etraftaki.sağolunOK OKUDUM, SİZİN AKLINIZ BAŞINIZDA MI HEMEN EN YAKIN KARAKOLA GÖTÜRÜN...
Uffff. Sıkıldık artık bu fakelerdenYeni mi boşandın sevgilin askerde değil miydi?
Hanımlar meraba.SEvgilim daha yeni askere ama galiba hamileyim ve daha evlenmedikAldırmak istiyorum çocuğu.Sizce haber vermeli miyim.Önerilerini bekliyorum acil
Uffff. Sıkıldık artık bu fakelerden
Işık hızıyla yaşıyor konu sahibi justcım..Bende sordum aynı şeyi ama cevap yok..Yeni mi boşandın sevgilin askerde değil miydi?
Hanımlar meraba.SEvgilim daha yeni askere ama galiba hamileyim ve daha evlenmedikAldırmak istiyorum çocuğu.Sizce haber vermeli miyim.Önerilerini bekliyorum acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?